| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 6018  [Dalších 5928 >>]
Zuzika+Emmka+Attilik 7467
11.8.2006 17:15:04
Ivka, unavena si pravdepodobne prave z tehotenstva, Ja som pri tomto tehotenstve najhorsie zvladala 3. a 4. mesiac, strasne ma bolel chrbat, bola som velmi unavena a na moje velke prekvapnie to potom preslo. Teraz som zase viacej unavena, ale uz mam iba 3 tyzdne do terminu. Dnes som bola na kontrole na gynde,doktor popocuval miminku srdiecko,zmeral mi tlak a bolo hotovo. Ked som sa pytala, ci nemam moc nizky tlak, lebo sa mi dost toci hlava poslednu dobu tak lekar len zahlasil, ze mam asi malo hemoglobinu. Chcela som vediet, ci je to male uz zostupene do panvy a lekar iba zahlasil, ze pravdepodobne ano, vobec sa na to nepozrel, to ma dost sklamalo. Keby mi teraz praskla voda tak neviem na com som. Tak som nakoniec trvala aspon na tom, aby mi dal este jednu kontrolu, lebo ma objednal az na 5.9. Tak aspon to urobil, a dalsiu kontrolu mam 23.8.

Katulec, diky za blahozelanie. Aj Ja prajem Zuzke k meninam vsetko najlepsie.

Martinka, to s tym nocnikom mi je luto. Emmku som tiez prave preto aby noocnik nevylievala sama do zachodu naucila na velky zachod, lebo to vsetko velakrat skocilo mimo misu.
Martina+F+H+L 6060
11.8.2006 16:11:06
Já teď kojila a Filda chtěl kakat, poslala jsem ho na nočník. Protože je to kluk šikovný a čistotný hned po sobě uklidil. Čůranky vylil na zem, hovínko vysypal do záchodu. Špinavý záchod pak "vyčistil" starou houbičkou od nádobí a všechno, včetně houbičky, spláchnul. Hovínko měl i ve vlasech a já musela lovit houbičku z ucpaného záchodu. Ještě, že jsem dneska záchod vydrbala.
Misa+Zuzanka 1.8.2003 14066
11.8.2006 14:18:00
Ivco, proste namaznu jedno kolecko marmeladou, priklopim druhe a uplacnu kraje k sobe? Nebo je tam jiny figl?
Smazila si ve fritaku nebo na panvi?Musela bych vystrachat fritak nekde hodne z hlouby spajzu.
Kolecka jak velka? Treba hrnickem?

Zuzka se do rana pocurala a to jsem ji tu predevcirem chvalila, jak je sikovna. Rano mi to hned hlasila a ja ji rikam-vzdyt jsme byly 2x v noci curat, tak jak jsi se mohla pocurat a ona na to-proste jsem spinkala.

Dnes ji k svatku dam kolobezku, dala jsem ji pri narozkach stranou, kdyz jsem videla tu kupu darku ode vsech.Manzel tedy nadava, ze je to hloupy napad, ze se na ni prerazi, ze nechce jezdit na kole a tak ji koupim kolobezku.

Majko, ja bych vcera take splkla a uz jsem sedla k pocitaci, ze napisu. Ale prisel za mnou manzel a zacal opet nadavat na barak a co ze ted budeme delat s tou rozdelanou terasou. Ja na to ,ze nic, ze to tak zustane dokud na ni nenasetrime, samozrejme se mu moje odpoved nelibila a ja nemela naladu s nim diskutovat.Tak jsem se sebrala a sla si lehnout.
Ivča+3ratolesti 14182
11.8.2006 9:18:52
Míšo, koblihy:

Do pece v tomto pořadí -
200 ml mléka
2 lžíce rumu
2 žloutky
30g másla
330g hladké mouky
30g hrubé mouky
1 zarovnaná lžíce krupic.cukru
25g droždí (1/2lžč sušeného)
špetka soli
1/2lžč citron.kůry
1/2 sáčku vanil.cukru

Program Těsto, pak hrníčkem vykrajovat kolečka, plnit, pečlivě slepit, smažit.

Dobrou chuť. Dnes ráno jsem byla u homeopatky a ta mi povídá: no vy už se pěkně spravujete :o). To mě moc nepotěšila, ale na druhou stranu se není čemu divit, že. Koblihy a 4.měsíc :o(
Ivča+3ratolesti 14182
11.8.2006 9:10:29
Jéé,to je nápad, stavebnice. Zítra to vypukne u nás a já mám jen za dárek to obrázkové krtečkové Ćlobrdo. Dort chci upatlat dnes, ale je mi nějak divně a bolí mě břicho. Snad to bude dobrý. Cítím se strašně unavená, a to pořád. Vůbec nevím, kde vezmu energii na dvě malé děti :o(.
Ada má taky na všechno odpově"d začínající NE. Ale třeba jí řeknu: Dej mi packu, ona na to NEdám a dá mi jí:o). Mají to v tém hlavince celé pomotané.
eda mi máme zase doma takovou zimu, 21 st. Ještě minulý týden tu bylo skoro 30 :o(. Fakt praštěný počasí.
Martina+F+H+L 6060
11.8.2006 8:51:21
Já jsem Fildovi objednala dort - Krtečka a koupila mu kombajn - miluje pracovní stroje - bagry, buldozery, traktory, míchačky - momentálně touží po kombajnu. Ještě dostane auto míchačku, traktor a tabuli na kreslení.
J-anina 7697
11.8.2006 7:45:49
Kuba vstával v 7.20!!!! Několikrát jsem se na něj byla koukat, nemohla jsem tomu věřit :-)) a samozřejmě jsem nespala :-)

Dort už jsem se rozhodla koupit, nějak nemám náladu se s ním patlat, navíc, když ho stejně nejí..

A dárky jsem trochu zvorala.. koupila jsem mu velkou farmu od lega (ale tu jsem nevydržela a dostal ji už před měsícem) a měla jsem ještě objednaný kyblík kostek .. a ten momentálně nikde nemají..
Docela si s tím domečkem vyhraje, má asi šest panáčků, tak mám po ránu taky tak hodinu pro sebe.. a ranní pohádky, jinak televizi nepouštíme..
Kacatko-75 13776
11.8.2006 5:48:12
Majo, ja po dvojce cerveneho.....taky buuuuuuuu :-)))

Tak si dam jeste jednu, a pak snad lehnu :-)

Treba mne zitra napadne nejaky skvely darek pro Tomaska :-)
Kacatko-75 13776
11.8.2006 5:45:34
Zuzankam preji vse NEJNEJNEJ k svatku!!

A vsem detickam k narozeninam. Pokud jsem na nekoho zapomnela: nezlobte se...
Maja,Adam 2.8.2003 12852
10.8.2006 22:20:08
po dvojce bílého bych si splkla,a ono není s kým,bůůů
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 6018  [Dalších 5928 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.