| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 6018  [Dalších 5908 >>]
Martina+F+H+L 6060
10.8.2006 15:09:20
Musím se s Vámi podělit - po 7 týdnech jsem sama doma - bez dětí - zvláštní pocit a vůbec není nepříjemný :o) Přijel mámy přítel a vzal děti vyvenčit. Je tu zvláštní ticho.

Tak já zas letím něco dělat.

Jo a jak je to s kytkou ve školce nevím.

Mochomůrko, včera jsem na tebe myslela - jestli se mezi námi ještě ukážeš :o)
Mersi, Miška a Lea 772
10.8.2006 14:08:57
Neviete náhodou, či aj v škôlkach sa nosia prvý deň kvety, tak ako v školách???
opice... 6073
10.8.2006 13:48:51
Protože tady pár dnů nebudu, přeji budoucím oslavencům všechno nejlepší k narozeninám, hodně dárků a trpělivé rodiče:-) Filípku, Ádo, všechno nejlepší.

J-anina 7697
10.8.2006 12:40:21
Ahoj Muchomůrko!! Čtyři si neumím představit ani ve snu :-)

Kuba se začal v noci počůrávat.. Už byl víc než půl roku skoro bez nehod (tak 1-2x do měsíce) a teď každý den, někdy to stihne i 2x za noc.. Už je to víc než týden - dneska už dostal plínu, protože jen peru a peru...
Nepsala jste tu některá něco podobnýho? A že je to pak zase samo přešlo? Já ho za to nechci nijak hubovat, prostě ho to v noci nevzbudí, ale dřív vydržel a teď ne.. ani mi nepřipadá nastydlý.. hmm, uvidíme.
Ivča+3ratolesti 14182
10.8.2006 11:57:52
Jéé, ahoj Muchomůrko, to je dobře, že jsi se ozvala. Už jsem si říkala, jestli o tobě ještě někdy uslyšíme! No, věřím, že tolik dětí zápřah musí být, sama už si to nějak nedovedu představit, jak budu zvládat ty tři - tedy pokud vše dobře dopadne.
Já už jsem začala 13.týden, šíleně to letí. Musím přežít všechna genetická vyšetření (tedy zatím jen krev a UTZ) a trochu se toho bojím hlavně proto, že jsem úplně na začátku měla tu angínu a jedla jsem antibiotika - penicilín. I když Dr. říkal, že by to mělo být v pohodě, stejně na to pořád myslím.
Z mého spavého dítěte a všekonzumujícího dítěte se stává nespavec, co chce jíst jenom sladkosti. Zvolila jsem taktiku -nechat pořádně vyhládnout, jedině pak sní i polívku.
Zítra se pustím do pečení dortíka, dlouho jse to nedělala, tak snad se povede.
Muchomůrka+4 dětičky 11494
10.8.2006 9:59:40
Ahoj holky po hrozně dlouhé době. Já na pc nějak nechodila, protože prostě nestíhám. Je to zápřah, zvlášt ted- ale to znáte samy, co marnouskové už dovedou. Do toho mi muž jede na montáž, řekl mi, at počítám s tím, že ted půl roku nebude doma.Dobrý. Aby toho nebylo málo, dnes mi přijede na prázdniny neteř,tak bude veselo. Holky se vracejí od babi po měsíci, to bude pecka-tolik dětí.
Kojit jsem přestala v březnu, kila šla jako zázrakem dolů, tak jsem se začala omezovat a mám ted o 4 kg mín, než před těhotenstvím. V 10 měsících měl Vojta 9 kg, 75 cm, 4 zuby.Staník nemá ani 12 kg, špatně jí- jen by bonbonky. Do školky nejde.To je ve zkratce asi vše.
Mersi, Miška a Lea 772
10.8.2006 9:55:44
Papu: to chce fakt čas. Ja som tiež strašne žiarlila a bola hrozna keď môj ujo /len o 4 roky starší/ si našiel frajerku a už sa mi nevenoval toľko čo predtým.

Keď varím tak zas Miška pribehne a hovorí "mami ja šom už veľka ja môžem pomahať, pozri aká šom šikovná" Až jej až zvádim to detstvo.
alebo minule kričala "mamí tatokovi sa zmenšil pišík"
"R" sa jej občas podarí krásne občas račkujúco. Ale keď chcem aby to povedala, tak jej to nejde.

Keď niekde vidím deti nepočúvať a Miška vtedy je akurát dobrá, tak som v duchu vďačna, že nie som sama čo ma doma "čertíka".

Emmke: dodatočne všetko naj.
Kacatko-75 13776
10.8.2006 6:17:40
Je to zvlastni jak se deti meni... Tomasek byl hrozny maminac, ale jak roste tak travi s tatkou vic a vic casu....mam z toho radost.
Vcera byli kluci na rybach.Vzali cluna vyrazili na jezero.Nechytli nic, ale Tomasek byl plny zazitku.
Sdelil mi : "mamko neboj. Ja Ti rybu chytnu. Uvidis!!!" :-)

Ja jdu do hajan. Tady je tesne po pulnoci a vy uz mozna vstavate.. :-)
Tak dobre rano!

Misa+Zuzanka 1.8.2003 14066
9.8.2006 14:30:20
Kacko, o ucitelky jazykarky je vzdycky zajem. Nekolikrat denne si tlucu hlavu, ze jsem si tu statnici z nemciny neudelala, kdyz uz jsem na ni byla pripravena. Ted po letech, kdy jsem nemecky skoro nekvakla, muzu otevrit tak 20. lekci a zacit znova, je to hrozne, jak clovek rychle zapomina.

JA chtela letos jak peknou oslavu pro Davcu s kamarady a pro Zuzku taktez. Pekne jsem si to minuly rok vymyslela- koupime ten velky latkovy zahradni altan, budeme grilovat, dokonce jsem byla ochotna sehnat pro deti kouzelnika. Ale..... na zahrade neni jeste trava, terasa je na zabiti, v dubnu byla pekna zima a na Zuzciny narozky prselo. Tak snad konecne pristi rok.
Misa+Zuzanka 1.8.2003 14066
9.8.2006 14:30:16
Kacko, o ucitelky jazykarky je vzdycky zajem. Nekolikrat denne si tlucu hlavu, ze jsem si tu statnici z nemciny neudelala, kdyz uz jsem na ni byla pripravena. Ted po letech, kdy jsem nemecky skoro nekvakla, muzu otevrit tak 20. lekci a zacit znova, je to hrozne, jak clovek rychle zapomina.

JA chtela letos jak peknou oslavu pro Davcu s kamarady a pro Zuzku taktez. Pekne jsem si to minuly rok vymyslela- koupime ten velky latkovy zahradni altan, budeme grilovat, dokonce jsem byla ochotna sehnat pro deti kouzelnika. Ale..... na zahrade neni jeste trava, terasa je na zabiti, v dubnu byla pekna zima a na Zuzciny narozky prselo. Tak snad konecne pristi rok.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 6018  [Dalších 5908 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.