| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 6018  [Dalších 5898 >>]
Káča+Tom(03)+Jeníček(06) 8687
9.8.2006 13:39:19
Dodatečně přejeme Emmušce hodně zdraví a lásky k narozeninám!!!

Ivko, tak to v práci dobře dopadlo, zase o nervy míň, tak si teď užívej jen to svoje těhotenství! To je fakt neskutečný, jak se někteří zaměstnavatelé chovají k ženským po MD a myslím, že spousta mamin ten boj vzdá, protože se v těch zákonech nevyzná a radši odejde, bohužel:-( Já mám štěstí, že mně do školy budou chtít vždycky (aspoň doufám).

Plánuju letos pro Tomáše pořádnou oslavu, ale kdo ví, jestli na to budu mít ještě sílu. Spojíme to tradičně s oslavou narozenin tatínka.

Dnes mi pan Dr v poradně řekl, že mimčo je ještě za rohem, že to bude tak na Vánoce:-) To mně teda potěšil! A zase mně trápí nějaká mykóza, nikdy jsem na to netrpěla, tak si to vyberu teď:-(((

Mějte se hezky!
Misa+Zuzanka 1.8.2003 14066
9.8.2006 13:31:08
Vsem cerstvym "triletakum " vse nej nej.

Dort jsem take nepekla, nechala jsem udelat ovocny s pudinkem.Ja stejne ted neco pecu porad, predevcirem kolac s merunkama, minuly tyden jahodovy za studena.
Pristi tyden ma segra svatek a mamka narozky, tak jim upecu ten cokodort, ten ma u vsech uspech.Jo a v patek na Zuzcin svatek take asi vyrobim nejaky pidi ovocny dortik, jen s piskoty a koupim jahody nebo maliny, ta ma Zuzka nejradeji, na to zakysku se slehackou.
Sama se divim, ze odolavam a od vseho ochutnam jen kousek, protoze ja sladke muzu.
Po 10 dnech, co jsem nebyla cvicit, jsem mela takovy abstak, ze jsem vcera byla rano i vecer a dnes me boli uplne vsechno, ale jsem statecna holka a vecer jdu zase:-))
Semmi +Adam03 + Nelly06 6204
9.8.2006 10:32:54
Všem oslavencům vše nej.
Já letos dort nepekla, nechala jsem udělat ovocnej s namalovanou autodráhou a koupila jsem mu tři formule, které jsem tam dala a bylo. Zkusim ho hodit na stránky.
Od včerejška říká Adam "je to o fous" a děsně se tomu řehtá, absolutně nevím kde to slyšel.
Jana a kluci 13158
9.8.2006 8:35:00
Emmušce dodatečně vše nej.
Katulec, Filípek si taky jednou chtěl hrát na tatínka a miminko. Já byla miminko a Fífa tatínek. Řekl mi -spi a sám začal jako chrápat :o). Strašně jsem se smála.
Ivanka má pravdu. Dnes je první nejsilnější úplněk v roce (celkem jsou tuším dva).
Fífa nezvládl přechod z tepla do zimy a tak měl dnes večer teplotu přes 38 stupňů. Octové ponožky a Reiki zabralo hned a teď tu zase řádí. Uvidíme večer.
J-anina 7697
9.8.2006 7:37:02
Ivčo, hurá!
Já hlavně dodatečně přeju všem oslavencům, na které jsem zapomněla.. nějak si nechci připustit, že už jim jsou tři...

Holky, pekla jste některá dort? Já mu loni pekla ježečka, letos ještě nevím, jestli se do toho pustím.. stejně ho nejí.. jemu dorty moc neříkají.. teď dostal už dopředu krásnýho medvídka, ale ani neochutnal.
opice... 6073
9.8.2006 7:22:37
Ivčo, super. Ono taky dát výpověď těhotné nejde, že:-)
Měla jsem nastoupit do práce už v únoru, odcházel ten, co mne tam zastupoval. Stejne nevím, jak to za ty 2-3 roky bude dál. Dojíždět denně 2hodiny tam a 2 hodiny zpět asi nebude možné.

Katulec, to je pech. Vojtovi jsem knížku musela schovat pod Věrčiny oblečky.
Vojtík dostal 2 knížky a jeden malý dortík.
Kacatko-75 13776
9.8.2006 3:28:13
Emmusce prejeme vsechno NEJLEPSI!!!
Kacatko-75 13776
9.8.2006 2:34:02
Ach jo! ;-)
Vcera Tomasek nasel jeden darek k narozkam....knizku o Trech prasatkach-obraci stranky a knizka se mu sama cte
A dneska doslo postou DVD co jsem objednala....Disneyho Jungle book (Maugli)
a tatinek to rozbalil pred Tomaskem...nevedel co jeto. Tak nemam zase nic.
Velky darek jeste nevim.

Ale porad mam jeste trochu cas. :-)
Ivča+3ratolesti 14182
8.8.2006 22:45:19
Pappulko, koukni na vlastnosti :o) Jinak si myslím, že ta Lili potřebuje asi nejspíš dobrého psychologa, na to kolik jí je,se chová dost atypicky a asi to ty nevyřešíš. Bloky jsou v ní a dost hluboké.

Ještě vám musím popsat, jak jsem dnes dopadla v práci. Ta personální ježibaba si na mě pozvala firemního právníka. Ovšem netušila, že se s ním již 11 let znám, takže měla docela smůlu. A zákony platí pro všechny stejně. Vešla jsem do jednačky a on na mě: ježíši, ženská, kde se tady berete? Ježibabě spadla brada. Takže jsem se s ním lidsky domluvila, což s ní nebylo možné, v pondělí nastoupím do práce, dám si tam kafe a pojedu si k Dr. pro neschopenku. Tím zůstanu zaměstnancem a firma se o mě bude starat a co bude za další tři roky se uvidí. Takže je to již OK. Docela jsem si oddychla, protože mě to bralo dost nervů.
Ivča+3ratolesti 14182
8.8.2006 22:36:22
Ahoj baby, konečně se na chvíli dostávám k PC. Jsem dnes slaměná vdova, tak celý večer visím na drátě.
Ada také říká občas já, ale spíš to skryté (to sci, to nesci). Já od ní moc neslyším. Svoje jméno umí, ale řekne jen někomu, asi jako všechny děti. Adresu ji raději moc neučím, protože se bojím, že ji řekne někomu cizímu. Stačí mi jméno a město.
Nám se také narozky blíží, ale nebudu letos dělat žádnou oslavu. Dostane dortík, jednu dvě hračky a hotovo. My už se sem stěží vejdeme a každá další věc překáží. Spíš jí uděláme hezký den, asi vyrazíme na výlet vláčkem, protože po tom nejvíc touží. A asi na koníky.
Koupila jsem jí lístky na Michala, tak jsem zvědavá, zda to vydrží. je to v letním kině, tak tam bude prostor pro pohyb a v nejhorším půjdeme domů.
Víte, že zítra je velmi silný úplněk? Ve 12.54h.Tak dávejte na sebe pozor! Já na tenhle silný úplněk před třemi lety rodila :o)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 6018  [Dalších 5898 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.