| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 6018  [Dalších 5888 >>]
Pappulka, Adam8/03+Tomáš6/06 13053
8.8.2006 22:21:16
Jee Ivi kam ty chodíš na tých smajlíkov stále :)

Tiež sa pripájam ku gratuláciám!!!!!!!!!!!!
Ivča+3ratolesti 14182
8.8.2006 22:11:03

Všem oslavencům posíláme přáníčko k narozeninám!
opice... 6073
8.8.2006 21:46:14
Emmušce přeji všechno nejlepší k narozeninám. Tak jsem na ni včera myslela, až jsem na to docela zapomněla. Tímto se jí omlouvám:-)
Pappulka, Adam8/03+Tomáš6/06 13053
8.8.2006 21:25:40
Holky dík dík dík.... Dnes ma skoro trafilo :). Boli sme na zmrzlinu a čakali sme Lili a ona sa dovalila aj s mamou, že ona sa nudí a že teda bude s nami... Ach jo. No keď videla že to asi nebol dobrý nápad tak povedala že je tam poriadna nuda tak že teda ide preč a že nechápe ako tu môžeme v takej nude žiť, že už sa nevie dočkať kedy pojde domov. A opýtala sa či v našej rodine sa vôbec niekedy aj zasmejeme. A keď odchádzala ešte ma stihla poľutovať že chúdatko asi mám toho dosť, lebo vypadám veľmi unavená!!! No Lili bola zjavne veľmi spokojná že tam mala mamu. A ešte Adamkovi začala veštiť z ruky a volala ho ku nej že ho vezme domov, on samozrejme chcel ísť...išla sa roztopiť z toho že je to celý Tibor a samozrejme Tomáško tiež :)))). A nezabudla ešte spomenúť že kolko je tu rasistov, vraj sa prechádzali po meste a stretli velikánsku skupinu skinheadov!!!! Páni moji, ja som skinheada v živote nevidela chvalabohu, ale zrovna ona v Lučenci stretla ich celú tlupu!!! Potom odkial asi tak berie Lili tie rozumy...

No a týmto túto svoju témičku uzatváram :))) SLUBUJEM!!!!! Už mi to naozaj nestojí za to trápiť sa, tá žena je naozaj trafená a kým bude Lili pod jej vplyvom, tak to inak nebude. Tak prepáčte že som vás tým zaťažovala :)))
Zuzika+Emmka+Attilik 7467
8.8.2006 21:19:48
Emmka dnes mala narodeniny, a urobili sme jej detsku party. Myslim, ze sa velkom vydarila, deti ako smeti len delit sa o nove hracky bol teda problem. Z torty bola uplne nadsena.

Emmka na otazku ci je chlapcek alebo dievcatko odpoveda ze ona je Emmka (aj priezvisko). Farby pozna, pocitat vie do 10, zoblieka sa sama, niekedy aj vtedy ked netreba, a aj s obliekanim jej to uz ide. Je sikovna a povedala by som ze aj pekne pocuva, a poslednu dobu je nejak velmi naviazana na ocka, aj ked ide Attila len do obchodu robi sceny, chce ist s nim. Neviem ci je to tym ze poslednu dobu bol muzicke vela prec, alebo tym ze som viacej unavena a uz sa tolko s nou neblazim.

Pappulka mas to tazke, aj ked myslim ze aj pre Lili to je tiez zlozite, kedze ju vychovaval otec tak je predsa len na neho viacej naviazana a chcela by ho mat snad cele tie dva tyzdne pre seba. Neviem ako casto chodi na Slovensko, ale predpokladam ze nie casto. Ona je tiez jeho dieta, a aj ked je dospela potrebuje otca a asi sa nema chut o neho delit. Na Tvojom mieste by som iba zatovrila oci a snazila sa vsetko ignorovat, uznanlivo prikyvovat, a nechat vsetko na muzicka nech si to nejak s dcerkou vyriesi.
Martina+F+H+L 6060
8.8.2006 20:20:36
Filda na dovolené babičce taky nechtěl ránonechtěl říct ahoj, protože jí řekl ahoj už včera :o)

Evko, Filda zrovna spal :o) A dopol. byl s dědou, já s Honzíkem byla u dr. a pak po nákupech.
Semmi +Adam03 + Nelly06 6204
8.8.2006 16:20:45
Papu co dodat pevný nervíky ono se vyjasní.

Holky já jsem se Vám přistihla jak šmíruju u sousedky u dveří jak občas řve na svá dítka - to je balzám, že to není jen u nás. Adamovi občas říkám Jájan to je samé ale Já já...

Jinak že je příjmením Semmelbauer taky neví říká že je Adam Semík, a běda když po něm chci aby pozdravil ještě jednou protože nebyl poprvé slyšet, to si hned vyslechnu že to neřekne že už to řekl a nehnu s ním i kdybych se stavěla na hlavu, holt palice po mamince...
Kacatko-75 13776
8.8.2006 15:37:55
Tomasek pouziva JA. Zlobi asi stejne jako vsechny deti.......a diky bohu za internet, ze si muzu precist ze v tom nejsme samy :-))

Perlicky----no perli porad. Minule prisel do koupelny a hlasi "mami kde mas pindu?...ty nemaas. A cim curas??? " Ja myslela ze mne picne :-)

A vcera ho moc bavilo hrat si na maminku. On byl maminka a ja miminko :-) Zacalo to tak, ze jsem mu chtela ukazat, jak mne prohani...mamiii sem a tam. Tak mi daval (jako ) cajik, a jablicko a bonbony...a vyzadala jsem si pisncku a kdyz jsem mu rekla ze chci precist pohadku...tak mi rika mami ale ja jsem prece kluk! :-))

A moc ho bavi byt v e stanu na zahrade.

Pappu, vydrz. My tim nemyslime nic spatneho, ze jeste tyden vydrz...ja jsem Te chtela jen trochu podporit. Drzim palecky at se to vyresi.
opice... 6073
8.8.2006 15:30:31
Jani, JÁ jsem ho před časem učila záměrně. Někdy používá já, někdy Vojtíšek.

Marti a kde máš Filípka?
Martina+F+H+L 6060
8.8.2006 14:40:28
To je skoro to samé :o)))

Honzíka jsem odložila do postýlky - tu mojí velkouzradu zjistil do minuty a vyřvává - jdu opět dělat matraci, ale tentokrát si k tomu pustím TV :o)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 6018  [Dalších 5888 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.