Re: bazen
Martinka ja mám taký názor, že na všetko príde čas a vôbec nič neurýchlujem a tiež by som kludne dávala plienku na noc keby bolo treba. Síce Adama si už s plienkou neviem ani predstaviť :))).
Zuzi tvoj manžel je poriadne často preč, však? Ten môj je už mesiac doma, to je sranda, normálne som si na to zvykla, ťažko mi bude keď pôjde pracovať :)). Síce týždeň bol preč aj som zabudla.
Baby ten môj Tomáško je strašne veliký!!!! Ja to normálne nechápem ako je to možné a prečo je tak veliký. Zatial každý kto mi kukne do kočíka sa zháči a nechcú mi veriť, že má 3 a pol týždňa, typujú mu tak 2-3 mesiace!!!! A dnes som bola vonku s kamoškou, ona má 7 týždňovú dcerku a bola taká malinká, také bábo maličké. Môj Tomáško bol ako jej starší brat :). Bodynká nosíme 68-74!!!!! Tiež overaly aj opalovačky 62 už absolutne nezapneme, 68 sú nám tak tak na tesno a 74 tak akurát!!!! Vo štvrtok ideme do poradne, som strašne zvedavá na váhu.
Ale stále je veľmi dobručký, vôbec neplače a je taký kludný. Toto som pri Adamkovi nezažila NIKDY...ísť v kočíku a on nespí len si kludne leží. To Adamko nebol ochotný ani 5 minút. Sú absolutne odlišní. Akurát ešte stále neprišiel na to, že v noci sa spí :(.
Odpovědět