Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Misa+Zuzanka 1.8.2003 | 14066 |
19.7.2006 12:02:26
Evi,koukam,ze je to vsude stejne. Ja si odtahala v byte vsechen nabytek, pokud jsem chtela neco udelat.Menil se koberec- Mira odesel do prace, ja odstehovala nabytek, shrnula koberec stary, privezli koberec, rozvinuli a ja pak nastehovala vsechen naybtek zpet.
Stehovani- ja sehnala krabice, prepravky, zabalila,Mira odesel rano do prace, prijeli stehovaci, odvezli prepravky a nabytek do baraku a ja vse opet sama vybalila, rozmistila, Mira prisel z prace do noveho.Ano, zaplatil stehovaky. |
19.7.2006 11:29:20
Lenny, my tu mame take vyprah, vsak je to novostavba.Nikde nic jen hlina a slunce, ale co jsem koukala, oni vysazuji rostliny z kontejneru uz s vetsim balem, hlavne ty soliterni stromy maji 2,5- 3 m/listance/ a 1,5-2 m jehlicnany.Presazovat stavajici zasadne ted nechteji, tak ty pry presadi az na podzim.Rikam si, ze vedi co delaji,kdyz se tim zivi. A hlavne, mam tri roky zaruku na ujmuti, coz byl duvod proc jsem se rozhodla k zahrade na klic i za ty prachy.
|
opice... | 6073 |
19.7.2006 11:16:25
Marti, také si myslím, že se Ti domů vrátí stejný Filda:-) Vojtík byl sice vždy na jednodenním hlídání, ale pak to byl nejhodnější kluk.
Zato včera si to vybíral celý den. Ani neusnul přes poledne - tudíž nemělo cenu jít ven, protože by zakopával každých 10 metrů a večer jsme zalehli celá rodinka o půl osmé. Nejdýl vydržela bdít Věrka. Pindík - někdy mám pocit, že si ho Vojta utrhne, jak ho natahuje. CD, na které jsem zde dávala odkaz - hmm, tak hledala jsem tam ten úkol z barvičkami a ten tam není. Jinak dobrý, Vojtík je na kočičáky, takže se líbí. Dala jsem se do pomalé přestavby pokojíku, jde to pomalu, zatím jsem zvládla jen přesunout skříně v obýváku (sama), denně mne bolí hlava, asi je to průvanem z větrání. |
Semmi +Adam03 + Nelly06 | 6204 |
19.7.2006 10:17:37
Marti, neboj vše bude v pohodě.
To adama víc než pinďa zajímá pytlík s kuličkama. Furt si za něj tahá a říká mám tam bobky tak nevím |
Vínečko | 13944 |
19.7.2006 10:09:15
Marti, ještě bych dodala jeden poznatek - lepší když hlídá děti cizí než rodina.
|
Vínečko | 13944 |
19.7.2006 10:07:26
Marti, držím palce ať všechno zvládneš.
Určitě to máš náročné. Já jsem zase ráda, že máme děti tak blízko u sebe. Míšo, tak už se těším na fotečky:-))) My už čekáme na návrh naší zahradní architektky a sadit budeme až na podzim, protože nám na zahradu pere celý den sluníčko a když jsou takováto vedra tak by se prý ty mladé rostlinky mohly lehce spálit. |
Martina+F+H+L | 6060 |
19.7.2006 9:47:43
Míšo, já chci takyyyyyyyyy - stačí jen jeden zahradník :o). Moc závidím :o)))
|
19.7.2006 9:11:55
Marti, vrati se ti tvuj Filipek. Kdyz se vraci Zuzka odkudkoliv a chova se tam jakkoliv, tak se doma hned "aklimatizuje" na nasi Zuzanku a chova se uplne stejne.Mas to tezke, verim, problemovy vek a detska zarlivost. Rikam si, jak jsem rada, ze jsem tomuto utekla diky tak velkemu vekovemu rozdilu.Sice mam doma temer dva jedinacky, ale pritomnost sourozence je ovlivnuje oba.
Tak konecne dorazili zahradnici, vcera se omluvili, ze nestihaji a navezli jen mulcovacku a pred chvili dorazilo auto se stromy, rostlinami, trakturkem a k tomu 5 chlapu.Mam sto chuti si sednout s kavou na terasu a pozorovat jak makaji profici, ale aby to nebylo moc provokativni:-))) No, Zuzka uz tam sedi. |
Martina+F+H+L | 6060 |
18.7.2006 21:54:16
Zuzko, gratuluji ke kontrole. Filda chodil do poradny velmi rád. Dostal čokoládu nebo cukrátko, mohl razítkovat po papírech. Úplně nadšenej byl z odběrů krve - nadšeně koukal a komentoval to: "To je kvásný." - moc se mu líbilo jak tečekrev do zkumavky :o)
Mám hrůzu ze zítřka - vrací se Filda z dovolený. Podle ohlasů - od mámy a i od sestry - se mi nevrátí Filip, ale nějaké nekontrolovatelné zvíře :o((( Do toho Honzík přes den skoro nespí - jen tak po chvilkách pospává, zbytek dne ho plačícího nosím na rukou. Pokud ho položím, tak se rozbrečí tak, až mu modrají nožičky a rudne hlavička. Místo toho, abych si odpočinula jsem pěkně unavená. |
Zuzika+Emmka+Attilik | 7467 |
18.7.2006 20:43:50
Ja som dnes bola na kontrole, mimco sa ma dobre a uz je dole hlavickou, huuurrraaaa! Emmke sa ta kontrola pacila, pekne doktorovi asistovala a stale sa ma vypytovala ci to neboli.
U nas dnes bolo cez 35C, takze priserne teplo, este teraz vonku ukazuje teplomer 32C. A to ma caka kopa pradla, neviem kedy sa k nej dostanem ked ochladenie ani nehlasia. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.