| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 6018  [Dalších 5678 >>]
Martina+F+H+L 6060
18.7.2006 17:32:41
Katko, Filip s tím taky začal :o) V létě začal běhat nahatej a neustále se za pinďu tahá. Taky mi hlásí, že ho má véééélkýho :o)))
Káča+Tom(03)+Jeníček(06) 8687
18.7.2006 15:20:36
Tak to máte ještě dobré, ruka v puse. To u nás má Tom ruku stále v kalhotách a pak nám ukazuje, jak má velkýho pinďu:-)))A že by ho chtěl mít tááákhle velkýho (cca půl metru)!Ale když si ho má přidržet u čůrání, tak se k němu nezná, ani se ho nedotkne, to musí máma:-)
Mersi, Miška a Lea 772
18.7.2006 13:16:42
Teraz som si uvedomila, ža aj Miška má ruku stále v puse, žeby to bolo nejaké obdobie.
Semmi +Adam03 + Nelly06 6204
18.7.2006 12:34:49
Majo to taky známe a kdyby mohl tak si do pusy strčí i tu druhou co? Adam si tam kromě rokou strká ještě vše co najde, tuhle našel brko z nějakého ptáka ať žije ptačí chřipka
Zdena
  • 
18.7.2006 12:27:00
Děkuju Vám moc za rady, zkusím ještě vydržet.Díky moc a mějte se hezky!
Maja,Adam 2.8.2003 12852
18.7.2006 10:56:54
Ivo,já jsem chytila snad pětiminutový záchvat smíchu(a řehním se ještě teď),když jsem si přečetla,jak popisuješ Adu :o)))

No a ještě teda k tomu,Adam si poslední měsíc pořád strká ruku do pusy,přesněji až do krku.Nevím co to teda mají,že by se ve třech letech upamatovali na třetí měsíc???

Ježíš,mně ten záchvat nějak nepřechází....
18.7.2006 10:31:58
Zuzika těhotenství teď už snáším docela dobře, vzhledem k tomu, že začínám 6tej měsíc a jak říkám to dítě nosím pod srdcem, se stále vejdu do normálních věcí to jde. Mimčo je nejíc živý v noci a večer tak to asi nebude takovej spáč jak to vypadá, přes veškeré snahy se nám nepodařilo zjistit zda to bude holka nebo kluk, takže Adam všude hlásí že bude mít sestřičku a bráchu (což teda 100% nebude)Manža je přesvědčenej že je to holka (prej ví co dělal) tak uvidím
18.7.2006 10:28:52
Ahoj holčiny, mys manžou se taky snažíme být důslední, ale naše paličaté dítko to prostě nebere. Pokud mu začnu domluvat tak začne bulet a říká "maminko moje nežlob se" takže já se chvíli zlobím, pak mu řeknu, že to nesmí dělat on vše odsouhlasí, že to dělat nebude a za 10 min jsme tam kde jsme byli. (vzpomínám si když jsem byla malá a byla kvůli tomu neposlouchání byta jak žito) U nás je nejhorší že řeknu aby si uklidil věci a on že ne, tak zvýším hlas a on zase že ne, nafoukne se jde si to uklidit, fňuká u toho a pak s náma nemluví. Prostě palice paličatá dubová, ale polevit nejde. Teď na něj docela platí, že není pohádka a žádná dobrůtka.

Holky nevím co natej dovče manža dělal, ale Adam se od té doby přestal v noci pčůrávat. Přes den se mu občas stane že si krůpne do gatí, většinou v zápalu hry a pak mi přijde oznámit že se počůral že to nezvlád. Tyky se začal sám utírat a musím říci že mu to docela jde - dokonce za ním nesmím ani nazáchod jak říká" mamko di plyč smrdím jako pase"
Ivča+3ratolesti 14182
18.7.2006 10:11:32
K tomu čůrání - já si myslím, že čím víc se tlačí na pilu, tím je to horší. jen chválit za povedené a nepovedené nijak nedramatuzovat. Ono to přijde samo.
Včera: Ada kouká na pohádku, najednou se zvedne a běžína zahrádku. Koukám na ní z okna, co, a ona stahne gaťky a vykadí se na trávě!! Pak mi oznámí, že je pejsek :o) :o(
Ivča+3ratolesti 14182
18.7.2006 10:07:38
Ahoj maminy, u nás se také naštěstí docela poslouchá, i když poslední dobou se chová tak trochu jako cvok a v hlavě nemá nic jiného než zmrzlinu a dobrůtky. Tatínek naštěstí se mnou drží basu, takže ona si nedovolí. Ale jak říkám, poslední dobou mi připadá jak malej dementík, pořád má vyplazenej jazyk, šišlá, bryndá, prsty má vražený až v krku,vydávcá nepopsatelné skřeky a nedá si to vymluvit. Mám dojem, že se opravdu velmi nudí.
Babička nám přivezla bednu meruněk, tak jdeme na ně. Knedlíky, mrazák.... a to příští týden přijede celá přepravka!

Majo, jak ti je? Nejsi již těhotná, že máš teď angínu?? :o)

ježíši, holky, četli jste, že zítra udeří vedra? :o(((
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 6018  [Dalších 5678 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.