Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Káča+Tom(03)+Jeníček(06) | 8687 |
18.7.2006 9:42:15
Chtěla jsem se ještě vrátit k tomu zlobení. Musím říct, stejně jako Majka, že s Tomem nemám větší problémy a když je u našich, nemluví o něm jinak, než že je to bezvadnej kluk. Proto tak trochu počítám i s tím, že si to pořádně "užiju" až s tím druhým lumpem:-)Souhlasím s holkama, že je to o důslednosti, někdy si už připadám jako hrozná máma, která mu nechce nic dovolit, ale zatím se mi to vyplácí. A stejně jako Mersi mu vysvětluju, že mi je líto, když zlobí, že jsem naštvaná a PROČ. Bohužel, u nás je problémem spíš tatínek, který moje stanovisko změní a zlehčuje to. Tuhle jsem pěkně vypěnila, když jsem trvala na tom, že se dojí oběd a až pak budou bonbonky. Tomášek seděl a jedl, Andulka se v tom pohrabala, nesnědla nic, ale bonbony dostali oba!A to prosím vařím podle jejich přání!!!
|
Káča+Tom(03)+Jeníček(06) | 8687 |
18.7.2006 9:29:36
Marti, včera jsem tu nebyla, tak se až dnes připojuji ke gratulantům a teď přeji hlavně hodně trpělivosti a klidu!Posílám virtuální kytičku, když na ty svoje na zahrádce ani nevidíš:-)
|
Martina+F+H+L | 6060 |
18.7.2006 8:55:42
Děkuji za přání k svátku. Manželovi to letos uniklo, asi se bude muset připomenout :o)
Filda má taky občas nehody, hlavně, když po ránu kouká na pohádky. Než odjel na dovču, tak jsem ho párkrát přistihla, jak stojí a drží si pindíka. Nechce jít čůrat, aby mu něco neuteklo. |
Jana a kluci | 13158 |
18.7.2006 8:20:57
Marti, dodatečně přeji vše nej k svátku.
|
Maja,Adam 2.8.2003 | 12852 |
18.7.2006 7:27:55
My jsme donedávna taky mívali nehody,přesně jak píšeš,kamarádi,hraní,když byl zabraný do něčeho.Poradila bych jen trpělivost,přejde to,u nás jako kouzelným proutkem a od dubna ani loužička.
Někde jsem četla,že maminky s dětmi natahují budíka nebo minutku na vaření na každou celou hodinu a tehdy se jde čůrat,je třeba k tomu vymyslet nějakou motivační omáčku,ale prý to zabírá. |
Mersi, Miška a Lea | 772 |
17.7.2006 21:57:15
Zdenka:našej Michalke sa to tiež stalo, že mala obdobie, že jej proste ušlo, neviem prečo, či to, že keď sa hrala alebo nemala záujem. Neriešila som to, buď som ju posadial alebo poctivo prezliekala, keď som sa spýtala, či sa jej chce povedala, že nie a o chvíľu nehoda. Samo to prešlo
|
Zdena |
• |
17.7.2006 21:42:10
ahoj holky,nebo Dobrý den, nezlobte se -že Vám "narušuji " diskusi, ale mám stejně starou dceru a po náročném učení na záchod /na malou/-učili jsme se to skoro 1/2 roku se opět /po 1,5 měsíci bez nehody/začala přes den pokud jí nevysadím počůrávat.Stane se to ještě někomu z Vás? Je to hlavně při návštěvách kamarádů .... . Snažím se jí to vysvětlit, ale už mi ujíždí nervy-je to problém už dlohodobý:(Dr. mi řekla vysazovat každou hodinu-to se povedlo -asi po týdnu si začala sama chodit, ale teď po 2 měsících už opět zapomíná:(Je tedy hodně živá a má své neposlouchací období..chtěla bych být klidnější , ale přiznám se , že mě to stresuje a mám pak po náladě na celý den-od září by měla nastoupit do školky a z toho mám tedy hrůzu:(
Co by jste mi prosím poradily? a nezlobte se:) Přes noc je bez plen asi 3 měsíc a měla za poslední týden také 2-3 nehody:( Děkuji moc za odpověď:) |
J-anina | 7697 |
17.7.2006 20:47:05
Martinko, dodatečně taky přejeme vše nej, nej, nej a klidnější hormonální hladiny :-)))
Naši jsou na dovolený, tak "hlídáme" psa a barák, těch kytek na zalívání!! Máma je do nich blázen, 2hod zalévám - dneska mám zatím jen půlku.. A pes?? Horší než Kuba - je zvyklý spát v ložnici, ve 2 mě vzbudil, že chce na loužičku a přestěhovat pelíšek.. Dneska ho asi zavřu jinam, protože Kuby blbý spaní ještě zkombinovat s tímhle, to už je na palici :-)) O zlobení už jsem psala - občas je jak Jekyll a Hyde - když je odpočinutý, tak paráda, když je nevyspalý a mrzutý (což je při našem "nespaní" docela dost často), tak je na zabití.. Navíc začíná být občas agresivní, tak nevím, co s tím... |
Martina+F+H+L | 6060 |
17.7.2006 19:22:55
Tak jsem se vrátila z nákupů. Koupila jsem si dvě trička a jedny 3/4 kalhoty. Z nákupu triček jsem měla totální depku - teprve až velikost 22 mi byla dostatečně volná, abych se v ní cítila dobře. Za to kalhoty mi udělali radost. Vešla jsem se do velikosti 44 - což je pro mě velmi potěšující.
|
Misa+Zuzanka 1.8.2003 | 14066 |
17.7.2006 19:02:00
Marti, ja jsem takto emocionalne rozhozena cely svuj zivot. Vse mne bere, nad vsim premyslim, vsim se trapim a vse resim.Priserna vlastnost a kdyz se k tomu prida sebelitost z unavy a vycerpani, tak je zivot tezky sam pro sebe.
Jsem z dneska priserne unavena, vice nez dve hodiny jsme cekali na lod, protoze proste nejela a kdyz konecne jela, tak mela poruchu a my na ni trceli misto hodiny dve .Vylezli jsme na breh az o pul 3 hladovi, teprve pak jsme sli na jidlo, pak mi Zuzka usnula na golfkach a ja s ni jezdila dalsi hodinu po kolonade a v zaveru zaplatila 110 Kc parkovne za 6 a pul hodiny. Jdu si zaskotacit do fitka, abych nabrala silu.Pa. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.