| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 6018  [Dalších 5658 >>]
Martina+F+H+L 6060
17.7.2006 15:50:19
Holky moc děkuji za podporu. Já teď hůř zvládám emocionální zátěž - to se stalo i při Filipovi - celé těhotenství a ještě dlouho po porodu jsem byla emocionálně rozhozená a teď se to opakuje. Všechno mi ubližuje a velmi snadno se rozbrečím a všechno beru moc osobně. Brečím i u Nema, tak co se divím, že mě rozhodí taková věc ;o) I když, ta mámy smska byla silný kalibr - i můj manžel - velký kliďas - byl naštvanej.

Míšo, toho zahradníka Ti závidím, já už přes měsíc na nic nešáhla :o( Manžel jen seká trávu a plevel jen bují. Na kytky už skoro není vidět :o( O vikendu tu byla švagrová s manželem a než jeli domů mi vypleli 1/3 zahrady - zlatý lidičky :o)
Zuzika+Emmka+Attilik 7467
17.7.2006 13:40:47
Semmi a ako sa citis v tehotenstve?

Martinka, Ja si myslim ze Tvoja mamka vedela aky je Filipko, a musela predsa takeho situacie predvidat. Verim ze je to zataz aj pre nu, predsa len je to ine mat dieta na navstevu na dve hodiny a byt s nim par dni sama v cudzom prostredi. Avsak pisat Ti to nemusela. Pappulka asi mame trosicku podobne povahy, lebo keby sa moja mama na malu stazovala tak nabuduce by som jej ju nedala. Moja mama je vsak uplne ina, ona zase zvykne vsetko bagatelizovat (malej vobec nechybas, ani sa na Teba napyta a tak) a potom neviem kedy hovori pravdu a keby je to povedane len tak "do vetra".

Uz mam vyprate a vyzehlene vsetky veci pre mimco, mame toho viacej ako som si myslela. Muzicka sme boli odviest na stanicu,lebo isiel na sluzobku a Emmka zacala hrozne plakat ked ho videla nastupovat na vlak, tak smutna uz dlho nebola. Mozno je to aj tym, ze sa vratil zo sluzobky iba v sobotu vecer, takze si ho velmi neuzila.

Moja Emmka pekne pocuva, ozaj je velmi poslusna. Mozno je to aj tym, ze som na nu dost sama takze pocuvat musi, aby mi tu neskakala po hlave. Snazim sa ju pripravit aj na prichod mimca, aby to dobre zvladla. Kazdy den mi dava pusky na brusko, je roztomila. A tiez mam pocit ze je uz velmi rozumna a velmi ukecana.
opice... 6073
17.7.2006 12:50:13
Semmi, zdovolením, dám přečíst vlastnosti Adámka manželovi. Ten si myslím, že Vojta je takový jediný (on tomu říká, že hodně zlobí:-) ).

Mersi, tak jsem to myslela. Pokud Ti nedají do ruky papír s výpovědí, tak do práce nastup ve stanovený den.

Marti, maminka si brala Filípka na dovolenou dobrovolně a věděla jaký je. Tak nechápu, proč Ti píše takové věci, i když se Ti to už snažila vysvětlit. Asi to bylo v okamžiku emocí. Věřím, že vám doma nebylo nejlíp, snad už to je lepší.

Jinak jsme byli opět na chalupě, už doma jen slyším pojedeme na "kalupu", pojedeme k dědovi a tetě Janě na písek:-) Vojtík měl téměř premiéru pádu do potoka, nakonec skončil jen v kopřivách - jestli bude po mně, tak bude v tom potoku několikrát, hlavně v zimě:-) Přijeli jsme s bolavýma ušima, ale asi to bylo jen z průvanu, nemá tam žádný nález a Věrka na tom byla stejně. Té se v dásínkch klubou horní zoubky, zatím doufám nevylezou, jsem natěšená, že si to také nechá k prvnímu roku:-)
Přišlo nám to CD Hrajeme si s koťaty, tak až bude klid, tak si to s Vojtou zahrajeme.
Semmi +Adam03 + Nelly06 6204
17.7.2006 11:22:15
Taky vše nej.
Tak se mi v sobotu vrátil Adam s manžou z dovolené. Adamovi se stejskalo, držel se mi jako klíště a říkal že mu bylo smutno po mamce. No dlouho mu ta dobrota nevydržela a za hodinu byl na zabití. Poslední dobou strašně odmlouvá, neposlouchá a navíc je urážlivej a lítostivej k tomu, někdy si taky říkám zda to může bejt ještě horší a těším se až se nám narodí mimčo jak to Adam přijme. Musím pochválit tatínka, o Adama se skvěle staral a Adam se přestal v noci počurávat - tak jsem zvědavá jak mu to dlouho vydrží.

Marti, drž s mamka to třeba tak nemyslela, no a při nejhorším jseš zase o něco chytřejší, no a že trochu zlobí je to kluk jednou z toho vyroste a přece to neznamená že je to nějakej grázlík, hlavně že je zdravej a šikovnej taky se mu třeba po vás stejská.
Mersi, Miška a Lea 772
17.7.2006 11:18:02
Martina: je ľahko povedať, kašli na to. Miška máva občas, tiež také nálady, vtedy som tak prkevapenaá, že fakt neviem ako sa zachovať.
Martinka, ja sa s Miškou rozprávam o svojich pocitoch, hovorima jej ako mi je, čo cítim, nie vždy to úplne chape, ale na druhu stranu mi to opláca, tým, že mi povie, mami som smutná alebo nešťastna, v mojich očiach síce prkotina, ale riešime to.

Evka: mne kolegyňa povedal, že mám sa na nich vyprdnuť a nastúpiť. Nech si robia čo chcu.

Miška sa vie vyzliecť, ale obliecť len topánky a a gaťky a tepláky.
Pappulka, Adam8/03+Tomáš6/06 13053
17.7.2006 11:06:14
Tiež sa pripájam ku gratulácii Martinke.

Je mi to strašne lúto Martinka s tou maminou a celé to nejak nechápem :(. Ako ja seba poznám, toto by som predýchavala veľmi dlho a asi by som už veľmi o takúto pomoc nestála. Ale to je zase moja blbá povaha...

My máme jednu známu, velkú pani podnikatelku, ktorá si urobila dieťatko a 4 den po pôrode už sedela vo firme a pri Nikolke bola opatrovatelka, ktorá je doteraz (3roky) s ňou takmer 24hodín denne, ona bola pri nej keď sa naučila chodiť, rozprávať, plávať a tak....všetko. Jej maminka s ňou nevie ani 2 hodiny sama ostať, veď čo by s ňou robila. Teraz boli na dovolenke a ju nejak osvietilo, a vzali so sebou aj malú a bez opatrovatelky. Tak po 3 dňoch začala tú pani valcovať smskami že s malou sa nedá vydržať, že je otrasná, že sú z nej všetci už unavení a že "AKO JE ZLE VYCHOVANÁ". Tak toto si predstavte! Tá pani (s ňou si celkom rozumieme :) hovorila že nevedela už či má plakať alebo čo, malú lúbi ako svoju ale rodičia ju deptajú stále.

My sme mali dosť zlú noc, Tomáško sa po papaní nejak vždy prebral a potom vyše hodiny nechcel zaspať a keď už zaspal, tak do polhodky bol zase hore a odznovu.... :(
Maja,Adam 2.8.2003 12852
17.7.2006 10:19:48
Ahoj mamky,především Martince přeju pohodu a klid v duši!Možná mamka fakt do SMS zapoměla napsat ironické uvozovky:o) neboj,určitě přijedou všichni nakonec rozzáření!
Jani,Adam se umí jen svlíknout,občas si obuje boty,ale moc se mu do toho nechce.Naprosto s tebou souuhlasím ohledně důslednosti,já se o to moc snažím,někdy jsem možná až nepříjemně neústupná,ale zatím se mi to vyplácí.Vůbec neznám nějaké vztekání,řev,vydírání ani odmluvy.Denně si říkám jaké mám štěstí,že je Adam tak v pohodě a hodný.To vás nechci naštvat,jen si prostě v tomhle nemám na co stěžovat.
Já jsem marod,mám angínu a antibiotika,no to se mi fakt hodí,do pátku musím připravit věci a karavan na dovolenou.K tomu ještě vyběhat výpověď z práce,protože můj zaměstnavatel 4 rok doma na rodičovské neumožňuje.No co,je mi to jedno,penízky budou chodit ze sociálky a do špitálu jsem se beztak nechtěla už vrátit.Jen to vyřizování se mi teď nehodí.
Doufám,že se ještě nepoloží Adam.Jeden klučina se kterým byl v pátek celý den v kontaktu má dnes salmonelozu.Mám obavy,to by bylo v háji už všechno.
No nic,venku je nádherně,tak se jdu zabalit do peřiny a odpočívat a pít čaj!
Mějte se krásně a užívejte léta!
Ivča+3ratolesti 14182
17.7.2006 10:10:00
Martince přejeme všechno nejlepší k svátku a hlavně, aby se naučila upouštět nahromaděnou páru ke svému prospěchu!! Je to o to smutnější, že je to vlastní máma.

My dnes začínáme stavět nahoru, cihly jsou už na místě. Byl to tedy porod.

Za chvíli letím do Prahy k Tylovi na stříhání, tak se jdu udělat krásnou a mizím z domu. Už se těším!

Kačka právě probírá Adě vlasy a pravila: Jéé, tobě by slušely dredy! No comment!

Jo, a dnes jsem si přinesla pekárnu na chleba a už peču :o)) Jen to mám nějaké řídké a nekyne mi to, nu což je to první pokus. Míšo, nemáš nějaký osvědčený receptík na chlebík z kvásku?
Kudlinka, Amy *30. srpna* 25981
17.7.2006 9:37:40
Ahoj, tak jsem slibovala, jak všechno dočtu.....a ještě jsem se k ničemu nedostala! Od dovolený pořád někde lítám! S kámoškama na pivko, byla jsem na koncertě Chinasek...atd. PC nemám ani čas pouštět!

Martinko, chci Ti popřát k dnešnímu svátku hlavně klid a pohodu v rodině! Nemáš to jednoduché, ale jsou lidi, co mají 100X horší problémy.....vím, o čem mluvím a musí to taky zvládnout, tak se drž, my budeme držet palečky a budeme s Tebou, když se budeš potřebovat vypovídat! David byl a je taky problémový, slýchám to dokola pořád a pořád.....budu s Tebou!

Jinak Anna je v oblíkání a obouvání a vůbec ve všem už úplně samostatná! Jen utírat zadeček jsem ji ještě nedovolila.... teď pořád mluví o školce, těší se a já trochu taky :o))) !
Misa+Zuzanka 1.8.2003 14066
17.7.2006 9:16:15
Ahoj pri pondelku,zitra se tu jiz ma objevit zahradnik a zacit neco delat s nasi zahradou, tak nevim jak dlouho budu uvazana doma.Tak jsem detem dnes naplanovala vylet do Podebrad spojeny s vyjizdkou na vyletni lodi.Davidek jiz byl nekolikrat, pro Zuzku to bude nove.Tak se letime strojit, abychom stihli prvni vyjizdku v 11 hod.
Zatim pa a hezke pondeli.
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 6018  [Dalších 5658 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.