| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 6018  [Dalších 5618 >>]
Pappulka, Adam8/03+Tomáš6/06 13053
13.7.2006 22:00:57
Ano Marti, aj ja by som chcela obe deti :))))

Hm, my sme žiadne čislo nedostali, v našej porodnici sa ani nečisluje. Proste porodíš dieťatko a od toho momentu je vaše a nikto vám ho nikam nevezme.
Brrrrr ani predstaviť si neviem rodiť v ktorejkolvek inej slovenskej porodnici!!!!!!!!!!!!!!!!!

Som vám ani nepísala, len Jesi na icq aký hnusný zážitok som mala, keď som Tomáška išla dať zaočkovať proti TBC sem v Lučenci tak ako si ma tam podali 4 sestričky...juj nadávala by som hnusne!!!!! To preto že som bola rodiť v Štiavnici a nie u nich. Škoda rečí.
jesa 34640
13.7.2006 21:40:29
Zuzika, tak to mas tiez zaujimave :) s malou a tehotna :) Hlavne ze oni su unaveni ;)
Ale toto u mna bolo naposledy :( Som unavena ako kon... pohadana so sekom...
idem ja spat...

Uz ho rok prosim, ze mi treba nove stierace, tie moje funguju tak akurat na dobre slovo :( Nevadi, zajtra si to obvolam a pojdem s deckami kupit sama...
Proste je problem zohnat stierace na moje auto :( Ked uz to nikto enbude mat skocim do nissana a vycalujem... potrebujem to do nedele, elbo vtedy chceme ist na vychod....

vsetko, co chces clovece, urob si sam... asi mam zly vecer naozaj, idem spat...
Zuzika+Emmka+Attilik 7467
13.7.2006 21:39:32
Pokial viem na Slovensku sa pisu cisla dietata na jeho telo, to iste cislo dostane aj matka. Takze je trosku zvlastne ze cez to vsetko je mozna zamena. Emmku som mala po porode stale u seba, iba ked som sa sla po porode osprchovat tak bola s manzelom, takze zamenit je nebolo mozne. Ved v kontakte s tou druhou maminkou moze ta mamina zostat. Ja som raz videla podobny pribeh v telke, rodiel bol v tom ze na to prisli az po par rokoch, ale deti si uz nevratili spat k biologickym rodicom,len rodiny zostali v kontakte, chodili spolu na dovolenky a tak.
Martina+F+H+L 6060
13.7.2006 21:27:27
Pappulko, já bych asi chtěla obě děti - to vyměněný i to moje. Nedokážu si představit, že bych se měla i toho cizího, o kterého bych se 10 dní starala, vzdát. Já bych je tam asi přerazila. Pravda je, že Fildu jsem viděla chvilku při porodu a pak až za 6 hodin v inkubátoru a poznala jsem ho. Od Honzíka jsem se vůbec nevzdálila - takže tam ho ani neměli šanci vyměnit.
13.7.2006 21:23:28
Zuzi ja som si len predstavila že by mi teraz niekto zavolal že Tomáško nie je môj, že mi ho v nemocnici vymenili. Aj keď tam kde som rodila je to nemožné, keďže dieťa je od narodenia nonstop so mnou, ani si neviem predstaviť že by som ho nespoznala, ale dajme tomu, že by sa tak stalo. Nuž neviem si ani predstaviť že by som sa ho mala vzdať a dostať nové dieťatko.
Zuzika+Emmka+Attilik 7467
13.7.2006 21:11:34
Pappulka, je hrozne ze deti vymenili, ale Ja by som aj po 3 tyzdnoch chcela naspat to svoje biologicke dieta, je to predsa moja krv.

Jesa, si sikovna. Asi vyzeras velmi doveryhodne, ale viem si predstavit ze pre deti to bola zabava, len si trosku neviem predstavit ako si s ninmi isla von, cez cestu a tak, pocuvali Ta vsetci?

Mna tiez dnes pytala susedka ci jej zajtra po obede nezoberiem ku nam jej dcerku, ma nieco cez 2 roky. Len tak mimochodom, teraz je u nich aj jej mama a otec, ale vraj su vsetci unaveni.
13.7.2006 20:58:22
Tak ešte raz dík za priania :-*

Moji dvaja už spinkajú, normálne som si urobila systém ako ich zvládnuť sama okúpať aj uspať naraz :))). Tak po večeroch už to mám klud!!!!

A aj ja som mala dnes celkom fajn deň, mama ostala doma, tak mi vzala Adamka skoro na celý deň no a keď prišli, tak mi zavolala sesternica či jej nedám Tomáška, že idú von s malou (jej dcéra) tak že by pokočíkovali. Tak som im ho zverila a ja som si normálne po 2 týždňoch poriadila!!! Aj som skočila nakúpiť....

Jani, naozaj nepoznám nikoho kto by bol odtial ako si písala.

A Martinka je to strašné čo sa stalo v tej porodnici!!! Vieš si predstaviť že ti teraz po 3 týždňoch povedia že to dieťatko nie je tvoje??? Ja neviem ani či by som ho ešte chcela vymeniť. No strašný pocit to musí byť. Nechápem ako sa to mohlo stať!!!!!!!

Dnes v noci konečne dorazí moj muž!!! Inak fakt obdivujem všetky ženské čo zvládajú sami viac malých detí!!!

A čo to tu čítam Mersi že 6 synov???? Jejda tak to už je sila :)))). To ako u Jesi, veď aj oni sú 6 sestier, že? :)))).
Martina+F+H+L 6060
13.7.2006 20:28:40
Holky slovenky, co se to u Vás v porodnicích děje, že Vám tam vyměňují mimina?
Jana a kluci 13158
13.7.2006 20:03:51
Holky na Slovensku mám velikou prosbu. Neznáte náhodou někoho, kdo bydlí v Helcmanovicích nebo okolí (okr. Spišská Nová Ves)? Manželovo rodina tam něco zdědila a protože je to pro nás dálka, hledám někoho, kdo by mi mohl říct v jakém je to stavu. Děkuju.
Mersi, Miška a Lea 772
13.7.2006 20:01:24
Ivana: dík, dakedy vie byť ako dospelá, ale je to čertisko.

Ja som to tu už písala, že ja som túžila po chlapcovi a mám babu, teraz si ani neviem predsatviť, že by to bolo ináč. Druhé mi je jedno, beriem aj babu aj chlapca.
Chápem, keď ma niekdo len chlapcov, že matka túži po kámoške.
Tak ako moja teta, po 6-stich synov konečne vytúžená slečna.
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 6018  [Dalších 5618 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.