| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 6018  [Dalších 5628 >>]
Mersi, Miška a Lea 772
14.7.2006 14:37:26
Ivana: uvidím o týždeň čo mi povedia, som zvedavá či mi vymyslia nejakú prácu. Ináč aj keď mi tvrdili, že mi nemusia držať miesto, tak to musia, ale oni čakali, že sa zľaknem a poviem sama, koniec. Už sa rozkukávam, posielam životopisy.

Martina: tak to som o tom presne aj ja snívala.
Ivča+3ratolesti 14182
14.7.2006 13:37:42
Lucko, napiš mi co chceš a já tě tam přihlásím. Místa mají dost, jen doufám, že vás ve finále moc neodpadne!!
Lucymarie 28209
14.7.2006 13:30:20
Ahoj vespolek!
Pappulce přeju teky všechno nejlepší k narozeninám, cise jako poslední, ale o to víc štěstí, zdraví a radostných chvil se svými klučíky!

Chtěla bych se k Vám do těch Filipovic taky přihlásit, ale něco dělám špatně a nemůžu se jako přítel do toho deníčku dostat... poradíte, mi, prosím někdo. Ivanko, psala jsem Ti kvůli tomu mailík, ale asi jsi ho nedostala. Jela bych i s naší Natálkou, pokud by Vám to nevadilo, ale je-li ještě místečko.
Právě jsem se vrátila z prosluněné Ostravy zpět do Olomouce, je tu krááásně zataženo a už se opravdu těším na déšť :)
Martina+F+H+L 6060
14.7.2006 12:02:36
Víte v co jsem celé dětství doufala - že jsem taky vyměněná a že jednou se objeví moji praví rodiče a odvedou si mě :o(((
Ivča+3ratolesti 14182
14.7.2006 11:57:33
Teda Mersi, to je ale sprosťárna! Nenech si to líbit, hlavně ať ti všechno dají písemně, abys měla alespoň nárok na odstupné. Musíš ale v den narozenin nastoupit do práce a chvilku pracovat. Stojí za to si to všechno zjistit. Já mám podobný problém, 2 měsíce před Adinejma narozkama jsem poslala dopis, že hodlám nastoupit do práce, a dodnes se mi pan vedoucí neozval, leč ho neustlále urguje personální oddělení a on zkrátka neví, co se mnou. Jenže mi nezavolá a neřekne: Hele, nevím, co s tebou! On je tam nový, neznám ho. Tak jsem zvědavá, jak to dopadne.

K těm porodnicím - je tady jasně vidět, k čemu je dobré oddělovat maminku od čerstvě narozeného děťátka!!! je to jenom ke škodě.Já bych si od sebe svoje narozený dítě už taky nenechala nikdy odnést, pokud by nebylo v ohrožení života. Je to děsné, člověk si to vůbec nedovede představit!!
Mersi, Miška a Lea 772
14.7.2006 11:48:40
Baby, som hotová. To som nečakala.
Bola som dnes vo firme, kde som robila, naznačili mi, že ma tam nechcu.
Stále ma pozívali na ich akcie, vždy mi dávali najavo, že na mňa čakajú, na jar, keď som tam bola, tak som hovorila so svojim nadriadeným aj riaditeľom, tvárili, sa že koľko majú pre mňa práce, že so mnou počítajú a dnes sa dozviem, že hneď na to ako to so mnou rozoberali popríjimali ľudí.
Minulý týždeň som tam volala, kedy sa môžem zastaviť, riaditeľ mi hovorí, že čo sa tak ponáhľam, že august je ďaleko, ale už som nevydržala a šla tam.
Keby mi to povedali vtedy priamo, ale ja som stým rátala.
Mám si zavolať o týždeň či pre mňa niečo vymyslia.
jesa 34640
14.7.2006 8:30:43
Tak a moj mily muz, ked som presne povedala kam ma zavolat, kam ma ist, ide kupit stierace. Asi potrebuje osobneho managera :-)))) Ked jemu auta nic nehovoria :(
Tak nevadi.... Vsak okrem toho je to super chlap :)

Uz sa tesim ze stadial vypadnem... a hlavne sa tesim an ten 1.augustovy tyzden bez deti.
Uz som si zarezervovala u byvaleho frajera bike. Jeho delo, na nom som stale jazdila.
Boze, baby, ja som uz vyse 3.5 roka nesedela na biku a ani neviem, ci to uz viem, ale take sa nezabuda... najprv skusim mierne popri morave, na zahorie a potom sa snad , ak este budem vladat stat, vyberiem aj do terenu. LEn aby to vsetko vyslo a nepochoreli sme abo co :)
Pappulka, Adam8/03+Tomáš6/06 13053
13.7.2006 22:36:48
Kudli, teraz neviem či ja som mimo či čo, ale ja vôbec neviem...kde si bola???
A kde je Lenny??? Tiež som vôbec nevedela že išli na dovču!
Kudlinka, Amy *30. srpna* 25981
13.7.2006 22:23:38
Ahojte baby, tak jsem zpátky z dovolený, ještě jsem nestihla nic dospat, nic dočíst...,ale nahonem musím ještě taky Pappulince pogratulovat k narozeninám! Takže všechno NEJ Pappu!
Zítra to snad dohoním a nějak se ukážu, pa a DOBROU NOC!
Kacatko-75 13776
13.7.2006 22:20:07
Jezis vymenit deti?????
Tady by to asi taky neslo...hned po porodu u mne a u tatinka a hned jim pridelavaji na nozku takovy elektronicky "obojek" aby nesly nejen zamenit, ale ani ukrast.....jak se ten naramek priblizi k vytahu nebo schodum,zacne pipat...
Ale asi bych taky nedala ani jedno...tech prvnich deset dnu jsem brala jako zazrak.... ;-)

[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 6018  [Dalších 5628 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.