| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 6018  [Dalších 5608 >>]
Maja,Adam 2.8.2003 12852
13.7.2006 19:51:19
Jesa,asi si okolí myslí,že když už zvládneš dvě,tak tě nějaké to dítko navíc nemůže překvapit!:o))
Já nevím,jestli bych se dokázala postarat o víc dětí,k tomu nemám příležitosti.

Zuzi,jak se Adam ocitne uprostřed nějakého seznamování nebo když se někomu přeje k svátku,tak už říká předem "pusinku ne"!Je nerad ocucávaný cizíma.Ale mně pusinkuje snad nepřetržitě.
Kacatko-75 13776
13.7.2006 16:09:08
prejeme vsechno nejlepsi, hodne zdravi,stesti a deti ;-)
jesa 34640
13.7.2006 14:48:06
Ivana, to je fakt blbe s tou cestou :(

My mame pol dna za sebou, cakam kedy sa dvojky zobudia...
Dnes som tu mala celu skolku :o)

Niektore dni mi nosia 5rocneho suseda... lebo uz nie je skolka a jeho tatino mi opravuje auto zadarmo, tak ho berem k nam, maleho...
A dnes rano mi pise, este jedna baba zdola, ze su chori, tak ci nezoberiem 6rocneho Patka von :o)))
Nevedela som, plakat, smiat sa... asi vyzeram MALO VYTAZENA :-)))
Zobrala som ich na velke futbalove ihrisko... este sa potom u nas hrali... nastastie boli vsetci dobri...
Ivča+3ratolesti 14182
13.7.2006 13:54:33
Zuziko, bohužel to moc nejde - není kudy. Musíme vyčíhnout okamžik, kdy se kolem bude moct projet alespoň náklaďákem, když už ne kamionem.

Tedy dnes hlásili 25st, a tady je zase 35. Už je toho dost, co říkáte!

Mersi, dívala jsem se na fotky, Miška je už velká slečna. Přijde mi starší a taková rozumná.

Majo, na Točníku jsme se brali, jen bylo trochu chladněji :o)Chystáme se tam na zvířátka, ale v tom horku se nikam nechce. Ráno jsme byli u splavu, přijeli tam kolotočáři a Ada jezdila na vláčku, měla ho sama pro sebe! To bylo štěstího, dovedete si to představit!!
Zuzika+Emmka+Attilik 7467
13.7.2006 11:04:37
Ivka, s tou cestou to musi byt hrozne, jaaaj. Neda sa to nejak obist??? Asi nie,vsak?

Pappulka vsetko najlepsie k narodeninam.

Tak my mame doma asi lenocha. Minuly rok sme na kratke prechadzky chodili peso, ale ked trebalo tak som ju trosku ponosila. Kedze som teraz tehotna a nosit ju nechcem, chodime vonku s kociarom, a Emmka v nom poctivo sedi.

Musim Vam napisat co ma doma dost prekvapilo. Vsetky tetusky a prababicky hned ockavali ze im da Emmke pusu, alebo sa necha aspon vystiskat, comu sa ona vacsinou branila, a mne to prislo prirodzene, ved niektorych nevidela rok, a to je dlha doba. Pritom pri chudzich vzdy ocakavame, ze sa to dieta branit bude :o)
Martina+F+H+L 6060
13.7.2006 10:27:58
My už u těch dvou kluků na 99% zůstaneme ;o) Musím se smířit, že na mě bude přesila a že mě přehlasují - už to vidím jak jdou v TV jen sportovní přenosy - brrrr.
Ivča+3ratolesti 14182
13.7.2006 9:59:38
Pappulko, také přeji všechno nejlepší k narozeninám! Ať ti tatík doma vydrží co nejdéle!!
Ještě máš několik pokusů :o), ale i když bys měla tři čtyři kluky, je to přesně tak, jak říkáš, rozdíl v lásce k nim by nebyl žádný. Nakonec, co komu pánbu nadělil, to jeho jest, a stím se dá těžko něco dělat. Na pubertu jsou kluci určitě lepší než holky!! Tu mojí puberťačku mám chuť několikrát denně vystřelit na Měsíc.

Jani, určitě se už k nám přidej.

Taky si jdeme užívat léta. Vedro mě ale letos úplně vysává, a to jsem ho vždycky měla ráda. Majo, netáhne tě Adámek na letiště??
Misa+Zuzanka 1.8.2003 14066
13.7.2006 9:55:47
Kacenko, vse nej, nej k tvym narozeninam, at te doma vsichni maji radi nejmene tak, jak je vsechny milujes ty.

Zuzanka je bez kocarku jiz rok, od te doby co jsme se odstehovali z mesta. Naucila se chodit dlouhe trasy a celkem bez reci.
Ale.... vcera jsem snesla z pudy naseho Quinna, ze ho dam dohromady a prodam ho, lepsi nejaka kacka, nez aby lezel jen tak na pude. Vydrbala jsem ho, vyprala, vylestila,je stale krasny a nase Zuzanka zacala plakat, ze chce jezdit v kocarku, ze je miminko.MOzna jsem ji trosku ochudila o to lenoseni v kocarku a ona by to chtela ted dohanet.
Mam v kufru auta golfky pro pripad nouze, tak jsem ji slibila, ze az pojedeme do mesta, tak je vyndam a budu ji vozit:-))
Pappulka, Adam8/03+Tomáš6/06 13053
13.7.2006 9:37:32
Baby ja to chápem, ja by som tiež chcela mať ešte dievčatko :). Tak to tretie snad bude :))) Keď nie tak to potom ;). Beriem to, že mať doma malú slečnu musí byť super a verím že ju ešte budem mať, no táto situácia mi príde super, že sú to momentálne dvaja chalani. Nuž ale už ste počuli o nejakej mamči čo by bola nešťastná z toho aké zloženie pohlaví má doma? ;). Ja si to ináč ani predstaviť neviem momentálne.

Zuzka Adam už dobre vyše roka nesedel v kočíku. Emmka sa ešte vozí? Adam s nami chodí na bicykli. A s maminkou sa to ťažko dá teraz dohodnúť, tá moja si vyčerpala dovolenku ešte predtým ako sa Tomáško narodil, pretože bola s Adamkom kým sme my boli v Štiavnici a tiež sme nerátali s tým že sa nám to o 2 týždne pretiahne!!! :)

Ivi tak to je teda fakt zlý sen!!! Držím palce nech sa to porieši!!!

A ďakujem za priania :))))

Dnes nám už konečne príde Tibor domov, ale až niekedy v noci. Ale už sa teším že bude to doma trošku kludnejšie.
Martina+F+H+L 6060
13.7.2006 9:14:09
Papu, taky přeji vše nejlepší :o)

Já myslela co všechno doma neudělám a Honzík ucítil, že nastává jeho chvíle a už dva dny jen pláče a nechá se nosit na ruce.
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 6018  [Dalších 5608 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.