Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Maja,Adam 2.8.2003 | 12852 |
13.7.2006 8:02:14
Ahoj,všechny zdravím! Pappulce gratuluju.
Jani díky za DVD,přišla vpořádku a mají obrovský úspěch,prostě neokoukaný Krtek. Mějte se nádherně,já zas frčím užívat léta! Jo,Lenny,kde si takhle hezky vegetíš? |
Jana a kluci | 13158 |
13.7.2006 7:41:57
Holky, nevím ještě na 100% jestli pojedeme, ale kdybych se rozhodla, nejste některá s dítkem sama na dovolenou, že byste se přidali za 14dní k nám a někam jsme letěli? Manžel k moři nechce a tak bych asi letěla s Filípkem sama. Zvažuju ještě varientu JČech s manželem.
|
Jana a kluci | 13158 |
13.7.2006 7:38:06
Pappulko, připojujeme se ke gratulaci.
|
jesa | 34640 |
13.7.2006 7:36:14
AHOOJTE krasny den vsetkym a hlavne PAPPULKE,
VSETKO NAJLEPSIE K NARODENINAM :-)))))) |
Ivča+3ratolesti | 14182 |
12.7.2006 19:21:03
K těm holčičkám a klukům - ono si stejně nemůžete moc vybírat :o)) Já mám dvě holky a nějak si nedovedu představit, že bych se měla starat o pindíka. Ale každá, která mám kluky říká, že ke klukům mají maminy úplně jiný vztah.
Ještě k Filipovicím - Lucko s Bertíkem, hlásila jsi se, ale nenapsala jsi se. Jak to s vámi vypadá? Dloouho se tu neukázala Muchomůrka, jakpak ta se asi má? |
Ivča+3ratolesti | 14182 |
12.7.2006 19:12:04
Ahoj holky, jdu vás taky pozdravit, tím vedrem nejsem schopná ani napsat pár řádků. U nás to konečně vypadá na ochlazení, docela začalo foukat, no hlavně aby nezačalo pršet a nevydrželo to až do konce srpna :o(
Představte si, co se nám přihodilo. Měli jsme tento týden začít hnát barák do výšky, ale zavřeli nám jedinou přístupovou cestu pro nákla´dáky kvůli opravě kanalizace! Až do konce července!! To je snad špatný sen, asi je tam budeme vozit na kolečku pěšky. Dnes jsme byli na očkování Priorixem, Ada byla k mému velkému údivu velice statečná a ani nepípla. Snad ten Priorix bude OK, po Trivivacu měla příšernou reakci. |
Zuzika+Emmka+Attilik | 7467 |
12.7.2006 18:10:00
Muzicek uz v pondelok odletel do Rima a stale nema kufor, to je uz viacej ako 48 hodin, je mi ho luto. V tychto horucavach to musi byt zazitok :o(
Citala som si na zahrade, Emmke pobehovala dnu a von, ked sa chvilku neozavala tak som ju sla pohladat a ona spi na gauci. Evka, Lenny, Martinka a Pappulka ako chodite na prechadzky. Vacsi nezbednici tapkaju po svojich? Riesim dilemu, neviem kedy by bolo idealne aby mi prisla mama, ona chce prist uz 25.8. ale mne sa to zda skoro, kedze termin mam az 3.9. Chce prist tak na 3 tyzdne. Keby som tak vedela kedy porodim, ale to je vo hviezdach. |
Misa+Zuzanka 1.8.2003 | 14066 |
12.7.2006 15:38:45
Lenny, ze srdce ti oddych preji.
Holky, ja trosku chapu, proc vsichni mluvi o "parecku".Mne to bylo uplne fuk, poprve jsem chtela strasne holku, ale jz od 4-teho mesise jsem po amniocenteze vedela,ze to bude kluk. No a podruhe mi to bylo uplne jedno,posledni tri mesice,kdyz jsem litala kazdy den do nemocnice na kontrolni monitory a kontroly prutoku, tak jsem na takove veci jako je pohlavi vubec nemyslela.Hlavne, aby bylo mimco zdrave. Zpocatku ,kdyz se Zuzka narodila, tak jsem nevidela zadny rozdil mezi klukem a holkou.Az teprve posledni rok je ten rozdil obrovsky.Nemluvim jen o paradeni a holcicich grimasach, co pouziva.Pravda je ta, ze vztah matka a dcera je jiny nez matka syn.Neni to o tom mit vic rad, to prece nejde, obe deti milujete stejne,ale o tech klasickych babskych zivotech. Ano, ja teprve ted poznavam co je to mit parecek, co je to mit dceru. Holky,Marti, Pappulko, neberte to jako drazdeni vasich ted pracujicich hormonu, ale jako pocit cloveka,ktery ma doma obe pohlavi. |
opice... | 6073 |
12.7.2006 12:02:10
Jani, dík. To je škoda.
|
Vínečko | 13944 |
12.7.2006 9:59:09
Ahojte baby,
zdravím Vás z dovolenky. Manžel pracuje a já si užívám. Včera jsem se celé dopoledne flákala v posteli, dospávala, relaxovala, četla... No, super. Hotel je naprosto úžasný - štěstí, že to nemusíme platit:-))) Včera jsme si udělali super odpoledne a měli jsme krásný večer. Ten byl organizovaný, ale nenuceně a fakt z toho bylo moc příjemné posezení:-) Ale vypadá to, že dnes se už budeme vracet. No, možná si to ještě rozmyslíme a pojedeme až zítra. Oni nám to totiž všechno platí až do zítřka, ale mě ještě není úplně dobře a beru ATB:-( No, a o jídle ani nemuvím. Včera jsme měli oběd o 5 chodech a když jsme šli na večeři tak jsem byla ještě přecpaná z oběda. Ale je fakt super, když Vám někdo podstrojuje pod nos:-) a vy nemusíte skákat kolem plotny. A vůbec mi nevadí, že je to taková zkrácená dovolenka. Pro mě je to moc příjemná změna:-) A úplně mi těch pár dní stačí. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.