| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 6018  [Dalších 5568 >>]
opice... 6073
11.7.2006 7:10:24
Na otok s včelím píchnutím dávám kapesník namočený v octě. Holkám posílám pohlazení. Mne naposledy píchla vosa před 4 lety a dodnes si pamatuji, jak jsem nadávala. Nebylo to nic příjemného.
Misa+Zuzanka 1.8.2003 14066
10.7.2006 23:21:38
Zuzku bodla vosa ve ctvrtek na chalupe.Chudinka nejdrive upadla a sedrela se od cela, pres nos, bradu, lokty az po kolena. A odpoledne ji stipla vosa v bazenu, ona na ni sahla, nevsimla si ji. Zihadlo jsem ji vyndala a stejne pak, beruska, dlouho plakala.
Uz nas ta vedra nici ani se mi nechce chodit ven.
Zuzika+Emmka+Attilik 7467
10.7.2006 23:11:55
Misa nafukanu tu trampolinu mame dost, ale este ju skusim dofuknut. Maly ozaj vyletel tym dolnym otvorom von, on je taky zivy a to som stala hned vedla.
Odpoludnia som bola s Emmkou von, ona behala bosa po trave a zrazu zacala ukrutne plakat, ze stupila na vcielku. Bola dobrych 15 minut k neutiseniu, potom na to nejak zabudla. Zdola ma nozku trosicku spuchnutu (taky 1 cm.), ale na trampoline skakala takze predpokladam ze to nic vazne nebude. Keby tam mala zihadlo to by trosku trcalo, ze? Bolo vidno taky maly vpich, ako ihlou.
10.7.2006 22:07:58
Zuzi, a mas nafouknute vsechny casti uplne do tvrda?
My jsme zadny uraz a nehodu jeste nemeli. A jak se mu povedlo vyletnout otvorem ktery je dole?Mne pripada bezpecna dostatecne, oproti tem klasickym hradum nemluve.
Zuzika+Emmka+Attilik 7467
10.7.2006 20:49:12
Uz nas je zase priserne horuco, a to hlasili na dnes ochladenie. Dnes som bola v Ikee a kupila pre Emmku postel pre babiky, o krabicu sa nezaujimala takze som ju v pohode prepasovala domov. A kupila som jej trampolinu, taku ako ma Misina Zuzanka. Ale velmi s nou spokojna nie som, zda sa mi nestabilna. Ked v nej Emmka skace tak je schopna ju prevratit, a po obede tu boli aj susedove deti a maly vyletel von prave otvorom, ktorym sa vchadza a dost si udrel hlavku. Muzicek je zase na tyzdnovej sluzobke, tak sa chcem vrhnut na velke upratovanie, vyzera to tu ako po vybuchu.

10.7.2006 14:35:17
Ahoj, jsem tu odpocata po vikendu. Myslim odpocata dusevne, jinak v nohou mam pres 40 km po skalach, na nohou puchyre, bolave holene a vazy/asi, protoze nevim co tam boli/ pod koleny.Zuzka se vratila od nasich take spokojena.Na zahradce dozravaji postupne maliny a angrest, tak chodi kazdy den trhat do pusinky.
opice... 6073
10.7.2006 13:51:27
Ahojky,

minulý týden jsme se ochlazovali na chalupě, bylo to super, i když tam jsou bojové podmínky:-) Naštěstí je ještě Věrka malá a nelozí, příští rok už bude chodit, takže bezva. u Vojtíka to takhle nevyšlo.
Vojtík má od loňska mánii z veškeré látací havěti včetně much. Na konci léta v Bulharsku byla invaze komárů a na ty nezabíralo nic a kousali a kousali.
Taky se začal vztekat.

Maja,Adam 2.8.2003 12852
10.7.2006 8:38:52
Jani nepřišlo zatím nic. Já už jsem dárek vyřešila,Adam si přeje traktor,tak dostane na klíček.A pak chce vlečné lano k větroni a v toho větroně.Prostě chce "plachtařský set".
Ivo,ty už se asi ničemu nedivíš,co?
Jana a kluci 13158
10.7.2006 8:21:42
Majo a Kudlinko, přišla vám ta DVD?
Jana a kluci 13158
10.7.2006 8:17:54
Taky prosím o inspiraci k dárku. Nic mě nenapadá. Trampolína je dobrá, ale my na ní nemáme místo.
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 6018  [Dalších 5568 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.