Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Pappulka, Adam8/03+Tomáš6/06 | 13053 |
11.7.2006 23:08:55
Jejda Zuzi, naozaj ten čas letí. Ty už si v 33tt??? A teraz ani neviem či si to náhodou už nepísala, ale vieš či budete mať chlapčeka alebo dievčatko?
Mňa strašne zarážajú reakcie nášho okolia (myslim susedia a takí vzdialení známi) ktorí keď zistia že máme dvoch chlapcov tak z nich výde stále nejaká šialená hláška typu "ale veď nevadí"....alebo predvčerom sa jedna staršia pani susedka tak prihovorila že zase chlapec? No nevadí, hlavne že sú zdraví! Ja to vôbec ale nechápem, ja som naozaj šťastná že sú to dvaja chalani :) Inak my sme mali dneska hroznú krízu, Tomáško bol dosť uplakaný a málo spinkal, stále bolo treba niečo...kojiť, prebaliť, prezliecť (každé kojenie = komplet oblečko ogrckané jeho aj moje) no a Adam ma tiež vždy presne vtedy súrne potreboval a ja som nemala čas...proste blbý deň :( A teda aj na Adamka to dnes nejako doľahlo tak zaspal s plačom že na neho kričím a že ho nemám rada. Odkedy mám deti som sa horšie necítila ako teraz :(((. Ani sa mi už nechce o tom písať, lebo mi je do plaču :( Už aby sme mali tatina doma :(. |
Zuzika+Emmka+Attilik | 7467 |
11.7.2006 21:13:54
Honzik aj jeho maminka su sikovni, takto pekne priberat.
Evka my to zvladame celkom fajn, dnes doobedu som upratala aj vyzehlila, potom tu bola znama s dvoma detmi a na vecer som si "pozicala" susedovie dievcatko, kedze na seba s Emmkou vykrikovali cez zahradku. Takze by sa dalo povedat ze to zvladam dobre. Dnes bolo u nas len 22 C, takze prijemne teplo. Emmka tu este pobehuje, idem ju ulozit spat. Na Slovensku som bola na ultrazvuku, mimino je este nepriec, nejak ma v tom brusku vela miesta. Uz som zacala 33 tyzden, tak dufam ze sa coskoro "umudri" a vzorne sa otoci. Stale je take 2 tyzdne vacsie, takze to ziadne malinke miminko pravdepodobne nebude, iba ak by sa chcelo narodit trosicku skor. Ma cez 2 kg. Uz planujem zacat prat vybavicku, cas sa uz krati a nechcem si to nechat na poslednu chvilu. |
Mersi, Miška a Lea | 772 |
11.7.2006 17:08:20
Ahojte, minulý týždeň sme boli u svokrovcov, na týždeň ideme zas, keď je manžel na služobkach, sama doma to nemusím.
Miška bola ako správna dedinčanka, špinavá všade, behala bosa, ovocia sa najedla na záhrade dosť. Ja som si oddýchla. Hry, to by som jej na PC aj kúpila, ale nechcem aby na ňom sedela, tie čo máme ju už nebavia, ale krásne sa pri nich naučila ovládať myš, aj farby. Tehoškam v tých horúčavach nezávidim. |
Martina+F+H+L | 6060 |
11.7.2006 16:34:23
Evko, pak dej vědět jaké to CD je - že by jsme to také pořídili :o)
|
opice... | 6073 |
11.7.2006 13:38:59
Ty jo, Honza je šikula:-)
|
Martina+F+H+L | 6060 |
11.7.2006 13:28:43
Právě jsme se vrátili z poradny, Honzík má ve 3 týdnech 5 kilo - já se pořád divím, že mě bolí záda :o)
|
opice... | 6073 |
11.7.2006 13:28:33
|
opice... | 6073 |
11.7.2006 13:07:39
Semmi, asi Ti budu chvilku tiše závidět pořádek v bytě:-)
Nicméně snad už konečně začnem předělávat manželovu pracovnu na pokojík. Jani, taky mám dotaz. Ten dětský krém na zadeček je i s pudrem nebo bez? Zuzko, jak to zvládáte s Emmkou? |
Semmi +Adam03 + Nelly06 | 6204 |
11.7.2006 10:51:07
Ahoj holčiny, to máme teploučko co, doufám že nám to vydrží od příštího týdne máme odstávku teplé vody tak to bude odvaz asi Adama odvezu k babičce, teda pokud tam bude chtít bejt. Vyhnala jsem ho s tátou na týden do Chorvatska tak si to doma užívám. Holky to vám je krásný ráno vstanu - uklizeno, večer se vrátím a stále uklizeno, ale už se mi po nich stejská . Trochu lituju manžu, Adamovi se po mě stejská a chce jet za maminkou domu, prej je strašně neposlušnej a když mu domluví tak se nafopukne a půl dne s tátou nemluví (jó celá maminka - bohužél, mě to přešlo tak to nebude tak zlé).
Jani jak jsem od tebe měla ty věcičky z Aloe máš katalog? Adamovi to dělá na atopák moc dobře (skoro se mu ztratil) tak že bych mu od tebe zase objednala sprcháč a krém. Holky mějte se a užívejte tepla. Jinak k narozkám dostal kolo a teď mu ještě koupíme autodráhu - o ničem jiným nemluví |
Jana a kluci | 13158 |
11.7.2006 7:25:11
Filípka píchla vosa minulý rok a přesně pod nehet. Byl statečný.
majo, tak doufám, že dnes vše dorazí, i tak je to dlouho. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.