Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Zuzika+Emmka+Attilik | 7467 |
9.7.2006 21:01:03
Vylet to Bruselu sa vydaril, super som si oddychla a Emmke sa vybehala na velkej zahrade, velmi sa jej tam pacilo. Dokonca nasho kamosa zacala volat stary otec, takze sa jej ozaj musel pacit. Ja uz otca nemam a svokor sa Emmke velmi nevenuje.
Uz ste preberali co kupite ako darcek k 3. narodeninam? Ja rozmyslam nad trampolinou, lebo Emmka stale nevie poriadne skakat, tak snad by sa naucila. Muzicek ide zajtra na 6 dnocu sluzobku, tak budeme zase same dve. |
Ivča+3ratolesti | 14182 |
8.7.2006 17:58:49
Tak vidíš, Pappulko, už je to zase OK. Když to udělal jednou, tak se nic neděje. Prostě potřeboval taky chvíli vypadnout od těch našich problémů...myslím ženskejch. Chápu tě, ale chápu i jeho, prostě se občas zapomene...
Moje kamarádka měla doma alkoholika, kterej odešel v pondělí koupit chleba a ve čtvrtek zavolal, jestli má koupit půlku nebo celej. Mezitím po něm nebylo vidu ani slechu :o(. Tak si to představ tak. Naštěstí už je roky rozvedená, i když to nebylo jednoduché. |
Martina+F+H+L | 6060 |
8.7.2006 13:07:15
Já tím, že jsem v stejné situaci Katce rozumím. Taky bych to nedokázala přejít s pochopením ;o) Ne, že by si manžel nemohl někam zajít, ale zavolat by měl. A to nejen, když má manželku v šestinedělí :o)))
|
Martina+F+H+L | 6060 |
8.7.2006 13:04:31
Katko a co Adamko? Jak to zvládá? Já bych Filipa přetrhla. Musím se tak 100x za den kousnout do pusy, abych ho něčím nepraštila. Vyvádí jak pominutý - tříletá "puberta" + Honzík mu (a následně i mě) dávají pěkně zabrat. Vůbec s ním není řeč, neposlouchá, dělá si co chce a po dobrým to s ním naprosto nejde. Včera to na něj manžel zkoušel - nech toho nebo tě plácnu přes prdelku! A Filda mu na to řekl: "Ale jen trošičku!" Já jsem se musela otočit zády, protože mimo toho, že jsem měla vztek, jsem se musela smát. Je z něj strašný drzoun.
|
Maja,Adam 2.8.2003 | 12852 |
8.7.2006 11:16:29
Pappu,no vidíš! to se stane,chlapi se taky vyrovnávají se změnami doma.Myslím,že z radosti s kamarády oslavoval a trochu se zapoměl.Neviděla bych v tom nic špatného.Užijte si usmiřování!
|
Pappulka, Adam8/03+Tomáš6/06 | 13053 |
8.7.2006 11:13:46
Práve prišiel domov s ružami, vraj aby som sa nehnevala. Ja asi odpadnem!!!!
Že by potajomky čítal rodinu? :))))) |
Pappulka, Adam8/03+Tomáš6/06 | 13053 |
8.7.2006 11:07:15
No prišiel domov o 2 v noci :(. Ustlala som mu predvídavo v druhej izbe chvalabohu, ale aj tak som ho našla o pol 3 spať na gauči s nožom a chlebom v ruke a hlavou v notebooku. -neviem čo ešte chcel študovať. Tak som ho odtrepala na záchod a do postele. Dnes sa samozrejme tvári že sa nič nedeje, nič mi na to nepovedal. Som sa ho opýtala či by mi náhodou nechcel niečo povedať, a on sa tváril ako že čo také by som chcela počuť... Takže máme tichú domácnosť, cez toto sa ja len tak lahko neprenesiem. Čakala som že mi aspoň prepáč povie, no to ho ani nenapadne!
Vôbec mi nevadí že bol vonku, ani to že ako prišiel domov! Raz za čas sa stane.... Ale že išiel o 2 na tenis a vrátil sa o 2 v noci bez toho aby mi zavolal!!!!! |
Martina+F+H+L | 6060 |
8.7.2006 10:12:43
Katko, to je asi úplně normální. Já jsem v úterý manželovi psala, že bych byla ráda, kdyby nešel na volejbal a pomohl mi doma s nemocnými dětmi. Řekl, že tedy na volejbal nepůjde. A víš jak to dopadlo, na volejbal sice nešel, ale z práce přijel až v 8 večer (pokud by šel na voljbal, tak by byl z práce doma už v 6 večer.
|
Zuzika+Emmka+Attilik | 7467 |
8.7.2006 9:05:56
Pappulka muzicek si pravdepodobne chcel len oddychnut, a mozno trosku oslavit. Muzi to maju jednoduchsie, Ty by si si taky "vylet" nedovolila. Pokial to je jednorazova zalezitost tak prizmur ocka, to sa raz za cas stat moze. To ze si sa o neho bala je prirodzene, mne ked sa muzicek neozve a niekde sa nahodou zdrzi tiez trvam na tom, ze mi ma zavolat a je to v pohode.
My ideme na vikend do Bruselu, tak pa. Toto je asi posledny vylet do porodu, uz sa mi moc cestovat nechce. |
jesa | 34640 |
8.7.2006 8:56:50
Pappulka, klidek :) To ta citlivost, len mu povedz, ze ti to nevadi, len nech ti da evdiet, aby si vedela s cim pocitat a ako sa zariadit :)
Prisiel moc vesely? :-)))) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.