Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Vínečko | 13944 |
3.7.2006 19:55:54
Majo, je, ale jen v červenci. V Srpnu bude zavřená.
Pappulko, krásná fotečka. No, abych pravdu řekla tak už jsem ráda, že to máme za sebou. Spíme celé noci, nemusíme kojit...ale zase miminko je mominko:-) |
Maja,Adam 2.8.2003 | 12852 |
3.7.2006 19:36:28
Pappu,gratuluju,máš krásnýho kloučka! fajn,že porod proběhl dobře,buďte zdraví!
Lenny,u vás je otevřená školka o prázdninách??? to se jen tak nevidí! přišla jsem na to,že Adam díky jízdě na kole rozlišuje spolehlivě pravou a levou stranu,nejdřív jsem myslela,že to je náhoda,ale dnes jsem ho znova testovala při jízdě na golfkách,ptala jsem se ho kam mám zatočit a on mi vždycky ukázal správný směr a řekl doleva,nebo doprava.Jsem z toho docela překvapená,znám totiž dospělé lidi,kteří si to dodnes pletou,a to mají řidičák:o) |
Pappulka, Adam8/03+Tomáš6/06 | 13053 |
3.7.2006 19:29:14
|
Káča+Tom(03)+Jeníček(06) | 8687 |
3.7.2006 19:26:46
Ahoj Pappu, vítej doma! Je to paráda, že vám ten porod tak krásně vyšel a že Tomáško je takový jedlík, tak ať vám ta pohoda dlouho vydrží!!! Koukám, že Adamkovi se zastesklo po miminkovském období:-) To je prý normální a rodiče by se za to neměly na děti hněvat. Já to pozoruji u našeho Toma už teď. Ví, že se mu krátí ta doba, kdy mně má jen pro sebe, tak ze sebe dělá mimino, abych se mu musela více věnovat:-) Mně už se to taky krátí, tak bych si taky přála, aby ten porod byl snazší, než ten první. No, doufat můžu:o)
Náš Tom letí zítra na dovču s našima, jsem zvědavá, jak se mu bude líbit v letadle. Takže já mám ještě práce jak na kostele, není sbalený. Jdu na to... |
3.7.2006 19:01:37
No muž išiel s Adamkom von a Tomáško spinká, tak som hneď tu :)
Tak len v rýchlosti, v stredu večer okolo 22:30 mi odtiekla plodová voda, tak sme išli do nemocnice. Dr. ma pozrela a že som len na 1cm, tak že sa uvidí, ale s odtečenou vodou musím do 24h porodiť, tak že ak sa to do rána nespustí tak mi musia pichnúť vyvolávačku. Dali ma na monitor a vtedy som už začala cítiť slabulinké kontrakcie, tak som sa potešila :). Presťahovali sme sa na apartmán a čakali čo bude :). Dívala som sa na nejaké reprízy v TV a bola som celá mimo z toho že naozaj idem rodiť :). Kontrakcie postupne silneli, ale všetko to bolo také v pohode, nič hrozné. Okolo 3 ma zase Dr. kukla a že už som na 4cm :). To som sa potešila, no stále som nemala žiadne velké bolesti. Tak sme išli do sprchy a poskákala som si na fitlopte nech to urýchlim... 0 5 už začali tie nepríjemné tlakové kontrakcie, tak sme išli pekne na sál... Tá posledná polhodinka už bola pekne nepríjemná, ale všetko to išlo tak super že som si to nestihla ani všimnúť a malý obrík bol na svete :). Musím povedať že tento pôrod bol oveľa oveľa lepší a rýchlejší a pohodovejší ako prvý, a to som mala aj ten prvý bezproblémový až na malé chybičky krásy ;). Dr. ma trolilinku aj nastrihla (2 stehy) no napriek tomu, to šitie bol opäť ten najnepríjemnejší okamih pôrodu. Ale to som už mala Tomáška pricucnutého pri sebe :). Potom už to bolo všetko úplne v pohode, absolutne bez problémov, akurát som potrebovala dospať tú noc, ale malý tiež spinkal, takže sa to dalo :). Je to neuveriteľný cucko, neustále by cuckal, pije pije, a vôbec nevie že už má dosť, potom sa celý pogrcká a dožaduje sa papky zase :). No ale dnes doma sme mu dali dudlík a čuduj sa svete, ono to zabralo a teraz je spokojnučký :). No ale dnes celý deň spinká, tak som zvedavá čo budeme robiť v noci!!!!!!! Adam je zatial ok, ale už dnes sa hojdal v škrupinke, spal poobede v Tomáškovom kočíku, ukradol mu cumlík a dudlal, KOJIL SA!!!!!!, vyliezol na prebalovák a lahol si tam..... a tak. Marti vy ako? Nečítala som nič dozadu, tak som trocha mimo :) Majte sa zatial pekne, idem vyvesiť prádlo :) |
Vínečko | 13944 |
3.7.2006 16:27:03
Pappu, vítej.
Tak Adam to zvládl, dokonce i usnul. |
Martina+F+H+L | 6060 |
3.7.2006 15:24:13
Vítej domů :o)
|
3.7.2006 14:10:51
Ahojte, dnes sme prišli KONEČNE domov!!!!
Zatial som NIČ nestihla prečítať, ale verím že večer sa sem dostanem, lebo už mám absťáky normálne :))) Tak vás len zdravím a večer sa ozvem, paaaaa. |
Semmi +Adam03 + Nelly06 | 6204 |
3.7.2006 13:02:10
Také moc a moc gratulujeme
Adam byl o víkendu taky na zabití, hrozně odmluvá a neposlouchá jestli to bude ještě horší tak mě odvezou do blázince. Jo a umíme " ten debil" |
Vínečko | 13944 |
3.7.2006 8:45:30
Ahoj,
my dnes máme premiérové spaní ve školce:-) Tak jsem zvědavá jak to ten náš nespavec zvládne. Uvidíme. Poslední týdny mám hodně práce a co Vám mám vykládat prostě to s dětma těžko zvládám. Mám trochu černé svědomí, že tam bude bývat déle, ale zase na druhou stranu tam chodí rád a fakt je ten, že když potřebuju zajet něco vyřídit tak za to dopoledne skoro nic nezvládnu, když všude otevírají v 9 a v 11:30 už musím valit do školky:-( No, uvidíme, večer napíšu jak to zvládá. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.