| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 34666  [Dalších 34536 >>]
Kateřina+2 kluci+ holčička 18958
4.10.2011 9:55:33
...a co jsem zapomněla...
Sháním brigádnici na 18.-19.11., je to 2x půlden. Pátek 14:30- 19:00, sobota 10-16:00, za 1500,- celkem. Kdybyste o někom věděly, budu vděčná. Je to prodej na krajkářských trzích :-)
Předem děkuji za tipy!
Kateřina+2 kluci+ holčička 18958
4.10.2011 9:53:08
Téda, tady žádný nový zprávy ze školy? To je vidět, že už to tam frčí!!! Pořád všem prvňáčkům držím palce...

A moc mě mrzí, že jsem si to tu nepřečetla dřív, protože na Kašpárkohraní jsme pochopitelně byli a nikoho jsme neviděli...v tom davu asi celkem pochopitelné,že ~f~

U nás se do školky chodí stále s pláčem, ale pokroky už vidím...myslím, že do 18-ti to zvládnou bez brečení ~t~
Šimonovi už to taky začíná- má ve školce 2x týdně angličtinu, a to od 7:30, což je pro něj strašně brzy...tak už chlapec okusil, co jsou povinnosti- a jsem fakt ráda, že to ještě není škola, protože je to boj ~k~
Renda s Péťou a s Tomáškem 27992
25.9.2011 11:58:01
No páni, Bižu, chůdě Klárka ~:( Roztrhat si korále při pádu z kola... Ufff, ještěže se nestalo nic horšího. Péťa bude mít na přeletěný řidítka vzpomínku na celej život - na nose má pořádnou jizvu, jak ryl nosíkem do asfaltu ~:( Bylo to někdy před létem a jizva je vidět čím dál líp...
Senedra 14756
24.9.2011 22:27:46
Bižu, Ditule měla taky dneska karambol ( byla na kole s manželem), nic se nestalo, jen si vyzkoušela ( naštěstí na zrovna prázdné silnici), co se stane, když za jízdy čte nápisy a nekouká kolem sebe. A pak ještě viděla přejetou kočku, tak si celou cestu nazpátek dávala pozor. Pak se polekala asi 20 policajtů, které po cestě míjeli. Klárka je teda borec, chudinka, spadnout a ještě přijít o korálky ~6~

Radlo, užili jste si to evidentně skvěle. Zítra asi na Džbán vyrazím i s Ditou, ale hned po poledni, tak na 2-3 hodinky.
Bižu 27203
24.9.2011 22:07:39
Zdárec všem,
jdu vám sem písnout, co umí naše slečna:
Dneska se Klarka neuveritelne vytriskala na kole ... zacala neuveritelne rvat, mela nejak divne pokroucenou nohu pod tim kolem, hulakala "pomoooooc" na pul ulice, ze se dokonce i jeden chlapik vratil k nam, jestli mi muze nejak pomoct, bo jsem musela jeste Viktora sundat ze sedacky.
A víte, kde byl největší problem? Že se ji roztrhly korale ... jsem se musela v duchu smat, bo jsem si vzpomnela na sebe, jak po bouracce jsem obrecela rozstrihle kalhoty
Ale vam povim, kdyz jsem ji videla, jak leti pres ta riditka, bylo mi faakt ouvej .. nastesti je ta ulice rozkopana, takze misto na asfaltovou silnici zahucela do dvaceticentimetroveho rigolu hliny, ze se ji nic nestalo .. ale letela na palici, ze ma od hliny helmu jeste ted .. pako moje maly. Si chtela za jizdy kousnout satecku.
Kristina Y&M 34526
24.9.2011 15:25:52
Ahoj :-)
Je Radlo, paradni fotky :-)
Yanni zacalt ted taky ve skolce, ja teda ziram, ale brecel jen prvni den, jinak je v pohode.
Jinak u nas je to tak ze na zahrade si muzou hrat spolu, Yanni proste prebehne obcas k velkymu oddeleni, Michi ho muze navstevovat ve tride a pokud se Yanni styskalo, mohl i do Michinovo tridy na navstevu.
Potreba byla jen dva dny, ted uz k sobe do trid nechodi. Ale myslim, ze na zacatku to dost bodlo.
Ostatne ted je zase nemocny..klasika, zari.


Rendo, teda, wau. Peta je dobrej :-)

Radko, Mara je proste svuj a myslim taky, ze Mara je jen svuj, ale rozhodne ne tydyt.
Nekdy maji proste deti svoji vlastni logiku...coz neznamena, ze jsou tydyti.

Ono Michin dle myho nekdy napacha desnou blbost, kdyz se ho pak zeptam proc, tak poda celkem logicky vysvetleni a ja si rikam, ze vlastne me to melo taky napadnout ~;)
Radla,Barča06/05+Adélka07/08 23230
22.9.2011 21:53:57
Ještě než půjdu chrňákova, tak sem dávám jeden tip na případnj srazík.
V neděli se koná na Džbáně "Kašpárkohraní". Takovej festiválek, kde vystoupí hlavně Kašpárek v rohlíku, ale také Jaroslav Uhlíř, Majda z Kouzelné školky a bude tam spousta divadýlek, průvod obřích masek a dalších akcí pro děti. To nejdůležitější je, že je vstup ZDARMA. Byla jsme na minulém ročníku a líbilo se nám to moc. Taky má být super počasí. Já jdu s holkama určitě, tak pokud se někdo budete chtít přidat, budu ráda.

Tady je odkaz
http://www.kasparkohrani.cz/?page_id=686
Renda s Péťou a s Tomáškem 27992
22.9.2011 21:35:37
Radlo, krásný fotečky, jak já bych jela k moři, auuuuu!!!!!!!!!!! A ty copánky jsou boží, moc to holkám sluší!!!
Alčo, úsměv je moc důležitej, s úsměvem jde všechno líp a ve škole to platí dvojnásob!!!
Radko, Mára rozhodně není tydýt. On je moc šikovnej a hlavně fakt hodně svůj a to myslím v tom nejlepším slova smyslu!!! Bude to hodně náročný, kór ze začátku, ale on bude prostě NĚKDO!
Ráďo, pýchou se tak nějak sama pro sebe potichoučku dmu, o to víc, když jsem ještě o prázdniny pobíhala s Péťou po vyšetřeních na foniatrii, psychologii a neurologii kvůli tý Péťovo patlavosti a ti lékaři hned mezi dveřma řekli "kluk, červnovej, čerstvě šestiletej, blbě mluví a jde do školy? PROČ?!?!?!?" Takže teď teprve si oddychuju úlevou a říkám si, že jsem snad neudělala chybu, když jsem ho do školy dala... Je pravda, že ta řeč se zlepšuje den ode dne a už nás konečně čeká jen R a Ř,C a Č :-) Na to, kolik písmenek jsme měli loni touhle dobou je to fakt velkej skok ~g~ A on skutečně krom tý řeči nemá nic... Naštěstí ~;)
Radla,Barča06/05+Adélka07/08 23230
22.9.2011 20:29:28
Ráďo, copánky jim pletla nějaká Bulharka za prachy.......
Mareček je osobnost, on nebude nikdy ve stádu. Hele ono se to srovná. Jsem upřímně ráda, že jsem si tyhle školní starosti odložila o rok.

Kačko, jak jsem psala - ve školce už je Áďa potom v pohodě, i když sem tam jí něco rozbrečí i přes den. Třeba, když na zahradě zahlídne Barunku a nemůže k ní. Nebo jí rozhodí, když jí něco nejde obléknout. A pokaždé, když pro ni přijdu a ona mě uvidí, tak začne plakat a běží ke mně jako o život. Ona si zvykne. Ale ty začátky nic moc........

Rendo, kdybych se někdy dozvěděla o svém dítěti, že je mezi 5ti nejlepšími, tak se dmu pýchou, až prasknu.
RadkaRR, M05, L08, E10 32328
22.9.2011 19:47:34
Ahoj holky,
hele Ráďo, já Vám to normálně závidím. Máme za sebou necelý měsíc školy a už je i zjevný, že to nebude taková prdel, jak jsem si myslela (i když ve skutečnosti jsem si to až tak růžově taky nemalovala). Fotky pěkný, holkám to sluší, kdopak jim pletl copánky?

Larsi, tak se aspoň usmívá, to je ještě dobrý, já se dnes dozvěděla na přímý dotaz, jak si Mára vede. "To víte, některým dětem to trvá, než si zvyknou, ta změna ze školky do školy je velká.... Já když mají děti nějaký problém, tak kontaktuji rodiče hned, u vás to na kontakt ještě nebylo." Teda ne že by mě to dnes nezpražilo. Vlastně se ani nedivím, Mára je v některých věcech fakt úplnejch tydýt. No ale aťtak či tak, je to můj milovanej tydýt :DDD



[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 34666  [Dalších 34536 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.