| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 10258  [Dalších 10198 >>]
TaJ 81121

Re: :o)

30.9.2008 22:40:17
Ahojky všichni, koukám, že tu probíráte očkování, my tedy zatím žádné nepovinné dávat nebudeme, taky si myslím, že v tom prvním roce toho mají až až... Jinak, my jsme naštěstí ani na jednu hexu neměli sebemenší reakci, naopak, vždycky byl po ní ve skvělé náladě, až jsem si dělala legraci, co to do té vakcíny přidávají :-) ale možná to bylo i tím, že jsme před očkováním i po něm dávali homeopatika, co nám poradil náš homeopat právě na zmírnění reakcí na očkování...
hataika/97,02,08/ 65090

30.9.2008 19:26:42
No já si právě myslím,že i tak během prvního roku dostane to tělíčko očkování dost,já nejsem v zásadě odpůrce očkování,ale mám obavu,že některé vakcíny jsou prostě ,,bíznis" a farmac.společnosti se předhánějí s reklamou,no a ta je,právě u zdraví dětí,hodně úspěšná.
mandarynka 72560

30.9.2008 18:04:18
Na ten prevenar jsem se ptala doktorky a ta mi řekla že pokud často nemarodíme tak že nám ho zatím nedoporučuje.~;)
mandarynka 72560

30.9.2008 18:03:15
Na ten prevenar jsem se ptala doktorky a ta mi řekla že pokud často nemarodíme tak že nám ho zatím nedoporučuje.
hataika/97,02,08/ 65090

30.9.2008 18:00:07
Taky zdravím,Mandarynko teda to jste čiperkyR^.U nás se občas zadaří zvednout na kolínka a jinak cestujeme pozadu vesele dál~;).A konečně vzal na milost lahvičku s čajem,já kojím a on bůbec lahev nechtěl,tak jsem docela ráda,že se nechal přemluvit.Kojit chci co nejdéle,ale čaj po lžičkách se mi dávat nechtělo.S příkrmama problém nemáme,baští ty moje výtvory docela dobrovolněR^~s~.

Mám na vás dotaz,dávali jste už někdo prevenar?Mně do toho tlačí příbuzní,mně se moc nechce.
mandarynka 72560

30.9.2008 17:34:25
Ahojky zdravím všechny po odmlce a po náročném víkendu v sobotu jsem provdala nejstarší dceru a v neděli jsme byli u sousedů na zabijačce takžer celej víkend žranice. Jinak Anežka leze a stojí v postýlce už jí ikousek obejde.~g~
Jájaa3 43419

30.9.2008 11:50:15
TINO,přeji chlapům brzké uzdravení
U nás to také začíná nějak kýchat,budu muset zajet do lékárny,něco pořídit.
Říkáte mořskou vodu??Pomáhá to?
Jájaa3 43419

30.9.2008 11:44:48
ANEDZ,tak to je dobře,že jste si víkend ještě užili,dneska už to na sluníčko moc nevypadá i když občas ještě vykoukne.

Já ještě nechci zimu,malé se už teď nelíbí,když jí oblékám,co teprve v zimě.~:(
Jájaa3 43419

30.9.2008 11:42:52
Ahojky
Kačko,já jsem si myslela,že jsi byla jednou s těch,které čekaly,jestli se mimi otočí. Takže šel nakonec císařem?

To máš docela dobrý,že Tě malej řve až u pokladny.
My když jdeme nakoupit,tak Martinka chvíli kouká na světýlka a za chvíli spustí,otočím jí na bříško,to zabere na chvilku a zachvíli řve zase.A to je ženská,tak by jí nákupy měly bavit.
držím palce,ať dobře nakoupíte.
anedz+2/08+2/11 87118

29.9.2008 18:54:54
Nazdárek, zdravím po víkendu, byl nádherný a proto jsem se ani nedostala ke compu~;) My jsme si to krásně užili, v sobotu jsme byli na výstavě v Polsku a v neděli jsme se váleli na chalupě na sluníčku -máme ji v Jizerkách, takže parádaR^
Dneska jsme navštívili kamarádku, ještě bylo hezky, takže super.
Jinak k zábranám a pohybu - u nás ještě žádný divoký pohyb neprobíhá, junior ještě ani neleze ani se neplazí, takže rotuje na dece a válí sudy a snad se i pokouší a plazení:-) Pořídili jsme nějaké chrániče na rohy stolu, do zásuvek, ale zatím to není aktualní. Aler až bude samostatná, pohyblivá jednotka, tak rozdělám ohrádku pro štěňata~j~, alespoň podél nábytku, a¨by mi nešacoval skříňky a šuplíky...
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 10258  [Dalších 10198 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.