| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Červenec 2010 - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 62428  [Dalších 62358 >>]
luc4+J/01+K/10 95880
18.7.2014 8:53:04
Huráááá pátek !!!!

tady nikdo nikde....ale chápu, už není tolik času ~:-D Alespon na FB vim co se deje.

Tak jsem si nahlásila v praci dovolenou, ale budu doma, poněvadž muz je stále na neschopence a nikam nemůže. Sice uz ma narust 40%,, ale je porad doma o holích a nesmí na nohu slapat ~:(

Ja uz mám Kubuv pokojíček vymalovaný (nakonec jsem zaplatila maliře, protože mne ruka prad boli), lino jsem si uz položila sama. a včera jsem pod lino dakla podložku, aby to bylo teplejsi a mekkcí.

Kaci je zdrava, akorát každý vikend promarodi, bud zvraci nebo minuly vikend mela 38,2 a od pondělí zase jako když utne, tak nic.

Tak to jsou zprávy od nas a jdu zase delat a preju hezky víkend ~3~
luc4+J/01+K/10 95880
7.7.2014 12:11:52
Ahoj při pondělku ~;)

my máme oslavu taky už za sebou, ale jen malinkou domácí, nic velkého. Dárků spousta, snad víc jak o vánocích.
Fotky jsou na rajčeti a pár fotek na FB

Greeo u nas dovolená není, jednak na to není finančně a za druhé, Martin je stále na neschopence se zlomenou nohou. Dnes byl na kontrole, tak má shojeno jen 40%

Tak ja bezim něco delat. Užívejte si dovolených ~3~

Jane... to bude určitě jen období a brzo to přejde ~6~
ChemicalJane + 4 86738
7.7.2014 9:21:13
Ahoj holky,

tak jsme se ve zdraví vrátili z dovolený, Kiki si velice zvykla na naši neustálou pozornost a teď je to peklo... snad to brzy přejde... má stav "bez matky či otce ani ránu",jakmile se na ní někdo i podívá, řev velikej, ovšek pravej průšvih nastává ve chvíli, kdy má někdo jný tendenci si ji vzít do náruče a nedej bože třeba popojít o kus dál... to je jekot, tak vysoký hlásek, normálně z toho bolí uši, hlava... uuuufffff, tohle od starších neznám a doufám, že to brzy přejde, jinak ji budu muset všude tahat sebou.... ~q~

každopádně dodatečně přeji všem oslavencům, jmenovat se neodvažuji, s jistotou vím jen Petrušku a Sebíka ~t~ jo a Pepíka ~t~~t~~t~ každopádně hezké oslavy, spoustu dárečků a hodné rodiče ~x~~t~ a v neposlední řadě HLAVNĚ ZDRAVÍČKO!!!!
Gree
  • 
7.7.2014 9:01:57
Ahojky,
opožděně i dopředu přejeme všechno nejlepším všem naším malým oslavencům! :)

Holky, toto uteklo, to je hrůza... :)

Já už odpočívám dny do dovolený a pak krásných 18dní volna, co vůbec vy, kam vyražíte na dovču?

Sari, já bych Tobču vůbec nepoznala! Je to štramák, ty brejličky mu slušej :)

Všechny moc zdravíme!
Lenulka+Luci 02+Adam 7/10 103141
3.7.2014 15:42:37
Ahoj holky,zdravím zpět v civilizaci,byli jsme na 4 dny na Mušově.
Přidávám se ke gratulacím všem oslavencům,bo jsem lajdák a taky to nějak nedávám.Pěkně to všichni oslavte a posílejte aspoň na dýni fotečky ať vás aspoň vidím :-).Až přijde řada na Adámka,budete už všichni po oslavách.
Sari úplně jsem koukala na fotky Tobíka,je úplně jiný,ale i v brýlečkách mu to sekne,fakt.
My máme v práci do neděle dovolenou,takže už se nám to krátí a v pondělí zase začne naplno :-(.
Jdem na koupačku do bazénu,malej neví co roupama už.
Sarimana+Šárka 4/02+Tobík 7/10 61785
3.7.2014 13:34:52
Ahoj holky,
tady je tedy zase živo. ~t~
Luci, Tys to vyřešila úžasně. ~;)
Já bych se s dovolením přidala a přeji tímto všem "našim červencátkům" dodatečně i dopředu vše nej a hlavně hodně zdraví!!! ~;((~;((~;((~x~~x~~x~ Přiznám se, že nejsem schopna popřát jednotlivým oslavencům ve správnou dobu. ~f~
A co vlastně s tím srazíkem? Na FB se také nic nedomlouvá nebo mi to uniklo?
Zdá se, že už zase bude pořádné léto, tak snad si ho všechny a všichni užíváte plnými hrstmi. ~:-D
Lucko, jak se má Kačenka ve školce? Je teď na prázdniny zase v jiné - nebo se pletu? Tobi měl štěstí, že do soukromé školky teď o prázdninách chodí i dva jeho kamarádi z naší školky, sice nevím, jak dlouho, asi se s těmi daty nestrefíme, ale i tak jsem ráda. Docela milé je, že na FB teď mohu sledovat, co přes den dělají včetně fotek. ~;)
Jinak Jíťo, mohu tě uklidnit, také jsme museli nechat udělat nové brýle, doktor mu zvýšil dioptrie ~Rv a nějaké zakřivení, že prý jedno oko nezvládá správně prostorové vidění či co. ~d~ Alespoň jsem manžu přesvědčila, že objednáme ztenčené brýle, aby neměl úplné popelníky.
Tak jdu zase něco dělat, mějte se co nejlépe a hezkou dovču těm, kterých se to týká. ~;((~3~
luc4+J/01+K/10 95880
3.7.2014 9:43:52
a předem přeju vše nejlepší

6.7. Tobíkovi
7.7. Alžbětce
7.7. Mojí Kačence
9.7. Tomáškovi

~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((
luc4+J/01+K/10 95880
3.7.2014 9:42:42
Tak dodatečně přeju
29.6. Stelince
30.6. Jacquelině
1.7. Pepčovi
2.7. Sebíkovi
2.7. Petrušce
2.7. Denndovi

~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;((
CoMoDor+2 98985
2.7.2014 10:39:56
Petrušce a Sebíkovi a Denniskovi přejeme všechno nejlepší ke krásným 4 narozeninám!

ChemicalJane + 4 86738
25.6.2014 8:39:56
~t~~t~~t~~t~
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 62428  [Dalších 62358 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.