Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
luc4+J/01+K/10 | 95880 |
18.7.2014 8:53:04
Huráááá pátek !!!!
tady nikdo nikde....ale chápu, už není tolik času Alespon na FB vim co se deje. Tak jsem si nahlásila v praci dovolenou, ale budu doma, poněvadž muz je stále na neschopence a nikam nemůže. Sice uz ma narust 40%,, ale je porad doma o holích a nesmí na nohu slapat Ja uz mám Kubuv pokojíček vymalovaný (nakonec jsem zaplatila maliře, protože mne ruka prad boli), lino jsem si uz položila sama. a včera jsem pod lino dakla podložku, aby to bylo teplejsi a mekkcí. Kaci je zdrava, akorát každý vikend promarodi, bud zvraci nebo minuly vikend mela 38,2 a od pondělí zase jako když utne, tak nic. Tak to jsou zprávy od nas a jdu zase delat a preju hezky víkend |
luc4+J/01+K/10 | 95880 |
7.7.2014 12:11:52
Ahoj při pondělku
my máme oslavu taky už za sebou, ale jen malinkou domácí, nic velkého. Dárků spousta, snad víc jak o vánocích. Fotky jsou na rajčeti a pár fotek na FB Greeo u nas dovolená není, jednak na to není finančně a za druhé, Martin je stále na neschopence se zlomenou nohou. Dnes byl na kontrole, tak má shojeno jen 40% Tak ja bezim něco delat. Užívejte si dovolených Jane... to bude určitě jen období a brzo to přejde |
ChemicalJane + 4 | 86738 |
7.7.2014 9:21:13
Ahoj holky,
tak jsme se ve zdraví vrátili z dovolený, Kiki si velice zvykla na naši neustálou pozornost a teď je to peklo... snad to brzy přejde... má stav "bez matky či otce ani ránu",jakmile se na ní někdo i podívá, řev velikej, ovšek pravej průšvih nastává ve chvíli, kdy má někdo jný tendenci si ji vzít do náruče a nedej bože třeba popojít o kus dál... to je jekot, tak vysoký hlásek, normálně z toho bolí uši, hlava... uuuufffff, tohle od starších neznám a doufám, že to brzy přejde, jinak ji budu muset všude tahat sebou.... každopádně dodatečně přeji všem oslavencům, jmenovat se neodvažuji, s jistotou vím jen Petrušku a Sebíka jo a Pepíka každopádně hezké oslavy, spoustu dárečků a hodné rodiče a v neposlední řadě HLAVNĚ ZDRAVÍČKO!!!! |
Gree |
• |
7.7.2014 9:01:57
Ahojky,
opožděně i dopředu přejeme všechno nejlepším všem naším malým oslavencům! :) Holky, toto uteklo, to je hrůza... :) Já už odpočívám dny do dovolený a pak krásných 18dní volna, co vůbec vy, kam vyražíte na dovču? Sari, já bych Tobču vůbec nepoznala! Je to štramák, ty brejličky mu slušej :) Všechny moc zdravíme! |
Lenulka+Luci 02+Adam 7/10 | 103141 |
3.7.2014 15:42:37
Ahoj holky,zdravím zpět v civilizaci,byli jsme na 4 dny na Mušově.
Přidávám se ke gratulacím všem oslavencům,bo jsem lajdák a taky to nějak nedávám.Pěkně to všichni oslavte a posílejte aspoň na dýni fotečky ať vás aspoň vidím .Až přijde řada na Adámka,budete už všichni po oslavách. Sari úplně jsem koukala na fotky Tobíka,je úplně jiný,ale i v brýlečkách mu to sekne,fakt. My máme v práci do neděle dovolenou,takže už se nám to krátí a v pondělí zase začne naplno :-(. Jdem na koupačku do bazénu,malej neví co roupama už. |
Sarimana+Šárka 4/02+Tobík 7/10 | 61785 |
3.7.2014 13:34:52
Ahoj holky,
tady je tedy zase živo. Luci, Tys to vyřešila úžasně. Já bych se s dovolením přidala a přeji tímto všem "našim červencátkům" dodatečně i dopředu vše nej a hlavně hodně zdraví!!! Přiznám se, že nejsem schopna popřát jednotlivým oslavencům ve správnou dobu. A co vlastně s tím srazíkem? Na FB se také nic nedomlouvá nebo mi to uniklo? Zdá se, že už zase bude pořádné léto, tak snad si ho všechny a všichni užíváte plnými hrstmi. Lucko, jak se má Kačenka ve školce? Je teď na prázdniny zase v jiné - nebo se pletu? Tobi měl štěstí, že do soukromé školky teď o prázdninách chodí i dva jeho kamarádi z naší školky, sice nevím, jak dlouho, asi se s těmi daty nestrefíme, ale i tak jsem ráda. Docela milé je, že na FB teď mohu sledovat, co přes den dělají včetně fotek. Jinak Jíťo, mohu tě uklidnit, také jsme museli nechat udělat nové brýle, doktor mu zvýšil dioptrie a nějaké zakřivení, že prý jedno oko nezvládá správně prostorové vidění či co. Alespoň jsem manžu přesvědčila, že objednáme ztenčené brýle, aby neměl úplné popelníky. Tak jdu zase něco dělat, mějte se co nejlépe a hezkou dovču těm, kterých se to týká. |
luc4+J/01+K/10 | 95880 |
3.7.2014 9:43:52
a předem přeju vše nejlepší
6.7. Tobíkovi 7.7. Alžbětce 7.7. Mojí Kačence 9.7. Tomáškovi |
luc4+J/01+K/10 | 95880 |
3.7.2014 9:42:42
Tak dodatečně přeju
29.6. Stelince 30.6. Jacquelině 1.7. Pepčovi 2.7. Sebíkovi 2.7. Petrušce 2.7. Denndovi |
CoMoDor+2 | 98985 |
2.7.2014 10:39:56
Petrušce a Sebíkovi a Denniskovi přejeme všechno nejlepší ke krásným 4 narozeninám!
|
ChemicalJane + 4 | 86738 |
25.6.2014 8:39:56
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.