Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
luc4+J/01+K/10 | 95880 |
25.6.2014 8:31:43
jojo dovolená.... co to je?
|
ChemicalJane + 4 | 86738 |
24.6.2014 9:44:15
jo a v termínu narozenin jsme na dovolený, takže proto děláme oslavu před, aťo nemusime tahat sebou
|
24.6.2014 9:43:12
5 her a dvoje puzzle
|
24.6.2014 9:35:42
11 jich není , počkej, spočítám to.. byli tu třeba 3 děti, sourozenci, tak od nich byla hra jen jedna
no měl oslavu s kamarády ze školky, tím, že má narozky až v červenci, tak yb je ve školce neslavil a on se na to tááák těšil, takže měl dopoledne ve školce a odpoledne s kamarády na zahradě. já se v těch datech taky ztrácím, zcela jsitě si pamatuju jen Petrušku a Pepíka, zbytek se zbaběle koukám, páč sice trefém datum, ale ti aktéři se mi motají |
luc4+J/01+K/10 | 95880 |
24.6.2014 9:13:04
uz to vidim az 2.7...... to jste delali oslavu nejak brzo, ale super ze vyslo počasí
my měli včera rozlouceni se skolkou. Fotky dodam na FB i na rajce hned jak bude cas |
luc4+J/01+K/10 | 95880 |
24.6.2014 9:05:34
tak dej foto her, to by mne zajímalo jak muze dostat 11 her a všechny jiné
ale super, jen aby byl cas na hrani a to uz ma Dennda narozky????? jdu do seznamu deti a asi si to vytisknu, uz se v tom ztracim |
24.6.2014 9:00:19
Ahoj holky, hlásím, že jsem přežila oslavu Denndových narozenin s kamarády ze školky v pohodě a ve zdraví, jen teda dospávat budu asi dlouho (usoudila jsem, aby mě nepomluvili ostatní rodiče, tak je zapotřebí generální úklid, pro případ škaredého počasí a přesunu dovnitř ze zahrady).. no 3 dny velmi tvrdé práce, ale zase máme z gruntu naklizeno
doteď sjem si "stěžovala", že máme málo dětských her - MLČÍM! dostla jich hafo a jako kdyby se rodiče domluvili, neopakuje se ani jedna a to jsme dali taky hru ovšem největší radost proběhla z velikánského pytlíku pendreků.... jo a na batůžek s chrániči prohlásil "tak to je hustý, to jsem nečekal" |
luc4+J/01+K/10 | 95880 |
23.6.2014 9:32:06
Ahoj, já opět tu
Sari tak už bude snad jen dobře Greeo s tím oblečením to je dobrý nápad, taky jsem něco pořídila k narozeninám. Teď ještě vymyslet nějaký ten dort. Kačka už má ouško dobrý, už slyší... tedy v ordinaci slyšela, doma to je samý cože? co jsi říkala? co?... to snad dělá naschvál ! jinak dneska máme rozloučení ve školce, opékání buřtů. Ve středu máme třídní schůzku ve státní školce, tak jsem zvědavá co nám řeknou. Od pondělka jde do soukromé školky za 9tisíc no ale jiné řešení jsme nenašli Pomalý hrnec mne vůbec neláká, vadí mi, že se to tam dělá dlouho, většinou to chci mít všechno rychle, takový to šup šup a večeře je hotová Muž si koupil šunkovar a můžu říct, že ta šunka z toho byla opravdu dobra. Normálně kupuju třeba jen 20dkg šunky a ted jsme snědli 0,5 kg domácí šunky na posezení Tak papa jdu něco delat, máme ješte v týdnu nějaký doktory, ale zase ozvu |
Greea |
• |
18.6.2014 15:43:31
Ahoj děvčata :)
Jak se všechny máte? Já vůbec nestíhám,to je tragédie, ta práce mi ale dává zabrat, navíc mě teď skolil ale strašnej zánět dutin, měla jsem dvoje antibiotika a ještě furt nejsem úplně ok ale už funguju a to je důležité. Holky oslavily narozeniny, to zas bylo dárků, docela dost si toho nadiktovaly, samozřejmě nedostaly všechno ale to, co si opravdu přály dostaly, takže dostaly barbíny, puzzle, šaty, sukně, boty, různý náramky, řetízky atd... Máme momentálně období Monster High a My little ponny, takže to bylo celkem jednoduché. Fotky dám určitě na dýni ale kde na to vzít čas? :D Já nestíhám vůbec nic, kdyby jste to viděly u nás doma :D Tragédie! Tak jsem se vykecala a myslela jsem, že vás dočtu a nic, musim jít vytvářet hodnoty, snad příště, všechny moc zdravím a doufám, že ta zoo vyjde, papapa! |
Sarimana+Šárka 4/02+Tobík 7/10 | 61785 |
18.6.2014 15:24:20
Ahoj holky,
omlouvám se, že se neozývám, i když nechodím do práce - už jen do zítřka - tak nic nestíhám. Ale pozor: Založila jsem si víceméně nedobrovolně účet na FB, tak hluboko jsem klesla. Ale nijak jsem se s ním blíže neseznamovala a ani to do budoucna přehánět nehodlám, ale zkusím si vás postupně dohledat. Mně už je o hodně líp, především už se trochu vyspím, zvládám spát na "poloboku", na zádech to pro mne bylo nepředstavitelné peklo. V pátek už jdu makat - no že by se mi chtělo..., dnes a zítra mám s Tobim nějaké doktory a jiné akce. T. má pár týdnů suchý kašel, s největší pravděpodobností je to alergie, ovšem na alergologii nás vezmou za x měsíců, dětská mu zatím dala Aerius a já zvažuji, jestli zůstat u homeopatického Drosetuxu a/nebo Stodalu nebo nasadit Zyrtec... Lenulko, pomalý hrnec už mám nějaký rok doma (já jsem taková ulítlá na tyhle kuchyňské hračky ), moc jsem toho zatím nezkoušela, ale docela spokojenost. Tak si užijte oslavu a hodně sil do příprav! Jo, a prosímtě, až bys někdy měla chvilku, pamatuji se dobře, zmiňovala jsi se před časem, že grilujete na kameni - nebo ne? Pohrávám si s myšlenkou, že bych na chajdu (nebo spíš boudu ) pořídila ten "grilovací kámen" nad ohniště místo klasického grilu. Ceny jsou ale hodně různé a také materiály, nejčastěji žula nebo lávový kámen, cenově bych to viděla spíš na žulu, ale nevím, co si o tom myslet, jestli to fakt funguje rozumně nebo je to vyhazování peněz. Jani, koukám, že také jedete v alergiích. Ale mně třeba na alergu řekli, že jsem čistá podle těch kožních testů a přitom mám skoro 30 let rýmu, něco jako astma, ekzémy atd., takže si zase tak moc nebuď jista, že vám řeknou, na co ty alergie máte. Luci, ty se fakt nenudíš. A co to Kaččino ouško? Jo a Šárka - je hrozný flákač, na gymplu jí už nestačí to, co pochytí ve škole a učit se jí moc nechce, čekáme buď pár dvojek nebo možná i trojku z angliny - a nebo bude nějaké nečekané překvápko v podobě něčeho horšího... Uvidíme. Samé jedničky u nás skončily rozloučením se základkou. No nic, letím do školky, moc vás všechny zdravím! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.