Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Peggy z údolí | 107925 |
17.6.2012 21:42:38
Přiznám se, že po porodu Pavlíčka, jsem toužila také po porodu doma. Ale zase tolik odvahy, abych po císaři riskla domácí porod, to jsem tedy nesebrala. Každopádně Vrchlabí si aspoň odpouští klasické nemocniční praktiky, na pokoje se klepe, žádná vizita bez ohledu na spánek dítěte... Je pravda, že pokud by si někdo z pánů nahoře nakonec prosadil ten stupidní návrh ohledně rušení porodnic dle počtu porodů za rok, nemají šanci. Ale já stále doufám, že snad zdravý rozum aspoň občas ještě zvítězí.
|
Šešule | 94264 |
17.6.2012 12:58:16
Peggy, jo, o Vrchlabí uvažuju, byla jsem tam i osobně- vyplnit si papíry, vyptat se a tak. Je mi jasný, že nikde to není ideální. Pro mě by bylo ideální zase doma, ale nejsou lidi, resp. nejsou PA Bohužel jsem slyšela, že i Vrchlabí chtějí zavírat
|
Peggy z údolí | 107925 |
15.6.2012 22:34:30
Ahoj děvčata.
Nestíhám nic. Takže se omlouvám, že až nyní odpovídám. Šešule, trefa, bylo to Vrchlabí. Nevím, zda není pozdě, ale kdybys chtěla podrobnější info, dej vědět. Pokud se nepletu, někde jsem zahlédla, že o něm také uvažuješ. Nic není jen růžové, ale pro mě určitě nejlepší volba. Nelčo, já jsem dule neskonale vděčná. Jsem přesvědčena, že bez ní bychom opět skončili na císaři i ve slavném Vrchlabí. Verunko, Daničko, moc Vám gratuluji. Nočník i samostatné jedení u nás odsunuto na neurčito. Do nočníku jsme se 3 x vyčůrali s velkou slávou a nyní řev, kdykoliv to jen navrhnu. A neb Pája žárlí a tím pádem i kvičí takřka neustále, odmítám ještě zvyšovat frekvenci kvůli nočníku. Jídlo. Jsem ráda, že do něj aspoň něco naláduji. Takže máma krmí, dělá opičky, čte knížky, ba klesla tak hluboko, že i pouští bednu. Sám baští rukama a když je v dobrém rozmaru zkouší to i s vidličkou a nožem, ale pokud nepomohu, krmí tím spolehlivě našeho psa. Jinak jsou u nás na pořadu dne opět novorozenecké koliky, já už jsem opět zralá na blázinec, tak se omlouvám, že jen telegraficky a jdu vystřídat manžela u té naší princezny. Přeji všem krásné letní dny. |
Lucie, Sára, Danny | 59648 |
7.6.2012 22:00:09
Ahojky, po dlooouhé době
Danníček sedává na nočníčku jak okrál - oblečenej Na záchod chodí, chce svlíknout, blaženě sedí a pak spláchne. Samozřejmě bez TOHO A skoro nemluví, takže zřejmě bude mít co Sára, opožděný vývoj řeči Říká máma, táta, me (ne), auto, haf, mňau, ham, jméno našeho psa, bum, bác a to je tak pomalu všechno. Jezdí na koloběžce, tříkolce (nešlape), na odrážedle, stará se o miminka (panenky), vozí kočárek, chce sponečky do vlasů, voní se (mým parfémem), vaří v kuchyňce a s blaženým výrazem mi servíruje pokrmy s příborem a pitím... - opice po starší dceři A pořád kojím, nechce se toho vzdát, ale nějak to moc neřeším. |
Luca*- M+N | 21004 |
29.5.2012 9:10:55
Veru,to jsou krásné zprávy ,tak jen tak dál .
|
nela+3 | 87352 |
21.5.2012 19:47:41
Verunko, mám z vás radist, je to krásné číst, pořád držím palce
|
Čekanka + 2 | 11345 |
19.5.2012 16:13:31
Ahoj holky, jo, my se máme moc fajn! Dani se pořád zlepšuje v obcházení, umí i vylézt a slézt z postele, krásně rozumí všemu co říkáme (i složitější věty) a snaží se to dělat. S mluvením teda zatím nic moc, ale o to víc znakujeme, už umí 15 znaků, takže se docela dobře dorozumíme Je pořád skvěle naladěná, takže si to fakt užíváme. Co se týká jídla a plínek, tam jsme dost pozadu a cítím, že zatím je brzo, to po ní chtít (u těch plín určitě). Ale už ukazuje, když se bavíme o čůrání a kakání, kde to je. Takže věřím, že i to už začíná pomalu chápat, o co jde.
Lžičkou nabere a i se snaží dát do pusy, ale max. 4-5x a mami, krm mě Pořád vtáčí nožičky dovnitř, tak musíme stále cvičit Vojtovku, to je jediný, co mě štve. Teď jak je pěkně, tak to přiznám se, flákáme. |
Luca*- M+N | 21004 |
19.5.2012 11:46:36
Nelčo,no snad jo,snad mě tá "výhoda" nemine . Ale jo,nemůžu si stěžovat,jsou fakt hodný.
Veru a co vy? Určitě děláte pokroky . |
nela+3 | 87352 |
17.5.2012 23:18:14
Luco, tak už budeš mít od teď výhodu dvojčátek
Nelča sice papá a používá nočník, ale stejně s ní pořád trávím čas - čteme, hrajeme si, moc toho neudělám, uklidit a uvařit je nadlidský výkon, ael lepší se to trochu |
Luca*- M+N | 21004 |
17.5.2012 14:08:19
Ahoj holky,
no poslední dobou je tu docela mrtvo. U nás jsem zatím nočník odsunula na neurčito ,děti to mají totálně na salámu a já na to nemám nervy je co 5min převlíkat a uklízet nehody. Takže tomu zatím nechávám volný průběh. Co se týká jídla,tak se dokáží už najíst se lžičkou nebo vidličkou samy,ale pořád je stejně většinou krmím já. No jinak malá už docela obstojně mluví,zopakuje úplně všechno a už používá hodně slov,malej je na tom malinko hůř,ale taky už něco umí. Je s něma teď sranda,už si pomalu začínají spolu hrát,tak já mám teď volněji . |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.