Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
donjamimonja | 107675 |
15.5.2012 14:53:12
Neli, tak to Ti závidím, to je pak s prckem poliviční práce!!! Můžu teda říct, že to věčný přebalování, hlavně hovínek, mě fakt už nebaví...a hlavně těch peněz za plenky, to je děs...vyhovujou nám jen Pampers, tak se to vcelku prodraží...No a s tím papáním je Nilinka fakt šikulka, já jsem teda malé moc svobodu v jídle nenechávala, takže s příborem se seznamuje až v poslední době, ale jak nemá chut jíst, tak asi nemá ani chut se učit nakrmit sama...No snad to příde brzo, hlavně ten nočník!
|
nela+3 | 87352 |
14.5.2012 23:45:25
Ahoj Donjo, tak u nás je to poslední dobou docela pohoda, Nelča se sama nají pěkně, i polívku a kaká i čurá do nočníčku, jen na spaní dávám plenku.
Takže docela úspěch, ale mám kámošky s dětma o půl roku starší a ty se teď třeba začaly seznamovat s nočníkem /teda děti/ |
donjamimonja | 107675 |
14.5.2012 21:13:19
Ahoj Neli a všichni ostatní!!! Taky už nemám tolik času na Rodinku přízpívat, vždy jen nakouknu, zjistím, že zas nic nového a běžíme dál...Holky ale na jedno se vás zeptám, jak to máte s nočníkováním a samostatnym papáním??? Malá se do nočníku občas ráno vykaká, to když to stihneme a zrovna se jí chce, ale klidně si z něj sleze, nahatá běží do pokojíčku a za pár sekund mi příde se slovy "boka" - hovínko, ukázat, co udělala!...no ted se směju, ale v tu danou chvíli mi to moc vtipný nepříde. Už jsem i zkoušela nedat plínku, vydržela jsem to jen jedno dopoledna, páč jsem ji za těch pár hodin převlíkala snad 8krát a klidně si v počůraných tepláčkách hrála dál...takže jsem učení na nočník o pár týdnů odložila...ale co se mi nedaří a vím, že je to moje chyba, ji častěji vysazovat, pravidělně chodí každé ráno, ale pak už to flákáme, někdy jde 5krát, někdy už vůbec...
No a k papání, sama se absolutně nenají, možná je to i tím, že je od mala nežravec, takže třeba jogurt jí samotnou zajímá 3 minuty, v té době stihne tak 4 lžička napůl donést do pusinky, zbytek vybryndat, pak už nechce...když jí při obědě napíchnu na vidličku bramboru, sama si jí strčí do pusy, pak samo jí něco rukama, jako banán, jabko, piškoty, chvíli se třeba hrabe rukama v obědě a má třeba i snahu něco donést do pusy...tot ale vše...no a samostatná kapitole je její nekousámí, vše si sislí v puse, takže třeba ráno tam má narvanou čtvrtku rohlíku, kterou později upolyká, pokus si teda zrovna nekejchne...No papání je u nás stálej boj, ale jsou už i lepší dny... Tak páááááá děvčata a taky se pochlubte, jak s prckama válčíte |
nela+3 | 87352 |
11.5.2012 7:33:33
Tak holčiny, jak se máte? Nic nového tady?
|
Šešule | 94264 |
26.4.2012 16:10:29
Peggy, nebyla jsi náhodou ve Vrchlabí?
|
nela+3 | 87352 |
26.4.2012 9:16:57
Peggy a ve které jsi byla porodnici, že máš tak dobré zkušenosti?
Uvažuji o kurzu na dulu... |
Simušík | 103085 |
24.4.2012 6:55:19
Ahojky všem
Peggy moc gratuluji k novému přírůstku a hlavně přeji zdravíčko všem krásné jaro |
Šešule | 94264 |
23.4.2012 17:21:32
To jsi zachytila správně. Měla bych rodit v druhý půlce června
|
Čekanka + 2 | 11345 |
23.4.2012 14:06:41
Šešulko a kdy máš termín ty? Jsem zachytila na jiné diskuzi, že taky čekáte přírustek do rodiny!
|
Šešule | 94264 |
23.4.2012 13:05:38
Jé, Peggy, gratuluju!!! Moc už sem nechodím, občas nakouknu a koukám, tady se rodí
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.