| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Srpen 2010 - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 15941  [Dalších 15881 >>]
Čekanka + 2 11345
23.4.2012 11:39:06
Peggy, no tak to je teda sranda s tím pohlavím! Nakonec vám to překvapení doktor nezkazil a to je moc dobře!~t~~t~~t~ Teda já bych byla fakt naštvaná, vydržet 38 týdnů a pak mi to takhle někdo vyslepičí...
Držím pěsti, ať to doma dobře zvládáte a Pavlík si brzo na sestřičku zvykne. A hlavně ty se dej zdravotně do pořádku, pak půjde všechno líp.~x~

Peggy z údolí 107925
23.4.2012 9:07:29

Ahoj děvčata, moc Vám děkujeme za gratulace. A doplňuji tedy pár informací pro ty, které by to zajímalo. Eliška pospíchala na svět. Byla 37 + 4, takže díky tomu i drobeček vážící necelá 3 kg a 49 cm. Vše, co měla mamka nachystané, je jí velké. Jinak, ač jsme nechtěli vědět pohlaví, týden před porodem mi na kontrole v porodnici pan doktor prozradil, že čekáme kluka. Tak jsem mu ho za týden ukázala ~:-D
Porod. Sáhla jsem si na dno. Vyskytly se zdravotní komplikace, které nikdo nečekal, takže už to vypadalo na další sekci. Ale díky dule a dobře zvolené porodnici jsem nakonec zažila ten kouzelný okamžik, kdy si člověk chová právě narozené miminko. Jinak další velký klad byl, že Pája mohl být celou dobu v porodnici s námi. Eliška měla žloutenku, tak jsme si tam týden pobyli. No snad už bude líp, ale žlutá je pořád. A co mě štve, já mám nějaký hematom a asi i zánět a tak už takhle mrňavý uzlíček ode mě dostává v mlíku i antibiotika. Ale asi to jiné řešení nemá.
Doma zatím zvládáme docela v pohodě. Manžel má dovolenou na porod, tak se o dětičky dělíme. Co bude poté raději moc nepřemýšlím, neb samozřejmě žárlí všichni. Pavlík, pes, kočka. Jen u manžela to zatím nepozoruji, ale třeba jen dobře maskuje. Pavlík kňourá kudy chodí, když jdu kojit, nejraději by mi skákal po hlavě a já jen trnu, kdy doskočí na malou… Samozřejmě nechce spát tak dlouho, až se vzbudí i Eliška a chce jíst, poté nechce spát ona… Zkrátka veselo u nás asi bude, ale nějak to zvládnout budeme muset.
Přeji Vám všem krásné jarní dny plné slunka a pohody. ~;((
xejdula 105317
21.4.2012 16:14:57
Pegy též gratuluji k Elišce.No krásně se vám to též povedlo páreček.A buďto jsem špatně četla,ale chybí míry a váha:~g~
Čekanka + 2 11345
16.4.2012 20:58:59
Pegy, moc gratuluji k Elišce, to je skvělá zpráva! ~x~~x~~x~ Až budeš mít chvilku, napiš, jaký byl porod a jak to zvládáte a taky se budem těšit na fotku do deníčku!~g~~R^
Luca*- M+N 21004
16.4.2012 15:37:47
Peggy,velká gratulace k Elišce,ať vám dělá jen samou radost ~:-D!
nela+3 87352
16.4.2012 13:33:03
Tak jsem si říkala, kdy nám ta zprávička přijde~g~ hodně štěstí oběma~;((~;((~;((
donjamimonja 107675
16.4.2012 7:17:03
Pegy posílám obrovské gratulace a miminku přeju hodně zdravíčka!!!!~;((~;((~;(( To je opravdu krásná zprávička!!! A vybrali jste moc hezké jméno! ~p~~;((~3~
Peggy z údolí 107925
15.4.2012 23:43:11
Ahoj děvčata. Někdo si o Velikonocích vykoleduje kraslice, někdo kocovinu, my naší Elišku. Od úterního rána už Pája není jedináček. Mějte se hezky.
namana 80861
9.4.2012 22:19:56
Holky v tech emailech chodi fakt nekdy blbosti;hlavne od tech maminek tam. Taky par takovych znam. Ve dvou letech jim jezdi decko na kole perfektne a druhe pocita rok a pul rocni decko do triceti a umi vsechny barvy;))) nechapu tu potrebu si tak falesne neco pres decko dokazovat.
Peggy mam pocit ; ze tvuj klucik je kopie nasi Anicky. I s tim spanim to mivali podobne a separacni uzkost je u nas znovu. Tohle obdobi je docela narocne. Porad chce nosit hlavne kdyz je tam hodne cizich lidi a hluku ruzne detske party ale ; ted hlavne i v materskem centru kam jezdime; nechce jit na zem a hrat si s ostatnimi. Docela me to vycerpava a hlavne ty rady maminek;jak oni by tohle nesnesly. Musim podotknout ze naprosta vetsina jejich deti je vecne s chuvou nebo uz i treba od kojeneckeho veku ve skolce;kdezto Anicka jen se mnou. Tak snad nam tohle obdobi brzo skonci.
donjamimonja 107675
9.4.2012 20:16:31
Veru, myslím, že je to absolutní nesmysl a ta dotyčná matka má v hlavě asi pořád převahu mlíka~t~~p~
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 15941  [Dalších 15881 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.