Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Čekanka + 2 | 11345 |
23.4.2012 11:39:06
Peggy, no tak to je teda sranda s tím pohlavím! Nakonec vám to překvapení doktor nezkazil a to je moc dobře! Teda já bych byla fakt naštvaná, vydržet 38 týdnů a pak mi to takhle někdo vyslepičí...
Držím pěsti, ať to doma dobře zvládáte a Pavlík si brzo na sestřičku zvykne. A hlavně ty se dej zdravotně do pořádku, pak půjde všechno líp. |
Peggy z údolí | 107925 |
23.4.2012 9:07:29
Ahoj děvčata, moc Vám děkujeme za gratulace. A doplňuji tedy pár informací pro ty, které by to zajímalo. Eliška pospíchala na svět. Byla 37 + 4, takže díky tomu i drobeček vážící necelá 3 kg a 49 cm. Vše, co měla mamka nachystané, je jí velké. Jinak, ač jsme nechtěli vědět pohlaví, týden před porodem mi na kontrole v porodnici pan doktor prozradil, že čekáme kluka. Tak jsem mu ho za týden ukázala Porod. Sáhla jsem si na dno. Vyskytly se zdravotní komplikace, které nikdo nečekal, takže už to vypadalo na další sekci. Ale díky dule a dobře zvolené porodnici jsem nakonec zažila ten kouzelný okamžik, kdy si člověk chová právě narozené miminko. Jinak další velký klad byl, že Pája mohl být celou dobu v porodnici s námi. Eliška měla žloutenku, tak jsme si tam týden pobyli. No snad už bude líp, ale žlutá je pořád. A co mě štve, já mám nějaký hematom a asi i zánět a tak už takhle mrňavý uzlíček ode mě dostává v mlíku i antibiotika. Ale asi to jiné řešení nemá. Doma zatím zvládáme docela v pohodě. Manžel má dovolenou na porod, tak se o dětičky dělíme. Co bude poté raději moc nepřemýšlím, neb samozřejmě žárlí všichni. Pavlík, pes, kočka. Jen u manžela to zatím nepozoruji, ale třeba jen dobře maskuje. Pavlík kňourá kudy chodí, když jdu kojit, nejraději by mi skákal po hlavě a já jen trnu, kdy doskočí na malou… Samozřejmě nechce spát tak dlouho, až se vzbudí i Eliška a chce jíst, poté nechce spát ona… Zkrátka veselo u nás asi bude, ale nějak to zvládnout budeme muset. Přeji Vám všem krásné jarní dny plné slunka a pohody. |
xejdula | 105317 |
21.4.2012 16:14:57
Pegy též gratuluji k Elišce.No krásně se vám to též povedlo páreček.A buďto jsem špatně četla,ale chybí míry a váha:
|
Čekanka + 2 | 11345 |
16.4.2012 20:58:59
Pegy, moc gratuluji k Elišce, to je skvělá zpráva! Až budeš mít chvilku, napiš, jaký byl porod a jak to zvládáte a taky se budem těšit na fotku do deníčku!
|
Luca*- M+N | 21004 |
16.4.2012 15:37:47
Peggy,velká gratulace k Elišce,ať vám dělá jen samou radost !
|
nela+3 | 87352 |
16.4.2012 13:33:03
Tak jsem si říkala, kdy nám ta zprávička přijde hodně štěstí oběma
|
donjamimonja | 107675 |
16.4.2012 7:17:03
Pegy posílám obrovské gratulace a miminku přeju hodně zdravíčka!!!! To je opravdu krásná zprávička!!! A vybrali jste moc hezké jméno!
|
Peggy z údolí | 107925 |
15.4.2012 23:43:11
Ahoj děvčata. Někdo si o Velikonocích vykoleduje kraslice, někdo kocovinu, my naší Elišku. Od úterního rána už Pája není jedináček. Mějte se hezky.
|
namana | 80861 |
9.4.2012 22:19:56
Holky v tech emailech chodi fakt nekdy blbosti;hlavne od tech maminek tam. Taky par takovych znam. Ve dvou letech jim jezdi decko na kole perfektne a druhe pocita rok a pul rocni decko do triceti a umi vsechny barvy;))) nechapu tu potrebu si tak falesne neco pres decko dokazovat.
Peggy mam pocit ; ze tvuj klucik je kopie nasi Anicky. I s tim spanim to mivali podobne a separacni uzkost je u nas znovu. Tohle obdobi je docela narocne. Porad chce nosit hlavne kdyz je tam hodne cizich lidi a hluku ruzne detske party ale ; ted hlavne i v materskem centru kam jezdime; nechce jit na zem a hrat si s ostatnimi. Docela me to vycerpava a hlavne ty rady maminek;jak oni by tohle nesnesly. Musim podotknout ze naprosta vetsina jejich deti je vecne s chuvou nebo uz i treba od kojeneckeho veku ve skolce;kdezto Anicka jen se mnou. Tak snad nam tohle obdobi brzo skonci. |
donjamimonja | 107675 |
9.4.2012 20:16:31
Veru, myslím, že je to absolutní nesmysl a ta dotyčná matka má v hlavě asi pořád převahu mlíka
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.