Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
nela+3 | 87352 |
9.4.2012 19:56:36
Verunko, já si myslím, že ne, tolik slov neumím snad ani já
|
Čekanka + 2 | 11345 |
9.4.2012 19:05:12
Pegy, moc přeju, ať je vše v pohodě a miminko i ty jste v pořádku a hlavně zase brzo doma! Přesně jak jsi psala, taky jsem už dávno zrušila odebírání těch mailů. Hrozně mě to stresovalo, když jsem četla, co už všechno bychom měly umět... a číst ještě ty komentáře maminek, to už vůbec . Myslíte, že je fakt reálné, aby dítě umělo tolik slov?
|
nela+3 | 87352 |
7.4.2012 10:11:56
Peggy, díky za moc krásnou zprávičku, která mi udělala k velikonocům velkou radost, tobě taky hezké velikonoce a hlavně hodně štěstí v dalších dnech
PS: Nelča rozhodně neumí tolik slov jak psala ta maminka A všem krásné velikonoce a jarní dny |
Peggy z údolí | 107925 |
6.4.2012 23:25:09
Hlavně přeji hodně zdraví Vám i Vašim blízkým. Ať už jsou všichni mrňousci v pohodě. Xejdulo, chudák malý. O zánětech vím svoje a nedokážu si to představit u takhle malého drobka. Doufám, že už mu něco zabralo, aby se netrápil. |
Peggy z údolí | 107925 |
6.4.2012 23:18:09
Ahojda. Hlásím, že já jsem ještě stále 2 v 1. A mimčo přemlouvám, ať ještě chvilku vydrží. Byť už se sotva valím, stále nějak nestíhám přichystat vše potřebné. Samozřejmě písnu, až nás tu bude víc.
Jinak k mamánkovství. Zdá se mi, že k nám přišla druhá vlna separační úzkosti. Nebo snad Pája cítí, že za chvilku už mamka nebude jen pro něj. Jakmile se chce s ním nějaký dospělák moc bavit, hned slyším: „máma“ a mizí ke mně. Horší je, že odmítá i taťku a babičku. Jí se už jenom s mámou, usíná se jen s mámou… Jsem šťastná, že jsme našli porodnici, kde nás nechají všechny čtyři pohromadě. Představa, že tu po nocích ten náš synek dělá taťkovi scény, by mi asi moc spát také nedala. No a aby toho nebylo málo, asi i období vzdoru k nám přišlo o něco dříve. „Ne“ už slyším takřka na všechno. Ve vztekání je to na první ligu. A jak si umí postavit hlavu, že bude po jeho. Někdy se tomu člověk až směje, jak takový mrňous zkouší, kolik toho sneseme a kam až může zajít. Běžně se zasekne v chůzi a dál prostě nepůjde. Odnést ho, to je řvací scéna, a když odcházíme v bezpečných územích sami, ještě nám zamává. Tedy nyní už je ve fázi, že začne mávat on první, vyloženě jak by říkal:“ Čau, už běžte, já Vás už nepotřebuju.“ No přišlo to v pravou chvíli. Už vidím naše společné procházky s mimčem a Pavlíkem až bude manžel v práci. Začínám uvažovat o vodících kšírách, aby neměl tolik šancí zdrhnout. A další správné načasování, začínají se klubat pětky. Najednou mám pocit, že doteď jsme pomalu ani nevěděli, co to je růst zoubků. Proti těm stoličkám, doposud procházka rajskou zahradou. Jinak nevím, kolik z Vás si nechává posílat takové ty informační e-maily z těchto stránek. Uvažuji delší čas, že je odhlásím pro zachování zdravého rozumu. Ten poslední mě opět dostal. Nějaká maminka tam spočítala, že jejich chlapeček v tomto věku umí 400 - 500 slov. Nejdřív mě napadlo, že ji tam prostě skočil překlep o jednu nulu. Ale když jsem četla dál, došlo mi, že to myslí vážně. Pak jsem přemýšlela, jak to asi počítala a odtud byl už jen krok k myšlence, že bych to asi měla zkusit spočítat u sebe. Mám obavy, že v době rodičovské dovolené má slovní zásoba možná klesla pod tuto hranici. No a pak jsem měla chuť napsat tam, že náš drahoušek nosí stále plíny, slov patlá jen pár a do schodů i ze schodů ho velmi pečlivě držím. Ale jsem šťastná, že umí :“ Dík a Prosím“, často se směje a sám od sebe mi občas přijde dát pusu. Místo toho mě však napadlo spíše to napsat sem Vám a poděkovat Vám všem. Za to, že jste správně normální, že si tu navzájem držíme pěsti, máme radost z každého pokroku těch našich drobečků a kašleme na soutěžení kdo dřív a víc. Vždyť o tom to rodičovství fakt není. Takže díky, že jste a takové, jaké jste. No a přeji všem krásné Velikonoce a nádherné jarní dny se vším hezkým, co k jaru patří. |
Čekanka + 2 | 11345 |
5.4.2012 19:19:03
Ahoj holky, dneska je tu na rodině zajímavá diskuze ohledně Priorixu!
http://www.rodina.cz/nazor16242225.htm Zaujala mě třeba tahle věta... kopíruji: Na priorix mi sama rekla, ze ho ockuje az po druhem mesici veku, protoze v te dobe je vyssi imunitni odpoved nez v roce a pul (natoz v 15 mes.) a navic vyrazne nizsi riziko nezadoucich ucinku (souvisi to pry s uzaviranim nejakych blan v mozku do dvou let veku vs. tim, ze spalnickovy virus tyto blany napada ci co, nevim, nejsem dr.) |
xejdula | 105317 |
5.4.2012 17:52:06
Peggy tak už se ti to blíží a nebo už máš mimi u sebe dej vědět.Letí to strašně a co ty namanno?no sice je ještě brzy se ptát,ale přeji ať se zadaří.Malá je zdravá,ale zato malej bojuje se zánětem močového měchýře zatím bezuspěšně.
|
donjamimonja | 107675 |
27.3.2012 7:22:11
Dobré ranko děvčata!
Hani tak doufám, že už je malému dobře! Viki je zatím úplně ok, tak doufám, že už se nic neobjeví... Nam malá se mi taky vzteká, většinou když máme jít domů ze hřiště nebo z herny v MC, práskne sebou na zem a ječí, ale všimla jsem si, že když ji dopředu řeknu, že za chvíli půjdeme a začneme všem dělat pápá - což ona děla s nadšením - pak je celkem v klidu. |
namana | 80861 |
24.3.2012 20:48:03
aha tak veru uz odpovedela. jsem to nedocetla a rychle reagovala..tak u nas se teda taky jeste nemluvi, ale zato se umime poradne vztekat..a holky jsou ted vase deti taky takovi mamanci? v roku litala s kymkoliv, kdyz jsme byli v cesku a ted tady je jenom mama nebo tata a chce porad na ruky, nebo se me drzi u nohy..decka jejiho veku si hraji v materskem centru samy a ona se chce nosit..a kdyz ji polozim na zem tak jeci a vali se po zemi..treba jen slysi zvyseny hlas a uz utika vystrasena..a tech ukricenych zachvatu teda miva pozehnane, uz se me dostalo i plno rad, jak ji mam bit a rvat na ni:)) ja to teda resim tak, ze kdyz jsme doma a vzteka se tak ji polozim na zem na puzzle a necham ji tam a ji to za chvilku prejde a sama se dojde pomazlit a dat me pusu, venku je to horsi, ale i tak ji necham na zemi a kdyz vidim, ze ten den ji to tam fakt nebavi, tak jedeme proste domu, lepsi nez to tam projecet..mozna je tam na ni hodne lidi a novych decek, vetsinou s detma kamaradek, co se znaji uz delsi dobu tenhle problem nema a hraji si spolu hezky..to je asi to obdobim, zadne zmeny, vsechno ve stejnych kolejich chteji ;) a my musime mit jenom pevne nervy ;)
|
namana | 80861 |
24.3.2012 20:35:56
holky proc je dulezite tech pet veticek?? my tohle ockovani meli uz v deviti mesicich, ale jen ty spalnicky a mala mela asi po 14 dnech vysoke teploty..pak jsme davali jeste v roce zlutou zimnici a to je taky ziva vakcina a po te nemela reakci zadnou diky bohu, ale ted uz nedavam nic, od toho roku jsem se na to vykaslala..hygienu se tu snazime dodrzovat, jen jeste musim dat zloutenku, ta je tu fakt akutni i kdyz co tu neni akutni no...ja porad mela strach, aby tu neco nechytla a pak me doktorka v cesku rikala, ze toho ockovani ma docela dost, ale tady se ockuje cokoliv takze to nikdo nepochopi, ze to chceme odsunout a to by uz mela mit i tyfus, co jsou vsechno tak silne vakciny...tak ted ji dam dalsi az ve dvou letech o prazdninach..
Veru gratuluju Danicka je takova sikula...Jsem tak rada, ze se tak drzite a kdyz to srovnam s tim jak te strasili v tehu, radsi nemluvit... Katty to je dobre, ze to tak dopadlo a ted uz jen hodne zdravi a stesti do zivota... Peggy drz se a kdyby to prislo drive tak pohodovy porod ;) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.