Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
17.4pet-ra15 | 48211 |
16.3.2012 9:58:36
Dobré dopoledne všem,
přiznám se, že moc často sem nechodím, jen když potřebuji váš názor , tak mi snad prominete, že se ptám a třeba i poradíte Můj syn má 18 a půl měsíce a řeším jeho ploché nožičky . Se synem jsme nechodili, nevodili za ruce. Vše si dělal svým tempem. Poprvé se ve stoje pustil opory (stěny, nábytku) v 16,5 měs a sám začal cupitat v 17,5měsících. Takže chodí přesně měsíc. A za tak krátkou dobu již má ploché nožičky a kotníky vpáčené dovnitř!!! Na rady lékařů jsme mu dali první botičky až se sám rozchodil - před cca 2-3 týdny zpátky. Předtím jen 1-2 vrstvy ponožek. Kde jsem udělala chybu, že za tak krátkou dobu má syn již plochou nohu!!! Na ortopedii jdeme až za půl roku (po narození jsme chodili na kontrolu kvůli kyčlím), ale čekat určitě nebudu, chci začít už teď něco dělat. Ale jsem teď už víc jak týden nemocná, tak jsem se synem ještě u pediatra nebyla. Je pravda, že syn má nožky do X a trošku ploché nožky měl i předtím, než jsme dali botičky, ale zdá se mi, že se to zhoršuje. Doktorka na kontrole před měsícem shledala vše OK, ale to tak dnes už není. Vím, že budeme muset k lékaři, ale potřebovala jsem se podělit s naším trápením :-( A taky jsem v dlouhých chvílích v posteli našla, že jsou nějaké vložky/stélky a boty Hanák, máte s tím zkušenosti? Byl tu dotaz, kam s dětmi chodíme.... My chodíme plavat do slané vody a asi zase začneme jednou týdně do nějakého "kroužku" - tancování Yamaha nebo cvičení... aby byl v kontaktu i s jinými dětmi než se sousedy ;-) Taky jsem začala ZNAKOVAT - je to super, takto si se synem povídám já i prarodiče a domluvíme se , Ke znakům se syn snaží i mluvit... Když mi řekne "ííía" a ukáže znak, hned vím, že chce knížku a číst si. Znak jíst a prosím je pro syna základ (že má hlad ukazuje snad pořád :-D), dále umí psa, kočku, ptáka, pití, boty, koupání, čepice a další... Hlavně je úžasný, že se se synem domluví i prarodiče ;-) A asi máme doma nějakýho prcka oproti vašim dětem - náš měl v 18měs 11,7kg a 83cm. Venku krásně svítí sluníčko a já zase doma v posteli. Snad budu brzo fit, abych mohla začít řešit ty synovi plochý nohy. V okolí nikdo neměl v tak malém věku tak hodně špatný nožičky. Tak přeju vašim dětem, ať hezky a hlavně zdravě cupitají, syn doufám, taky brzo bude. pa Pari |
Jarča,Štěpa a Tomík | 104549 |
15.3.2012 20:08:32
Denny,tak ať Klárince se ručka brzy uzdraví a dobře sroste!Musím říct a hlavně zaťukat,že ty naše všechny pády jsme přežili bez újmy!!
Katy Honzík je taky pěkně veliký,no má taky po kom,Štěpa měl 10kg a 80cm,byl pinďa malej :) Tom bude vysoký po Jirkovi hlavně ! Jaro už je za dveřmi hurá,už bylo na čase :) |
15.3.2012 12:54:57
tak nám dneska naměřili 89cm a 11,47kg !!!!Míra se mi nezdála,že je to nějak moc,tak doma přeměřuju a +/- cm asi fakt má 89cm!!!!!
|
Edysha | 29937 |
14.3.2012 22:32:22
Denny, pro malou , at je brzy fit a zapesti dobre sroste.
Katy, pekny macek Simulu u doktorky chytnul hystercak, takze se ho nepodarilo ani zmerit, ani zvazit, no vlastne jsme se s doktorkou ani neslysely. Ma ted mamankovske obdobi, staci, aby se na nej podivala cizi osoba a je ohen na strese. Jarco, dortik vypada super, zkusim upect. Btw. prohlizele jsem galerii dortu te cukrarny a ty ceny me docela zaskocily, nemela jsem vubec tuseni, ze jsou takhle drahe. |
Katy77 | 104008 |
14.3.2012 22:15:32
Ahojky holky, tak my byli dneska na 18-ti měsíční a docela síla
náš miláček má 14,3 kilo a 87,5 cm. prý takhle velká byla dcera doktorky ve třech letech... |
Denny a Romík1/08,Klárka8/10 | 87723 |
14.3.2012 21:30:28
ahojky tak se hlásím po delší době dneska jsme se vrátili z nemocnice po dvoudenním pobytu v nemocnici.Naše sluníčko Klárinka bohužel minulý týden balancovala u linky na odrážedle a spadla tak nešikovně že si zlomila levou ručičku v zápěstí.Po pondělní kontrole si nás tam nechali že to srostlo špatně a že to musí Klárince srovnat,holky já byla zralá na infarkt:-(.mě bylo hrozně představa že to budou Klárince lámat a znovu dávat do sádry.Brečela jsem jak želva.Tak jsme tak v pondělí zůstali včera Klárinka šla na operaci ten řev když si ji nechali na sále...hrozné mě bylo zle hodně dlouho a pak jak se mi vrátila křičela jak pavián,musela jsem ji držet aby ji sádra nepraskla,prý to mají takhle malé děti po narkoze,plakala hodinubyla na operaci o půl jedenacté a usla mi až ve čtvrt na čtyři hrozné já byla úplně vyřízená nenajedená vynervovaná,hrozné.....Noc byla vcelku v klidu o půlnoci ji sestřička dala čípek na bolest protože plakala,pak ráno to už bylo dobré....a ted už jsme doma,zatím Klárinka spinká tak uvidíme jaká bude noc je pravda že po obědě nechtěla do své postýlky protože v nemocnici spala se mnou do jejich postýlky nechtěla.Holky nikomu to nepřeju co jsem prožila já....ted za Klárinkou lítám jak blázen aby si nic neudělala.Sádru bude mít 3týdny hrozná představa při její hyperaktivitě
|
14.3.2012 14:41:57
pro nedietkářky !!!!
http://www.amarilis.cz/ovocne/cheesecake-c7.html měli jsme ho s malinama,nemá chybu,zatím lepší dort jsem nejedla,hned se po něm zaprášilo,je lehký,né moc sladký a vynikající!!! nás čeká mudr zítra,tak písnu pak míry :) |
Edysha | 29937 |
14.3.2012 7:57:38
Ahoj holky,
s malym nikam nechodim, ti tri si vystaci a obcas je to pekny bugr. Od zari s nim zacnu chodit na cviceni. Ji uz taky vicemene sam, vsechno odkouka, hlavne to, co by nemel ;-) A jak pise Katka, sni toho vic nez bracha, je pekny macek. Minuly tyden mi napochodoval do kuchyne s konferencnim stolkem, normalne ho capnul a sel mi ukazat, za ho pocmaral. Dneska jdem na 18m prohlidku, tak jsem zvedava, jestli uz vahove brachu nedohnal. |
KatkaZpi | 106885 |
3.3.2012 22:39:00
Ahojky
Šimik je šikula papá krásne sám nechce aby sme ho krmily a nenarobí pri tom neporiadok je fakt šikula,dokonca spapá viac než brácha má velmi dobrý apetít... So Šimikom chodíme každý týžden do detského centra tak na 3 hodky a úžasne sa vyblázni,začali sme aj plávat ale to som zo zdravotních dovodov vzdala a tatka nechce chodit na plávanie kde sú samé maminky...tak hladám inú alternatívu kt. mi bude vyhovovovat a budem stačit...Dnes sme boli na prechádzke a bambula ma zničil stále som za ním musela utekat chcel si pohladit každého psíka čo šiel okolo ...otvorené priestory nám proste nevyhovujú :-((( zato v mc alebo v miestnosti kam mi nemože ujst je to prima som rada že tie moje slniečka mám )) |
Bohuminek | 14673 |
3.3.2012 11:47:54
Jak se všichni máte?
Pohádku jsem našla na ulož.to http://www.uloz.to/hledej/?q=hur%C3%A1+za+k%C3%A1jou Ten čas letí, co?Prckové už mají rok a půl.Chodíte do MC nebo máte nějaké jiné aktivity?A ještě jeden dotaz, jedí vám už děti samy lžičkou? Hezký sluníčkový den! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.