| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Listopad 2010 - Deníček

  (?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 16625  [Dalších 16525 >>]
Moniken 106914
9.6.2011 22:33:39
Tak Bagmat, sporťák vyřešen.

http://www.bebeconfort.cz/loolaup.php

Samozřejmě jsem ho nekupovala nový, stojí okolo 9 tis. a opravdu nekradu, takže jsem jela v podvečer do Pardubek a koupila ho od paní po jednom dítěti. Našla jsem si ji samozřejmě na MMB. Líbí se mi, že má spojenou rukojeť, hodně vysokou- což potřebuju, jsem vysoká a nemůžu se hrbit, už takhle jsem jak zřícenina z chování Matyáška. A nejlepší pro mě je to, že dokud je pinďa malej, můžu ho vozit čelem k sobě a až bude chtít koukat po světě- dám ho po směru jízdy. Tak snad budu spokojená.
Jaký máš vyhlídnutý Ty? Mě kdyby nedopadl tenhle, chtěla jsem tento:
http://www.detskyraj.cz/zbozi/12838-zopa-smile-4

Zítra si krásně užijte sraz!!

Dobrou noc všem.
Bea111 57655
9.6.2011 14:02:05
Pego jedině mě napadá teda,se přeregistrovat a poslat mi do vzkazů novej nick a já tě připojím znovu.kontrolovala jsem to několikrát a měl by ten přísup být v pořádku
jita+3cacorky 57325
9.6.2011 13:45:51
Moniken to jste sikulky jak jste to krasne dohnali a mate krasnou vahu ~;)~g~
Coral moc vam preji at je to s maminkou uz jen dobre a hezky si to tam uzijte, skoda ze jsmenemocni jste se mohli zastavit kdyz jste nejeli do Prahy a jste kousek ~;)
A holky co se chystate na srazik si ho uzijte a pozdravujte opicky a zirafky :-) a at vam preje pocasi ~;(( a ne jako tady, prsi a je hnusne ~a~
Moniken 106914
9.6.2011 13:27:46
Ahojda holky,

tak Matyn je pořádný macek- na osmi měsících máme osm kilo. Po nedonošeňátku naštěstí ani stopy a jedna falda vedle druhé~:-D, mám radost.
Dočetla jsem- s Corall je to super zpráva, tak hlavně ať si to s mamčou užijí a spory ať jsou ta tam.
Zítra na Vás budu myslet, krásně si to užijte. Počasí má být ideál, tak snad se to povede:-).
Míšo, doufám, že už je lépe~6~.
Musím mrknout do deníčku na nová fota.
Bagmat, s golfáčem to mám rozjeto asi na tři strany~t~, dneska večer to už musím nějak rozlomit a dám vědět, jak to dopadlo:-).
Jíťo, marodovi posílám pohlazení~6~.
jita+3cacorky 57325
9.6.2011 13:27:44
Ahoj holky,
tak jsme to u dr.s Kacenkou zvladly akorat byla nase dr. dneska nejaka divna, kdyz slysela Kacenku jak kasle tak ji jenom poslechla, mrkla do krku a zeptala se jestli je u nas doma nekdo nachlazen a jestli jdem dneska k tomu imunologovi, ani ji nezajimalo od kdy kasle, jestli ma teplotu, co jsem ji na ten kasel davala, proste normalni veci na ktere se pta po kazde a ani mi nerekla co ji na to mam dat a pry mame prijit pristi tyden na krev jak jsme domluvene ~d~ no vylezla jsem z ordinace uplne mimo, takovou ji neznam asi spatny den nebo co a nebo si uz nevi s nama rady ~a~ kdyz jsme tam od prosince opravdu kazdy mesic ... no kazdopadne jsme sly k tomu imunologovi a ten se me vyptal na vse mozne, poradne ji poslechl a ten mi alespon rekl ze poslechove je zatim dobra a napsal nam nejaky sirup na imunitu ktery se bere mesic v kuse a pak kazdych prvnich 10 dni v mesici a jeste rikal ze uz jsme meli prijit davno ze by nebyla tak nemocna no jo jenze nasi dr.to nenapadlo k tomu imunologovi jsem objednala sama a uz se mi to s Kacenkou stalo loni ze jsem se po te, co mi porad v kuse asi 2 mesice kaslala suchym kaslem a dr. nam davala porad nejake sirupy a nic nezabiralo, sama objednala na ORL a tam Kacence zjistili Pneumokoka a hemofila po vyteru z krku prelecili poradne atb a byl klid a nase dr. se jen divila vy jste meli takove bacily a sami jste sly na ORL ? ~o~ ~a~ no a na imunologii mame prijit na podzim udela ji testy jestli neni na neco alergicka. Nevim ma chut zmenit dr. kdyz tam clovek chodi obcas tak si to ani neuvedomi ze treba neni tak dobra jak se zda ale kdyz tam chodime skoro porad tak vidim nejake veci ktere mi zacinaji vadit ~d~
Eliska taky ted nechodi do skolky taky porad kasle sice min nez Kacenka ale radeji ji necham do pondeli doma no a Adelce taky porad nejak tece z nosiku no snad se to zlepsi a nechytne ten kasel neb pristi tyden mame druhe ockovani ~;)
Barča, M 07 a E 10 63134
9.6.2011 10:31:43
nazdar kočky

Peguš psala jsem ti mejla~x~~x~~x~
Telátko 106513
9.6.2011 10:04:50
tak jsem jukla na počasí tak pršet nemá jen dnes, tak za mě ready:-) a nebude vedro což je akorát dobře
Telátko 106513
9.6.2011 10:03:47
Holky volala mě Corall, že zítra nedorazí, zůstávají u mamky, už je to mezi nima dobrý, Eminku viděli naposled když jí byl rok a Danečka teď poprvé tak si chtějí užít vnoučata, takže do Prahy vůbec nepojedou, navíc je Daneček nachcípanej má kašel..........mám vás moc pozdravovat a že si to moc užívají.

Holky kdo vůbec teda zítra jde? Já mám teda akorát obavu z počasí, upřímně jestli bude pršet celý den tak si to neumím moc představit, ale snad nee
pega 103835
9.6.2011 8:25:28
Holky, nemate nekdo tip na detske funkcni pradlo - body pro Baru? Poti se jako prasatko, porad je mokra [je tu 36st.] a kvuli klimatizaci ji zase nemuzu nechat uplne nahou.
nanenka 46641
8.6.2011 22:53:34
Ahoj maminky!
Tak jsem dočetla, ale zase si nic nepamatuju ~o~
Tak budu reagovat jen na něco.
Telátko, dodatečně gratuluji k narozeninám. přeji hlavně hodně štěstíčka, zdravíčka a lásky. A k titulu gratuluji samozřejmě taky ~x~
Jíťo, držím palečky, ať se Kačence udělá lépe. Chudinka jedna malá ~6~ Jestli si dobře pamatuju, máš nemocnou i Elišku? Tak ať je brzy dobře.
Holky, já fakt nestíhám. Teď, když je takhle hezky, tak hned ráno vyrážíme na zahradu. Vracíme se tak kolem půl osmé. Vykoupeme se, napapáme a dítka jdou spát. Já poklídím, uvařím oběd na druhý den (ten si ohřejeme na zahradě) a tak kolem dvanácté chodím spát. Ale jsem tak ráda, že nemusíme dřepět v paneláku. Dětem se tam líbí. Eli je ve svém živlu, protože tam je vždycky dost lidí na chování ~t~
Hopsadlo jsme taky pořídili. Zatím tedy nepoužíváme. Ale Eli jen tak nezabavím, tak snad se jí v něm bude líbit.
Dneska jsem nějaká naměkko. Je to přesně pět let, co se narodil Milánek. Je to takové zlatíčko, chce si mě vzít za nevěstu a každý den mi říká, že jsem úžasná a dokonalá ~6~ Jsem asi sobecká, ale já nechci, aby vyrostl. Chtěla bych, aby byl pořád můj malý chlapeček. On je takový holčičí. Pořád by se mazlil a pusinkoval mě. No, tak jsem se trochu vykecala a teď jdu vytřít a dovařit oběd. Chtěla jsem vložit fotky, ale vždycky se mi to nějak nepovede ~o~, tak to pak vzdám. Já a PC~t~ Dobrou noc.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 16625  [Dalších 16525 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.