| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Listopad 2010 - Deníček

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 16625  [Dalších 16425 >>]
Hakai a Viki 11/2010 106177
3.6.2011 12:59:03
No a tuhle bekovku obdivuji dnes~t~. Některý maminy jsou fakt šikulky~R^
http://www.mimi bazar.cz/rodinne_foto.php?id=3604902
3.6.2011 12:48:48
http://www.mimi bazar.cz/rodinne_foto.php?id=3594493
ha..jsem zapomněla vložit~t~~t~~t~~q~
3.6.2011 12:46:53
Kondice - člověk by řekl, že se s kočárkem nachodíme, viď..Ale ono to nejsou žádný dostihy~f~. No ale kapku jsi mě uklidnila, že je to normální~;). Pořád se vymlouvám, že v těhu jsem se musela šetřit..a pak po porodu taky..a ono to bude 7 měsíců a je to pořád hrůza~q~
3.6.2011 12:45:07
~;) dobrá poznámka~t~

Ta deka mě také láká, ale Viki už je na to velká a obrovskou deku se mi dělat zatím nechce~a~. Teď jsem koukala i na tuhle kabelu. Ta paní je fakt strašně šikovná~R^.Dokonce tu mám i časopis, podle kterého je dělaná..jen vymyslet vhodné barvičky..Lezu pořád v džínách a včera mě dcera vyhlásila, že by bylo fajn, vzít na sebe něco jiného než khaki, džínovou a přírodní béž~t~~t~~d~. Ale do modra bych to asi ladila..i ta zelená by mě lákala..jsem prostě nepoučitelná~y~.
Toola 105703
3.6.2011 12:39:16
Jo, Hakai, a s tou kondicí na tom nejsi bledě sama, to se neboj. ~;) Před pár dny jsem vyrazila na poštu a nákup sama, Květa byla hlídaná od ségry. Do našeho pouze čtvrtého patra jsem pak šla asi po půl roce po schodech místo výtahem a byla jsem ufuněná až hrůza. Musím se nad sebou zamyslet. ~f~
Toola 105703
3.6.2011 12:36:26
Ahoj Hakai. :-)
Hlavně zkontrolovat, jestli je v autě autosedačka! ~t~

Mám před dokončením čepku pro kamarádčinu holčičku, pak snad konečně dokončím ty návleky na nožky pro Květu, pak mám v merku šatičky (ještě nevím přesně, který ze vzorů vyberu), pak deku pro kamarádčino ještě nenarozené mimčo, no je toho spousta! ~;) Našla jsi někde nějaký použitelný návod na tu kabelku, nebo zatím začneš něco jiného?
3.6.2011 12:30:39
Ahoj Toolo, já než to sesmolím, tak se tu mihneš~;). Jsme nějaké opuštěné tady~d~. Kde se všechny maminy couraj!?~t~~t~
3.6.2011 12:28:24
Ahoj holky a hezký pátek všem,

kde jste kdo!?~;) Že by venku? No je docela pěkně.

Teda Corall..to si neumím ani představit takové cestování.. Tak si dovolenou tady hezky užijte a u mamky, ať se cítíte jako doma. Manže jí to napsal moc krásně. Chlapi to prostě umí~R^ a ten Tvůj obzvlášť.

Já si jdu ohřát jídlo ze včera a chystáme se na vejšlap do města..Dojdu tam pěšky a s přítelem se srazíme u jeho babičky a pak autem zpět.

Jo a obhlížela jsem bezinky - to je vůně..zkusím udělat šťávu..a limonádu. Jednou jsem tu limonádu dělala a byla to ňamina.

Toolo, co háčkuješ? Já teď nějak nevím co..ale háčkovala bych toho hodně..mám toho tolik v plánu..že bych potřebovala víc párů rukou~t~.

Jo a včera jsme dali Viki spát a vyrazili jsme na kolo..teda holky, moje kondice je nula~a~. Strašný..Tak jsem se přes půl hoďky trápila, pak jsme doma doli trochu posilování..Ale těch endorfinů pak..~t~~t~~t~..jsem byla jak přiopilá~j~.

Moc díky všem za pochvalu náušniček~;).

Sláviku, tuším Ty jsi se ptala na znamení Kačky - tak je to panna~f~..ale neřekla bych, že by odpovídala charakteristice tohoto znamení..

A Mraveneček tu psala až..až...až..? teda to jsem se nasmála fakt nahlas..Všude je to stejný~t~~t~~t~
Toola 105703
3.6.2011 12:18:26
Holky, že vy jste všechny někde u vody! ~;) Nakukuju a nikde nikdo, no co to má znamenat?!?! ~t~
Toola 105703
3.6.2011 9:20:00
Hezké dopoledne, holky. :-)

Corall, to muselo být teda náročné, to cestování. Tak si odpočiňte a ať máte pěknou dovču. :-) No a za týden v ZOO se uvidíme. :-)
Tak Daneček už se taky houpe na kolínkách - šikula. :-)

Majdo, sraz máme za týden. Každopádně díky. :-) A blahopřeju k nákupu vozítka za kolo, teď už můžete vyrážet bez omezení. ~R^

Bagmat, taky si myslím, že zvířata v ZOO asi pro ty naše malé prďolky zas tak zajímavá nebudou, ale to nevadí. Taky se těším, že se na ně podívám, byla jsem tam naposledy před pěti nebo šesti lety. :-) Mimochodem, to vlakové spojení jsi našla dobře, koukala jsem, že vlak z Libně do Holešovic je nízkopodlažní a ten do Libně má vagón s úschovou, tak tam asi přijdou ty kočárky, viď.

[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 16625  [Dalších 16425 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.