| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 8742  [Dalších 8692 >>]
Katka - 76 110807
21.7.2011 18:18:38
Ahoj,

Evzicku to mas stesti, ze si ho kluci vsimaji, ja jen doufam, ze tomu tak bude i u nas, snad brzo :-)

Cervicku moc drzim place a tesim se na mimi zpravy :-)

U nas vse ok, je tu hrozne pocasi, porad prsi, no ale je to lepsi nez paraky! Sanzim se chodit spat odpo a beru k sobe starsiho.

Henry uz se diva kde co lita, kazdy den o trochu vic ~:-D Porad si opakuji jake mame stesti!!!

Hezky vecer! A klidnou noc!
Evžíček 52045
21.7.2011 10:58:14
Ahoj,

Katko radu na žárlení nemám- když se narodil Jakub, Jirkovi nebyli ani 2 roky a vůbec si ho nevšímal...teď u Jindry se s ním kluci mazlí a chodí pro mě, když brečí...říkají mu Jindroušek....u nás je to i tím, že hned vedle bydlí tchýně, takže mají pozornosti dost- když nemůžu kvůli mimču já, může babi...navíc tu je celý červenec i moje matka, takže mají 2 babičky k dispozici, muž měl dovolenou 2 týdny....asi mají hodně pozornosti od všech, tak je netrápí, že já občas nemůžu

a hrajou si spolu- takže jsou zabavení

spíš mám pocit, že budou problémy tak za rok- až začne Jindra chodit a bude se jim motat do jejich her

Červíku- držím palce,ať to v klidu doklepeš....už aby to bylo, co?~;)
červík
  • 
21.7.2011 9:00:03
ahoj, no u nás to bude podobně :-( Kontrola nic moc, strávila jsem tam 2 hodiny čekáním, doktorovi se pak nelíbil stav mimina, tak jsem musela včera na kontrolní monitor, ale ten už prý byl dobrý, tak se teď hlídám a hodně odpočívám, jenže s tím druhým vrtipichem to moc nejde :-(
Katka - 76 110807
20.7.2011 23:44:17
Ahoj,

starsi dostal od miminka fotak, pomohlo to ale jen na chvilku. Starsi nechapr proc miminko chovame, nekdy se i rozbreci. Neni to snadny. Dnes mi nekolikrat pripomenul at dam brachu do postele. A kdyz to neudelam tak natahuje.

Doufam, ze se to casem zlepsi!

Jak dopadla kontrola Cervicku?
červík
  • 
19.7.2011 8:42:55
Ahoj, katko vítej doma. U nás to bude s prckem asi taky hodně těžké už ted jako by to cítil a furt chce být jen u mně asi týden :-( Tak házejte rady? Přinesli novorození sourozenci starším sourozencům nějaký dárek? já bych mu chtěla koupit nějaké autíčko že mu ho přineslo mimi doufám že to zabere.
Tak opatrujte dětičky a sebe , já jdu dnes na ko tak uvidíme
Katka - 76 110807
18.7.2011 23:02:47
Ahoj,

uz jsme od soboty doma. Nejsem uz tak vyjukana jako minule a tak se nam dari lip! Henry hezky papa a spinka je to moje slunicko. Doufam, ze to tak bude pokracovat.

Ve stredu jdu na vyndani stehu uz se tesim!

Starsi syn vyzaduje vic pozornosti a tak se snazim mu dat najevo, ze ho mame porad stejne radi, ale neni to lehky. Jak to bylo u tebe Evzicku? Nejakou radu!

Cervicku drz se, drzim palce at uz to brzo bude!!!
červík
  • 
18.7.2011 11:59:50
ahoj, evžíku to je dobře, že si užíváš takové príma odměny. S tím kojením si tím asi musí projít každá maminka, hlavně že už jste to zažehnali. Počítám,že katka už asi bude taky doma a snaží se dát svému dni nějaký řád. Tak se mějte hezky a pečujte o miminka
Evžíček 52045
18.7.2011 8:51:55
Ahoj,

omlouvám se, že jsem se dlouho neozvala,ale měla jsem honičku okolo mimina, rodiny.....

Katko- moc gratuluji k narození miminka

Červíku- už se ti to blíží, máš toho asi dost, v tomhle vedru.....

my se máme dobře, vedra malému nevadí- máme starý dům, takže uvnitř je příjemně i ve vedrech....měli jsme drobný problém s kojením- týden nic nepřibral, tak jsem stresovala,ale dnes jsme byli na převážení a přibral 250g- takže jsem v pohodě a můžu zase kojit podle sebe a miminka ne podle hodin...to je úleva

Jindra je fakt zlatíčko, jen jí a spí...mám ho za odměnu ~:-D
červík
  • 
17.7.2011 21:29:33
ahoj, tak co katko už jste doma s mrňouskem? Já jsem ještě stále doma 2v1 už zkouším kdejakou metodu, ale jsou to hlouposti, nic nezabírá, asi se myšičce ven nechce co naplat :-(
Katka - 76 110807
15.7.2011 11:33:22
Dekuju, dnes uz je zas o neco lip! Malej vstaval v noci jen dvakrat na mlicko, tak jen doufam, ze to tak bude i doma. Jsem tak moc rada, ze uz je na svete ~:-D

Uzivam si to na 100%

Cervicku drzim palce at uz mas krasneho mimiska v naruci!

Evzicku doufam, ze s mas fajn, poprj za me Jindrovik svatku.

Mozna uz me pusti dom zitra, ozvu se!
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 8742  [Dalších 8692 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.