| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 7860  [Dalších 7810 >>]
R+3 44628
3.1.2012 8:13:50
Ahoj holky,
Marek s dětmi odjeli do školy a školky a já mám zase po nějaké době doma klídek~t~~t~~t~. Teda čeká mě úklid, protože to tu je jak po bombardování. Navíc jsme skoro celé prázdniny škrábali dole v bytě omítky a vymlacoval se beton z podlah, takže jsme si docela mákli. Hlavně Marek teda. Teď čekáme na topenáře, už měl přijít před 14 dny, doufám, že konečně už tento týden. Zbytečně se to pořád prodlužuje.

Jinak nemoci hrůza, na Vánoce být v nemocnici :-(. Hlavně, že to rychle přešlo a malý je v pořádku!!!~;((

Jinak já teda netrpělivá jsem občas i u třetího dítka. Nejpohodovější miminkovství jsem měla s Viktorkem, ale to je dáno si myslím i celkovou povahou miminka. Teď už občas s Alexem bojujem s bojkotem, ale zvládáme. Je to opravdu jen občas. A noční spaní mi přijde, že je každý den skoro jinak. Někdy se vzbudí až okolo páté, čili papá jednou a někdy hned v 1, pak ve 4, pak v 6 atd. Ale oni ti broučci tak rychle rostou, že jednou i na ty neprospané noci budem určitě s láskou vzpomínat, až to budou puberťáci a nebudou se chtít potulit :-(. Jsem nějaká nostalgická, či co~t~
MyškaLL 72634
3.1.2012 8:09:44
Diky holky :-) Pokusim se byt trpelivejsi...akorat kdyz jsem nevyspana, tak to kde tezko, no ;-)

No a co se tyce nervozity...dost mozna za to muzou vanoce a same navstevy. To ze se casto budi, to uz je dyl, ale to ze neusina po kojeni v noco a ja musim neustale vymyslet jak ji uspat, to vzniklo az prave v prubehu vanoc. Jesteze uz je po nich. Snad najdeme ztraceny rytmus a Kacka se zas hodi do klidu. A ja taky :-)
Dnes mame jit na ockovani, ale Kacka mela vecer lehce zvysenou teplotu. Tak to zkonzultuju a uvidime. Odsali jsme trochu soplika, ale nebylo toho zas nejak moc. Akorat teda zatim nevim co je moc a co malo a tak kdo vi, ze...
O nespavosti se poradim i s dr. Bojim se aby nemela malo mlika. Ale to zas ukaze kolik pribrala. Ta jedna 60tka sunaru denne nebude mit na jeji hmotnosti asi tak zasadni vliv, ale o te ji samo taky povim.
Jsem na nas zvedava. Jo a pres noc me zas zaclo bolet prso. Tentokrat to druhy. Tak mam radost :-( Nastesti vim uz co s tim, tak snad to zabere tak rychle jak poprve.
Maesta a zlatíčka 15791
2.1.2012 23:59:38
Handy - moc hezky jsi to napsala a nádherná fotka - Anežka také dostala 1.panenku - snad se mi podaří dát fotky do deníčku, ale největší radost z ní mám já.....A. nejvíc zajímají ručičky a nožičky a ještě oblečení, plinky, teré si žmoulá v ruce - hrkávky a jiné nic....

Myško - ještě mne napadlo - nějaký neklid v rodině - i Tvá vyčerpanost a pod. no i to, že chlapa 1 máš doma a 3x ne - to vše hraje roli
Syssi + Michalka + Gábinka 77056
2.1.2012 19:43:07
Handy, krásná fotečka a co se týká těch dětí a trpělivosti absolutně s tebou souhlasím :-)
Handy 38798
2.1.2012 16:20:01
Také zdravím v novém roce!

Claire, zrovna nedávno jsem na tebe vzpomněla jak asi proběhlo stěhování. :-) Bezva, že jste to všechno zvládli! ~R^

Myško, možná se budeš na mě zlobit, že se mi to radí, ale nebuď tak netrpělivá. ~;) Všechno má svůj čas a všechno tak rychle přejde, že za chvíli se tomu budeš jen smát. Kačka je pořád malinké miminko. Určitě se časem zase vyspíš, o tom nepochybuj. Máš kolem sebe úžasné a nadšené pomocníky, takže se nemusíš ničím stresovat, máš jen jedno dítko, nepobíhá kolem tebe druhé, které potřebuje utřít zadek když kojíš, nepotřebuje asistenci u učení, když bys zrovna ráda odpočívala. Pokud malá pláče a kojení nezabírá, tak chovej, pokud nechce chovat, tak zaviň od peřinky a nech jí ležet a třeba jí jen hlaď. Vyřvání u takhle maličkého miminka není k ničemu - pokud hysterčí, ona pak neví co se děje. Pokud jsi na nervy, tak ona to z tebe vycítí.
Píšu to proto, že já jsem k tomu došla plně až u třetího dítěte a moc mě mrzí, že jsem takhle trpělivá nebyla už s prvním. Asi jsou to holt nepřenosné zkušenosti, ale píšu to aby ses zkusila na to podívat pozitivně. :-)~s~
Tak odpusť nevyžádané rady, píšu vlastně jen z vlastní zkušenosti (která není sice tak dlouhodobá, ale zato dost intenzivní díky třeb dětem během čtyřech let ~t~).
A navíc vidíš jak je malá šikulka, když na to přijde - viz. silvestvovsko-novoroční noc. ~:-D~R^

Zozinko, to jsou teda zážitky. Tak hlavně, že jste zánět podchytili včas a teď už jen zdravíčko!!!~;((

Ostatně to přeju v novém roce vám všem!~:-D~;((~s~

Jedna fotka naší štědrovečerní princezničky s dárkem. :-)
Claire+Viky04+Jáša09+Vanda11 15919
2.1.2012 16:00:17
Ahoj vespolek, taky jdu poprat pohodovy novy rok a hlavne stastne a zdrave nase zarijatko~R^

U nas vse probihalo v klidu a miru, deti i my spokojeni. Vanda dobre prospiva, je to hodne, spave a usmevave mimco.
Pred mesicem jsme se prestehovali do vetsiho bytu, uz jsme skoro na 100% zabydleni, je to tu paradicka~R^
MyškaLL 72634
1.1.2012 19:44:53
Maesto, to je mi jasny, ze ji neco chybi...Jenze co? Proste ja si myslim, ze ji nestaci mliko. A to ze je pretazena asi taky, ale je to divny, kdyz ju nakojim a pak cci aby spala. Takze se pak akorat vycerpa tim placem. Ale proc place predtim? Hned po tom co ma usnout po kojeni? Proste se asi zlobi, ze nemuze usnout a kdyz ji chci pomoct v naruci tak rve jeste vic. Hysterak je prave kdyz place a z toho place prejde na udesnej rev, kdy mas pocit, ze si mysli: No matko, ted jsi to totalne posrala ~t~ Dela to prave ldyz ji vezmu do naruci a chci chovat. Ale poloha v leze je proste spatne.

Ale musim rict, jak jsem se bala Silvestra, ze se vubec nevyspim, tak prestoze jsem sla spat az ve dve, jsem se vyspala dobre. Ona totiz vubec nevyvadela. Uz jsem cekala ze kolem te druhe se vzbudi na kojeni, ale asi dvakrat se jen teochu probrala a chtela dudel. Takze zas usnula. Kojila jsem ji az tak za hodinu a pul a to mi pri odrihavani vytuhla na rameni. Bezne ji odrihavani totalne probere, takze v noci ji nedavam. Akoratze nekdy ji probere to ze si potrebuje rihnout.takze je to bud a nebo. Ale fakt po Silvestru spinkala uplne krasne. pak jeste probehlo jedno kojo v leze a vstavalo se se az v osm. A zadny dvouhodinovy muceni se a rvani :-) Asi to bylo cele narocne i pro ni, prestoze s nama zas tolik nepobyla.
A pak jsem jeste spala po obede hodinu a pul, mamka si ji vzala do kocarku a k nim. Takze relativne dobry. Uz bych teda zas spala, ale jeste mam nejake resty, tak doufam ze mala usne brzo a nebude delat sceny. Zrovma ji kojim, tak musim vycihnout spravny okamzik na polozeni do postylky :-)
Maesta a zlatíčka 15791
1.1.2012 16:26:57
Myško - úžasné - ty jsi šikulka - no mála taky!
Taky vše dobré v novém roce a hlavně pevné zdraví!!!

Myško - no osobnost určitě Kačka bude, ale stejně se mi to nějak nezdá, pokud mimču něco vadí, tak se takto chová... - hysterák ,jak píšeš , je co? Prostě podle mých zkušeností mimčo pláče pokud ho něco trápí je přečerpané, hladové, něco mu vadí apod.Vlastně i batole se snaží na sebe pláčem či jakoby zlobením upozornit a není svým způsobem uspokojené - i velké děti, že.....
monika+09/11+04/98 114095
1.1.2012 13:56:18
Teda myško, malá je nádherná~R^~g~ Taky všem přeji krásný nový rok~s~
MyškaLL 72634
1.1.2012 12:41:34
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 7860  [Dalších 7810 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.