| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 7860  [Dalších 7800 >>]
MyškaLL 72634
31.12.2011 9:53:37
Dobre rano

Maesto, ja na ni v noci nemluvim. To vim ze se nema, aby se naucili rozlisovat den a noc. A s tim houpanim a nosenim...Ja si kolikrat rikam, zeto dite ani samo nevi co chce. V postylce rve, vytahnu ji do naruce rve. Zacnu ji houpat, sponuje se v naruci a rve. Sem tam jsou to prdiky, jindy jen cista hysterie. Dudlika v takovou chvili neveme. Kazdy den na ni zabira neco jineho. Jako by se mnou hrala hru Maminko, prijd si na to!
Dnes v noci jsem ji prave chovala a sponovala se se a rvala. Tak jsem ji stahla do plinovyho trojuhelniku, dala dudel, v naruci si ji oprela tak aby ji nevypadl pri tom rvani a houpala. Po chvili ho chytla a zurive dumlala a uklidnovala se nim az konecne usnula. Akorat teda po polozeni do postylky jsem toto asi po deseti minutach musela zopakovat protoze se proste vzbudila.
Jindy ji uvozim v kocare na chodbe, jindy usne u prsa. Nechapu co se deje, ze posledni dobou jak ji prendam od kojeni do postylky, okamzite se budi. Predtim to vzdy proslo. Stejne tak kojeni u prsa byla vzdy zaruceny a ted kdyz uz to vypada nadejne, zacne se mlit a hazet hlavou ze strany na stranu, tam kde je prso chvili podumla a zas. Takze se docista vzbudi a kdyz ji to uz nebavi, tak spusti rev. Proste jak se ji zacne nelibit poloha nebo cinnost kterou do ted dela, rve. Jak nekdo pise, ze prcek usne pod hrazdickou, protoze ho hrani zmuze, tak u nas neexistuje. Ma hlad - rve. Je ospala - rve. Nelibi se ji chovani v sede - rve. Proste je to malej tyran. Asi to bude vudci osobnost, protoze s nama uz teda pekne cvici!!!!

Ale pak te zas odzbroji tak krasnym usmevem a pozvatlavanim, ze ji vsechno v tu ranu odpustis... Ty decka jsou fakt poradny potvory, ze? ~t~
Zozinka 66370
31.12.2011 8:53:45
ahojky,hezký den....

po dlouhé době budeme trávit Silvestra doma a s oběma dětma,ani mi to nevadí...aspoň budeme v klidu...

no já se dr.ptala,právě kde to mohl chytit a jestli jsem něco zanedbala a ona mi řekla,že to a%t si vůbec nemyslím,že to se kolikrát vůbec nezjistí..může to být asi z nastydnutí a nebo taky stačí když se pokajdí a jak má na pindíku tu kůžičku ještě jakoby slepenou,tak se tam může dostat nepatrně té sloičky a už tto je..ukázala mi ať maličkato přetahujeme,jen fakt malinkato,on se u toho i smál~t~....myslím,že u kluků přímo plínkou to nebude,ale tímhle,že se to tam může zanést..taky bych bývala řekla,že to bývá víc u holčiček,ale naopak....a to ho pokžadé přebaluju když se vykajdí,nenechávám ho v tom a stejně...........a nebo mohl nastydnout na té neuro,kde to docela profukovalo a já tam stála v čekárně přes 2h...to jediné mě napadlo.........jinak tam leželo dost dětí s tím samým problémem...je to dost častý.......
Maesta a zlatíčka 15791
30.12.2011 23:54:00
Přeju všem veselého Silvestra a hlavně do nového roku hodně zdraví!!
Maesta a zlatíčka 15791
30.12.2011 23:52:43
Jjenny - no taky jsem zvědavá, co Zozinka napíše - ja u toho tehdy 8. m. syna také pátrala, proč, kde jsem udělala chybu a řekli mi, že to byl prostě bacil, který se uchytl takto, syn měl mizivou obranyschopnost organismu a že můžu být ráda, že chytl, to co šlo vyléčit.Říkala jsem i známé nefroložce, zda to nemohlo být plinkama, že ještě, že jsem tehdy nepoužívala látkové a ona mi řekla, že právě naopak - papírovky tohle dělají, ale teda spíš u děvčat - papírovky a jejich chamikálie a taky neprodyšnost, protože každá už jen malinko počuraná papírovka se stane neprodyšnou a v jejím teple se veškeré bakterie líp množí a bují nebo co..
Maesta a zlatíčka 15791
30.12.2011 23:44:00
Myško a nenechávej uplakat - tím nic nevyřešíš, říkalo se, že se chováním mimčo rozmazlí a že se má nechat vykřičet - provětrat si hlasivky - ale obojí je blbost.Chování mimčo vyžaduje, když má pocit v náruči většího bezpečí, tepla a pod. taky pohupování dělá dobře na prdíkovské boleníčko, no a uplakáním docílíš jen podrážděného, unaveného mimča.
Jedno udělat v noci můžeš - vůbec na ni nemluv - jen pokud je to nutné pobrukuj, zpívej - žádné mluvení, komentování, ve dne naopak komentuj vše, povídej, povzbuzuj - mimča milují přehnané pochvalování - jako šíííkulka a pod.
Prvního syna jsem musela celé noci prochovat - někdy, né pořád - bolesti bříška míval takové, že jsem jednou ve 3 ráno volala mamku, že mu určitě něco musí být - byly to jen větry, ale miča je mají strašlivě bolestivé.
Tak zvládej, to jsou děti - pořád něco a pořád starost a nikdy není nic, jak by sis naplánovala a když se potřebuješ nejvíc vyspat, tak nespí...
Maesta a zlatíčka 15791
30.12.2011 23:30:33
Ahojky,
Efko - zvládejte, neštovice do roku nic moc, ale třeba to uhájíte!
Syssi - také takto kojíme, i míń než po hodině a pije vždy - taky jsme měli tu rýmu a kašel, tak i tím to určitě je.
Myško - mně mamka vždy řekne, no ponocovalas v těhotenství, tak co te´d chceš!Ven určitě né - ostrý noční vzduch může u dětí vyvolat laryngitidu - to je pak fakt vážné, většinou se končí v nemocnici - tohle můžou chytit jen děti, jinak by sis klidně mohla v noci venku běhat, jde o to jestli je jen hore nebo ji něco trápí - bříško - to hlavně v noci na prdíky, nebo jen nemůže usnout. Já se v noci bála 3.syna nějak rozebrat - kojení, přebalení - pak byl vždy hore 2 - 4 hodinky - spokojený, že má pozornot jen on, A. když se probere, tak je taky tak aspoń h. hore - dnes jsem v noci už vzbudila manžu - hrozně mi plakala a dnes jsem hrála a zpívala zas na pohřbu a to potřebuju být aspoń trochu vyspaná - no a jemu vůbec neplakala, po hodince jsem se šla podívat a zdalo se mi, že už chce spát a tak jsem jí dala k prsu a zase řev a manža na mne, že je nasr.. jen co to prso vidí - no za půl h´. došel, že už to prso chce...
No a 2 nejstarší jsem musela vozit po nocích v kočárlu doma - pro dvojčata - i mi tak usínali
Syssi + Michalka + Gábinka 77056
30.12.2011 21:01:13
milionové miminko :-)
Syssi + Michalka + Gábinka 77056
30.12.2011 20:57:16
Myško nic si z toho nedělej, my to máme to samé v noci šílené, vstáváme po dvou hodinách, ve dne je to miionové miminko k zulíbání. Naštěstí mě ty noci zase až tak netrápí, unavená se necítím, tuhle noc jsme vstávaly snad po hodině, nechtěla ani pít, podudala a usnula :-) je to potvůrka:-)
MyškaLL 72634
30.12.2011 20:47:17
Ahojte

Zozinko, uz jsem to cetla fb. No uzili jste si. Taky by me zajimalo kde se to u takovyho maloska vezme?!!!

Nestovice asi taky zadnej med :-(

u nas nastesti nemoci neradily, za to mame porad problem s noci. Po koupani a nakojeni usne na tri hodky a pak po dalsim kojeni dve hodiny vzhuru. A muzu se stavet na hlavu. No hruza. Jednou jsem psych. nevydrzela a vzala ji ve ctyri v kocarku ven. To mi pak kamoska nadala, ze to nemam delat, ze si ju navyknu. Tak dobre ale ona se ani neurve. Vydrzi dve hodiny a neusne!!! Po tech dvou hodinach je pak uz unavena a vyhladovela tak usne u prsa. No proste si ty noci vylozene uzivam ~:(
jjenny+Jeníček 02/2008+Filípek 71757
29.12.2011 21:50:25
ahoj holky,

teda to jsou zprávy tady ~:(,
Jak možné chytit takový zánět u miminka? Myslíš, že nastydl? Vůbec nemám představu, tak se ptám, tak hlavně ať je brzy v pořádku~6~.
Efko, taky pěkný, neštovice ~a~, ale tak je lepší to prodělat teď než ve vyšším věkum a třeba je Terinka nechytí, je kojená asi, že? tak to nemusí chytnou ~;((.

Přeji Vám klidné poslední dny tohoto roku a doufám, že se v příštím roce hojně zde sejdeme a třeba přibudou nějaké těhulky ~;)~j~~;((:-).

Hlavně buďte všichni zdraví!!!!~x~~x~~x~~x~~x~
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 7860  [Dalších 7800 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.