| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 7860  [Dalších 7790 >>]
Efka+Barunka 8/06+Terinka 9/11 34852
29.12.2011 20:47:23
Ahoj holky, jen v rychlosti nakukuji a přeji v novém roce pohodu, spokojenou rodinu a hlavně zdravé dětičky.
Koukám, že nemoci se nedají pokoj ani o vánocích. No u nás ve středu vypukly neštovice. Má je Baruš, tak čekám, kdy se objeví u Terinky. Tak snad to zvládneme dobře.
Zozinka 66370
29.12.2011 11:11:03
Maesto..mo děkuji..my to naštěstí chytli včas,teprve se to začalo rozjíždět.teploty srazili ještě to odpoledne a pak už jen lehce zvýš.a pak už druhý den bez teplot,atb zabraly hned ukázkově...měli jsme štěstí...
Maesta a zlatíčka 15791
28.12.2011 22:27:05
Ahojky,
Zozinko!chu´dátka, i tak jste to zvládli rychle - my s Vítou se zánětem - on už měl teda sepci - leželi sterašlivě dlouho v nemocnici 18 n. 21 dní - už ani nevím, ale měl 8. měsíců.
Zvládejte a a´t už je jen a jen lépe!
Zozinka 66370
28.12.2011 15:57:25
ahojky,zdravím vás všechny...¨

tak jsme Vánoce prožili s nemocí a v nemocnici....od 23.byl Víteček mrzutý,uplakaný,na štědrý den dostal teploty,v noci to lezlo pořád výš a ráno jsme radši jeli na pohotovost a už si nás tam nechali..má zánět moč.cest,atb do žíly,infuzi,no bylo toho dost..dnes nás pustili domů,máme atb v sirupu a doufám,že už bude jen dobře....takže všem přeji do nového roku hlavně pevné zdravíčko,nad to prostě není...
Maesta a zlatíčka 15791
27.12.2011 22:59:00
ahojky-
Myško - já jsem chtěla napsat asi 10x, ale nikd to nevyšlo.....je toho přece jen hodně přes ty svátky....
To je fajn, že se vám potápění daří - no já bych na to neměla sílu a ani nervy....zvládám s odřenýma ušima naprosto nejnutnější. A. už je sice líp, ale mně potrápila vyčerpanost, kdy jsem se málem vyblila z podoby - dokonce mamce se už i zdálo, že jsem znovu těhotná....ale já bliju, když jsem vyčerpaná.....no snad aspoň něco shodím, na jídlo se teda fakt nemůžu ani podívat.....omluva za osobní vsuvku.
vidím, že to u všech s dětma bylo stejné - zdobení stromečku do noci - já šla spát ve 3...s kojením nepočítatelným - asi po hodinách....no a pak to takto dopadlo - dokonce jsem odehrála jen 24 a 25 - a to už teda nestálo za nic, protože mi už bylo blbě a musela jsem i odjet. No a přímo 24. to u nás byla hrůza - poslalal jsem kluky "vyvenčit", aby jim vytrávilo před večeří a násldným odchodem na dětskou půlnoční, kde jsme všichni včetně juniorů vystupovali - no a oni mi potvůrky zkoušeli led na potoce - byl prý dost tlustý a tak na něho skákali tak dlouho, až ho celý podupali a dostali se na bahnitý základ - tomu odpovídaly kombinézy a boty a i když se disciplínovaně vyzuli ještě venku, tak celou chodbu zaťapali blatem včetně stěn - to naše tížené vymalování - to co mi dalo tolik práce k tomu manžu dokopat a co jsem pracně uklízela s břichem pod nosem a uhnala si tak krvácení a předčasné přijetí do porodnice......kupodivu jsem po nich ani neřvala - jen jsem vše naházela s velkou opatrností do vany, popřeslíkala je a večeře se konala až po příchodu z kostela.
No a Anežka se už několikátý den vehementně snaží dostat se z polohy ležmo - zvedne hlavičku a zapře se do loktů a už se jí i podařilo si úplně sednout, ale ze šikmé plochy - což zas tak by ještě jako nemusela, stačilo by pro začátek třeba přetáčení ze zádíček na bříško, že....
Kithiczka 114508
27.12.2011 22:30:46
Milé maminky!
Přeji krásné Vánoce a nádherného Silvestra. Věřím, že 2012 bude pro naše dětičky krááásnýýý!
Počítám, že se tu sejdeme více až po Novém roce, tak si to krásně užijte.
kyti~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~
MyškaLL 72634
27.12.2011 17:13:26
Ahoj :-)

Jen zdravím, protože tu nikdo nepíše ~t~

A pochlubím se, dneska ráno jsme měli poslední lekci plavání a už šla Kačulka pod vodu a dobrý :-) dostali jsme pochvalu, že to děláme dobře :-) Teď je na nás, jestli v tom budem pokračovat a je dobrý to trochu opakovat, aby jí nevyhasnul signál na potápění a pak od půl roku bychom začli na bazéně :-) To vychází na jaro a dívala jsem se že tam mají vypsaný kurz od dubna :-)
Novot 113844
24.12.2011 17:29:51
Taky všechny moc zdravím a přeji krásné a pohodové vánoční svátky. ~3~
Ať vám děti dělají radost a hlavně ať jste všichni zdraví. ~x~
Nestíhám v poslední době psát, jen občas kouknu a přečtu, snad se polepším :-)
Sarena 33551
24.12.2011 12:11:17
Krásné svátky vánoční, plné radosti a štetsí. A samozřejmě bohatého a plodného Ježíška :D přeje Lucka s rodinou.~s~~;((~3~
Syssi + Michalka + Gábinka 77056
24.12.2011 11:27:15
I my přejeme všem krásné veselé Vánoce a dětem mnoho dárků pod stromeček :-)~s~
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 7860  [Dalších 7790 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.