Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Markéta a 5 lumpíků | 6320 |
10.9.2012 17:07:12
Jejda, ten hrozící smajlík tam vlítnout neměl
|
10.9.2012 17:06:45
No, FB účet sice mám, ale já ho využívám spíš pasivně :D . Tlupa dětí je celkem fajn, ale občas je to na palici :) Ale nestěžuju si, nejstarší devítiletá hodně pomáhá, kromě kojení zvládá vlastně vše, jen jak dvojčata rostou, už jí moc nedovoluju je nosit, protože Péťa už má 8,5 kg (Klárka zatím "jen" 7,3), tak aby se nestrhla nebo je neupustila..
Měj se hezky a ať holky dělají samou radost |
10.9.2012 14:07:40
Musím vás tu po čase zase pozdravit, že ještě žiju (žijeme). Přiznávám, že vás tu nestíhám sledovat, občas mrknu, ale to je tak vše.
Máme se dobře, jen s hrůzou sleduju, jak ten čas letí a s miminek se stávají malí lumpíci - ale to je taky moc krásné.. Mají akorát 8 měsíců, plazí se po celém bytě a vše je začíná zajímat, takže musím hlídat jako ostříž. Do toho se Klárka začala stavět na nohy a taky lézt po čtyřech. Je to taková malá tryskomyška, sice drobná, ale mrštná ;D. Péťa je proti ní takový méďa :). Ale celkem jsou hodní, takže si to užívám, protože víckrát už to na 99% nezažiju.. Mějte se moc hezky, hodně zdraví vám všem i dětem! Dovoluji si vám sem hodit jednu fotku z prázdnin :) |
Šárka | 120135 |
10.9.2012 13:15:09
Ahoj ženy, prosím o vaše rady a tipy. Náš devítiměsíční syn začal zlobit se spaním. Večer dostane kaši a pak ho ještě v jeho pokojíčku nakojím. Usne u toho, ale jakmile ho položím do postýlky, spustí hysterický pláč. Ještě podotýkám, že od narození spal sám ve svém pokojíčku bez problémů.
Tak předem díky za vaše rady. Šárka |
A.lexa + Laura(5) + Jakub | 72846 |
9.9.2012 8:52:26
Každá rodina má svůj vlastní pokoj. Nikdy nedávají (pokud je dítě s doprovodem) více rodin dohromady. Jestli můžu poradit, tak až tam budeš volat a rezervovat si termín, zkus se dohodnout na větším pokoji orientovaném do ulice (ty do stráně jsou tmavší a menší), pokud bude ještě volný tak ti ho určo zarezervují.
|
llenicka | 75289 |
8.9.2012 23:10:54
Alex o, jedeme do Kynžvartu. Byli jstena pokoji sami? Nebo společně s jinými, to bych asi nedala, být s někým na pokoji, hlavně kvůli spaní s dětmi. Linda vyžaduje klid.Malej po měsíční přestávce opět dnes začal chrchlat, tak se docela těším, že mu to trošku pomůže. Jinak děkuji, za odpověd.
|
7.9.2012 16:01:48
Ileničko, mohu ti napsat svojí zkušenost (ale co lázně, to může být trochu jinak). Byli jsme tam tři mamky s miminkama, jedna měla dokonce další dvě děti, a i když to bylo trochu náročnější než když jsem byla minulý rok jenom s Laurou, dalo se to dobře zvládnout. Záleží ovšem na tom jaká se vám tam sejde parta lidí. My měli skvělou (tento i minulý rok) a našli se mamky které ochotně pomůžou. Lindu ti opravdu neschválí, protože lázeňská léčba se píše na děti až od dvou let. (Také proto přemýšlím že bychom příští rok nejeli v létě, ačkoliv to byl skvělý termín, ale až po Kubíčkových druhých narozeninách). My si hradily jak pobyt (a stravu) doprovodu (protože OZP nám to po Laury 6tých narozeninách už neschválila), tak pobyt Kubíčka (aspoň tedy bez stravy, jelikož je kojenec). Taky bych v žádném případě Kubu doma nenechala. Jeho pobyt ostatně nevyšel na moc peněz .... počítám....cca 700,- dvě třetiny pobytu, pak jsem se střídala s babičkou. Kdybych tam byla celý měsíc, tak bych za malého dala 1400,- což se myslím dá.
Jakékoliv další dotazy ti ráda zodpovím. |
llenicka | 75289 |
5.9.2012 21:27:26
Ahoj Alexo. Jak bylo v lázních, dalo se to zvládnout se dvěmi dětičkami. Naše doktorka teď konečně podává návrch na lázně, tak jsem zvědavá, jestli nám je schválí. Měli jste u malého podaný také návrh na lázně, nebo jel jako doprovod. Doktorka mě tvrdí, že mě Lindu pojišťovna neschválí a kdesi cosi, nějak mě pořád přesvědčuje abych jí nechala doma, což tedy striktně odmítám. Budu ráda za zkušenosti, pořád se toho nějak bojím, jet tam s oběma dětmi sama.
Jinak s kojením je to u nás podobné, kojíme o 106. Linda odmítá jagurt, ovoce, přesnídávky, kaši se veme jen tak na chuť, zeleninu a maso miluje. A pít mě taky nějak moc nechce, proč, když má mě Jinak Linda má 8,4kg, 74cm. Leze, sedí, chodí kolem nábytku, leze do schodů, a na posteli se i sama postaví Je až moc aktivní, přijde mě, že snad nemá zadek, neustále někam pochoduje a něco kramaří A já jsem se tak těšila že po prvním aktivcovi budu mít hodnou holčičku, která když jí někam dám tak jí tam i najdu:-( Teď si našla nový způsob chození, veme si Matýskovo malou židliču, a táhne jí před sebou a chodí takhle po pokoji dokola, je to fakt komický. Už si sama sedne na gumového skákacího koně, ale dnes to přivedla k dokonalosti, když si koně přitáhla ke skříňce a po něm na tu skříňku vylezla, na mě šli mrákoty)))) Když jsem se otočila a Linda pochodovala po skřínce. |
31.8.2012 16:37:07
Daroh, děkuji, konečně jsem si zase něco málo početla.
My taky kojíme o sto šest, zdá se mi že snad i víc než ze začátku. Obzvláště když se prořezává nějáký ten zoubek. V lázních ale až na občasné vyjímky spinkal ukázkově. Někdy usínal i v šest večer (žádný kočár, žádný houpání) a až na několik nočních kojení při nichž se ani nevzbudí, spal až do rána. Zato doma po návratu ...včera kupříkladu usnul v půl jedenácté. Margit, já vím. To mám holt smůlu. Ale podporovat tady vás taky můžu, ne?! ;o) |
Daroh a Elenka 10/11 | 116692 |
29.8.2012 11:16:29
ahojky, tak já se hlásím z dovolené... Jsme na Lipně a je to tu báječný. Jen nám tu chybí tatínek, ale ten za námi zítra přijede, tak už se na něj těším. Dneska jsem Elence našla 4. prořezávající se zub - jednička nahoře. Jinak se vrátila skoro ke kojení Bradavky mám ožužlaný, až to není hezký, ale co.... Si z toho dělám legraci. Je to moje závislačka. A jak jsem říkala, kojím jednou za noc, v noci začnu, ráno skončím. Taky jsem ji vyklidila místnost, že pošupajdí do svého pokoje, ale zatím se mi do toho úplně nechce. Myslela jsem, že když bude v jiném prostředí, bude to lepší a nebude se tak často budit (po hodině), ale tady na dovolený je to pořád stejný Při nejmenším máme aspoň uklizenou místnost. Co se týká výchovy, tak tatínek moc o ničem nerozhoduje, maximálně mě podporuje . Taky jsme byly už na desetiměsíční kontrole, váha 9,06 kg a míra 74 cm. A to je asi vše ... Teď mám takovou malou chvilku pro sebe, Elí spinká, hezky svítí sluníčko, tak si jdu na chvilku číst a hlavně si umýt hlavu...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.