| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 3341  [Dalších 3091 >>]
Bberi 40972
16.12.2011 16:26:26
jj,já otěhotněla a po mně asi tři týdny kolgyně...

při minulém těhu jsme v práci otěhotněly tři v rozmezí 3 měsíců~t~
Pippi 108434
16.12.2011 15:32:52
Já myslím, že těhotenství nakažlivý je, od té doby, co jsem těhotná, otěhotněly dvě moje kamarádky, jedna rodí v březnu, druhá v červenci. Přede mnou byla těhotná jedna spolubydlící z intru - no vlastně jsme ze čtyř holek, co spolu kdysi bydlely na pokoji, byly najednou těhotné tři. Bohužel všechny bydlí daleko, takže kočárky spolu určitě vozit nebudeme.
Sluníčko(2 kluci + ?) 8669
16.12.2011 15:24:10
Evi - to je hezký:-) Pak že těhu není nakažlivý~t~
Evca 118599
16.12.2011 15:18:10
Ahoj holciny,

sorry, ze ted nebudu na nic reagovat, ale jsem plna dojmu. Byla jsem s kolegy na obede. Musim rict, ze to bylo moc fajn vylezt z te sve samovazby a navic nemuset kuchtit obed.

Ale ted to nejhlavnejsi. Jsem mluvila se svou blizkou kamoskou. Kdyz jsme se naposledy videly - nekdy v rijnu, tak mi rikala, ze ma nejake problemy s menstruaci. Ze to dostava jen kratce a se zpozdenim a ze jeji gynekolog na ni nema cas. Tak jsem ji doporucila, at chodi k memu. No tak tam byla. Z problemu s menstruaci se nakonec vyhrabalo miminko ve 12.tydnu. Takze dnes je ve 4 mesici.~y~ Tak tomu rikam pohodovy 1.trimestr. No jsem z toho tady na mekko. To uz je 2.zenska, co mi byla na svatbe, a je tehotna (kamoska a svagrova).

Ja si rikala, s kym budu chodit na prochazky a evidentne nouzi mit nebudu. Ja mam termin v lednu, kamoska v kvetnu a svagrova v cervenci.~;)

Tak a ted Vas jdu docist.
Bberi 40972
16.12.2011 14:48:29
Pippi:kámoška měla ten do ucha a chválila si ho,ale asi to musí být nějaký kvalitnější...
Já jsem pro klasiku.~;)
Sluníčko(2 kluci + ?) 8669
16.12.2011 14:45:00
Poslíčci z pošty~t~~t~~t~ dobrýýýýý Tak hlavně klííííd.
Pippi 108434
16.12.2011 14:35:45
Jo a rtuťový teploměr - zbavit se ho nechci, je spolehlivej, ale myslela jsem, že pro dítko koupím takovej ten co se s ním míří do ucha. Ale teď jsem teda na vážkách.

Jinak mám zase poslíčky, asi z pošty ;)
Pippi 108434
16.12.2011 14:33:56
Bberi, to je super, to mě vůbec nenapadlo ~t~

Mambo, ty mě teda děsíš, takže mám být ráda, že nám hodí aspoň výzvu???
No ona tam samozřejmě je předtištěná kolonka na čas, kdy tam byla, ale neobtěžuje se ho vyplnit. Stejně to ale nechápu, moje mamka byla pošťačka a když si na ní jednou stěžovala nějaká baba,tak vedoucí vůbec nezjišťovala, kdo má pravdu, a strhla jí automaticky peníze.

Bberi 40972
16.12.2011 14:31:43
Mambo.cos měla dobrého?
ta pošta to je fakt instituce~q~

nejlepší je rtutová rychloběžka,ale to už EU zakázala~q~

Já si užívám klidu, stahuju si film,štrůdl už se peče...nic nedělám~j~
mambo 100493
16.12.2011 14:27:10
Pippi, u nás je to stejný s tou poštou. Někdy se dokonce ani neobtěžují hodit tu výzvu. Už mi poslali i balíky zpět a když je to mimo čr tak je to dost nepříjemné… grrrr.~q~ Já když čekám balík tak chodím pravidelně na poštu jestli tam něco nemám. Stěžovala jsem si několikrát i písemně a nic…. Ještě mě irituje, že už to mají natištěné z pošty, nebo tam mají poznámku - dům uzavřen…. to se pak divím, jak se dostala pošťačka ke schránce ~o~. Jinak teploměr mám na malou digitální, do zadnice, takovej ten snad do 10i sekund…. A kdyby si chtěla ten rtuťový prodat nebo se ho zbavit - tak se hlásím! Nikde už ho díky eu nemohu sehnat…~a~.
Eset - na Seditu take nedám dopustit ~R^
Jinak jsem se luxusně nabaštila, teď ležím a budu odpočívat. Jééé já si to tak užívám ~z~
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 3341  [Dalších 3091 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.