Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Bberi | 40972 |
16.12.2011 14:09:14
Eset-Horalky od Sedity jsou nejlepší
Pippi:měla ses jí zeptat,zda je tam nová vedoucí? Mně ,když nezastihnou,tak je na upozornění čas,kdy tu byli... Tady už taky fučí a je šero... jdu péct ten štrůdlík |
Sluníčko(2 kluci + ?) | 8669 |
16.12.2011 14:07:52
Sakryš - jsem měla napsaný takový příspěvek a nějak mi to vypadlo:-(
Pippi - přeju, ať se pošta polepší! Je to pak vopruz lítat na poštu, když to tak být nemusí, zvláště s mimi. Ad teploměr - mně se nejvíce osvědčil obyčejný digitální nejlépe s měkkou gumovou špičkou. Je to s ním rychlé a přesné. Dá se využít i na měření vody na koupání, což já dost používala. V rámci plavání miminek zavádím i otužování a to se postupně snižuje voda vždy po stupni, takže to chce přesné měření. Neosvědčil se mi teploměr na čelo či do ucha. To by sis musela koupit asi něco joooo extra, což je dost drahá záležitost. Já kdysi koupila od ETY, nebyl levný, stál cca přes 600,- Kč a je naprosto k ničemu. Dítě má horečku a ono to naměří sotva zvýšenou a navíc jak u koho, někoho to umí změřit přesněji, třeba mě a nejmladšího vůbec. Běžně na něm mám prý tak 34 stupňů |
Pippi | 108434 |
16.12.2011 13:57:00
Hlásím příchod z pošty. Šla jsem si stěžovat k vedoucí a k mému úžasu mi otevřela úplně jiná paní než minule a taky tvrdila, že je vedoucí pošty. Nejdřív mě přesvědčovala, že jsem určitě nebyla doma, ale když jsem se rozčilovala, že milá pošťačka se ani neobtěžuje na tu výzvu napsat čas kdy na mě údajně zvonila, tak se omluvila, že je to pochybení pošťačky a že to vyřeší. No jestli se to stane ještě jednou, tak si budu stěžovat písemně, ale ne na naší poště, ale u jejich nadřízených, a to nejen na pošťačku, ale na obě údajné vedoucí.
Jinak jsem se stavila v lékárně pro ten yal gel (stál 30kč, tak když ho nepoužiju, nechám jim ho v porodnici) a pozor, sehnala jsem malý kruh s obrázkama ze Čtyřlístku Doma jsem ho hned nafoukla a je to přesně ta velikost, co jsem chtěla. Chtěla jsem se zeptat, jaký máte teploměr pro dítě? My máme doma jen ten starý rtuťový, ale chtěla jsem koupit něco novějšího. |
Sluníčko(2 kluci + ?) | 8669 |
16.12.2011 13:44:28
Tak jsem si malinko zdřímla a hned je mi líp. A mám radost, přivezli mi balíček s dárkem od tchýně, jsme se domluvily, sama jsme si ho i objednala. Je to jídelní souprava talířů i s miskama a hrníčkama. Nějak nám ubývají, vzhledem k tomu, že nádobí uklízejí i děti (i když v tom nejsou samy Na Vánoce tady totiž budu mít i moji mamku a ml. ségru a zjistila jsem, že už nedám dohromady 6 stejných talířů. Takže si talíře nadělím předčasně a budou už na vánočním stole místo pod stromečkem
Jinak u nás je teď venku šílená chumelenice, úplně bílo! Pippi - souhlas s Bberi - dej jim to radši písemně, jinak to nemá žádnou váhu. My s tím tady naštěstí problém nemáme, holt malá obec. |
Eset+2M | 11735 |
16.12.2011 12:53:50
jinak na Vysočině hlásím nějakou tmu najednou a cosi padalo ... myslím, že déšť se sněhem
|
Eset+2M | 11735 |
16.12.2011 12:52:11
joo pošta ... to je instituce ... u nás to funguje naprosto stejně ... cožpak ještě u těch menších balíčků třeba chápu, že s tím neposílají auto a pošťačka to pěšky třeba nepobere, když toho má víc, ale když je to větší balíček, pošťák se ani neobtěžuje zazvonit a rovnou hází do schránky ... a ani si ten balík nemůžu vyzvednout třeba dřív na tý poště, protože s tím jezdí celý den v autě ... jen tam udělej haló, ale myslím, že to stejně nepomůže ... to je prostě pošta
taky mám v plánu dneska koulet tatrankové kuličky ... já teda dělám z těch horalek od sedity ... ty mám totiž nejradši |
Bberi | 40972 |
16.12.2011 12:22:28
Pippi.udělej jim tam pořádnou melu,možná by to chtělo i písemnou formou,aby to mělo patřičnou váhu,když si z toho nic nedělají
|
Bberi | 40972 |
16.12.2011 12:21:31
Sluní:užijte si večírek
Já bych hned někam šla,ale nikdo mě nikam nepozval Pipi.proč dobrodruh? kdyby věděli jak dlouho se nikam nepodíváš,tak by se nedivili,že jsi na večírku byla... Jezi:jaj,takové škody se spadlým lineckým My už poobědvaly houbovou omáčku,snědla jsem jen dva knedlíky a ani ne polívku,dnes nějak nemám hlad.. |
Pippi | 108434 |
16.12.2011 12:09:14
holky, jdu se rozčílit na poštu. Pošťačka nám zásadně hází rovnou výzvu do schránky, že si máme vyzvednout doporučenou poštu na poště. Prostě tady zazvoní, já musím letět na poštu a tam stát 20min frontu. Už se mi to stalo za poslední měsíc potřetí a mám toho dost. Když se to stalo poprvé, tak jsem to neřešila. Když podruhé, šla jsem upozornit vedoucí, že s tím mám problém. Tentokrát tam udělám rámus, mám pocit, že si ze mě dělají blázny, za chvíli budu mít miminko a nehodlám s ním pořád chodit čekat na poštu jen proto,že pošťačka není schopná zazvonit.
|
Pippi | 108434 |
16.12.2011 11:59:03
Sluníčko, běž a užij si to. U nás se dělají megavečírky, na centrále pracuje cca 250 lidí, pronajme se celý klub, je tam moderátor, živá hudba, raut... byla jsem ráda, že vidím staré známé, i když někteří mi řekli, že jsem dobrodruh, když jdu tři týdny před termínem na večírek. Asi si teď dlouho nikam nevyrazím, ale teď se těším na úplně jiné věci
Bberi, no jasně, si pamatuju toho 19.12. No tak uvidíme, dej pak vědět Bříško vložím, ale nejdřív se musím vyfotit, naposledy mám fotku z 32tt a to by nezasvěcený pozorovatel možná ani nepoznal, že jsem těhotná. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.