Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Bberi | 40972 |
16.12.2011 19:17:07
Markét.recept na šlehačkový dávala myslím Peta do deníčku a je to jednoduché a fakt žravé
|
Markéta a 5 lumpíků | 6320 |
16.12.2011 18:56:18
Uf, tak jsem po celodenním maratonu zase na chvíli usedla k PC. A zase se mi při čtení jen zbíhají sliny . Škoda že nejde jídlo posílat po netu. Bysme si všechny přišly na svý, nemyslíte?
Já dodělala poslední druh cukroví a teď jste mě tady nahlodaly s tím šlehačkovým.. jak to vypadá a jak se to dělá? Asi to teda vůbec neznám .. No možná jsem to někdy někde u někoho jedla, ale já jsem milovník všeho sladkýho, takže tak moc neřeším, z čeho to je a baštím . O Vánocích chodím ráda na návštěvy, protože to cizí cukroví je vždycky takový jiný...lepší Tak mi hoďte receptík - sem nebo do deníčku.. prosím.. šlehačka jako taková je mi moc sympatická, tak to cukroví bude určitě taky super Taky jsem vyžehlila další kupu, teď to nastrkat do skříně, už se nějak začíná plnit . A ještě furt nemám dobalenou tu tašku do porodnice, ale necítím se, že bych měla v nejbližších dnech vyrazit, tak to snad ještě stihnu Na nějaký večírek bych taky docela zašla, už kvůli tomu případnému jídlu . Jinak dodatečně díky Carol za recept na pralinky . Docela bych si dala Já si budu muset jít udělat něco k jídlo, protože to vypadá, že mám asi hlad, když o ničem jiným nemluvím |
Pippi | 108434 |
16.12.2011 18:38:49
ad já dobrodruh - já nevím, třeba čekali, že porodím na pódiu a bude z toho půlnoční překvapení Nebo že by těhotné nevylézaly z domu? Moje těhotná kamarádka poslouchá od začátku těhotenství výčitky rodiny, že riskuje a je moc aktivní - přitom je na rizikovém, nikam nechodí, akorát si jednou za měsíc vyrazí třeba na nákup.
A s tou nakažlivostí je to možná fakt jak píšeš, Majdali. Ta moje kámoška mi řekla, že od té doby, co mluvím o svém těhotenství jí najednou přijde normální, že by měla dítě taky |
1Majdali | 118921 |
16.12.2011 18:04:02
hooooj ..
tak jsme po kontrole a odeslány na MD .. malinká si zase vylezla do své nejoblíbenější polohy tak si jí doktorka nejdřív prohlížela s tím, že ani UZ nepotřebuje :-D a řehtala se ... nicméně prý je tak vysoko, že ven se opravdu hned tak chystat nebude ... takže jsme stále zadečkem dolů a prý "zázraky se sice stávají, ale tohle na otočení nevypadá" ... takže se pomalu budu smiřovat s tím SC .... rovnou jsme probraly antikoncepci po porodu .. holky máte některá zkušenost s Mirenou? nejradši bych šla do toho (skoro, nebo úplné vymizení menstr., nemusím myslet na pilulky, 5 let klid a ušetřené peníze...) jezi jj.. a stále ještě odolávám a balkonu se vyhýbám velikánským obloukem, protože bych to sežrala všechno ... Pippi proč dobrodruh? já bych šla taky ,-)... s tou poštou je to všude stejný :-D taky jsem musela minule udělat pořádnej vyrvál .. od té doby zvoní ... také jsem dnes koupila pleny .. v teta drogerii ... zatím nejlevnější kde jsem vůbec co viděla... holky já někde četla studii, že těhotenství "nakažlivé" je ... že se začnou nějak jinak uvolňovat hormony když vidíš jinou těhulku, nebo čerstvě narozené mimčo :-D |
Pippi | 108434 |
16.12.2011 17:58:19
hm, pas už asi žádná z nás jiný nemá. A mně navíc ten cestovní za dva měsíce končí.
Evčo, já taky babičky poblíž mít nebudu, obě bydlí 100km daleko a musím říct, že jsem za to i ráda. Pomoc bych určitě občas brala, ale jak znám minimálně mojí mamku, tak by jí vadila spousta věcí, které si budu chtít dělat po svém. Radši mám svůj klid a život podle našich představ. |
Evca | 118599 |
16.12.2011 17:55:11
Mambo - to je teda hlaska.
|
Sluníčko(2 kluci + ?) | 8669 |
16.12.2011 17:41:35
Péťo - teď jsem teprve jukla na to miminko z marcipánu - to je taková nádhera!!! Já normálně marcipánu nikdy neodolám, ale tohle mimi bych teda taky asi nesnědla
Když jsem u toho marcipánu - neměla bys recept na takový ten mléčný marcipán, co se z něj prodávají různé figurky v cukrárnách? |
Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
16.12.2011 17:41:27
Mambo ty mi dáváš, cestovní pas, to je dobrý, ten už mám několik let
V mém okolí je taky spousta těhule, ne přímo kamrádky, ale je jich dost. Kam ty naše dětičky budou chodit do školky je mi záhadou. Dopoledne jsem tu měla babičku, tak mi pomáhala s D. péct dva druhy cukroví. Ještě mě čekají rohlíčky z dvojité dávky a ty perníčky, ale k těm nevím jeslti se dostanu asi zamrazím těsto a děj se vůle boží. Já bych ještě někam tak ráda vypadla, ale vůbec nevím kam????, nejradši sama. |
mambo | 100493 |
16.12.2011 17:32:30
Evčo - pas už mám jenom cestovní…
Bberi - já měla zeleninový salát a maso… jsem se nacpala až moc. Teď jdeme s holkama a já nemám hlad Udělala jsem ještě to šlehačkové cukroví a moc moc mi to chutná. |
Evca | 118599 |
16.12.2011 17:12:57
Tak jsem to deocetla, ale pak padla za vlast, takze je to jako kdybych nic necetla.
No zkusim to: Myslim, ze tehu je nakazlive, zvlaste, pokud mate okolo sebe zenske 25-35 let. Jo, Pippi - lidi nechapou, ze normalne probihajici tehotenstvi neni nemoc a ze neni duvod se uzavrit do bubliny. Zadna normalni mamina neudela nic, aby ohrozila sveho potomka. Jak psala Bberi, buh vi, kdy zase vypadnes mezi lidi. Ja treba nemam babicky, takze to bude opravdu hodne tezke. Mambo, doufam, ze jsi si to uzila.A rozhodne vypadas dobre. Takze nesouhlasim s tim tvym "Kde NIC..." A jeste k tem komplimentum. No, musim rict, ze pred tehu mi to vic sluselo...treba....mnoooo...mela jsem pas. Jsem si lamala hlavu, kdy naposledy jsem mela na sobe pasek. To muselo byt snad nekdy ve cervnu. Ja to tragicky neberu. Naopak si rikam, ze to je dobre a hrozne se tesim, az mi vsichni budou rikat, jakou mam krasnou princeznicku. Na to se tesim snad od sve puberty. Ja jsem vzdycky vedela, ze budu mit holcicku. Tak ja jdu udelat uzenou polevku. Mam tu od vcera hotov vyvar. Tak to jen dodelam.Mnam mnam. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.