Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
jezinečka | 105196 |
15.12.2011 14:52:56
No Carol, ona když mi Dr. ve 22tt řekla, že mám ležet ležet ležet, abych ještě předčasně neporodila, tak taťka prostě řekl, že se mnou sexíkovat radši nebude, že má strach... takže od té doby nic ale stejně si myslím, že mě jen straší celou dobu, že jsem mohla být možná víc v pohodě a teď mi jen řekla, že je hlavička hodně napasovaná dole v pánvi, ale otevřená nejsem. A hned mi napsala CS 5, tak nevím. Spíš si myslím, že až to vypukne, tak to půjde rychle, což by nemuselo být marné, zase ale abych to stihla, je fakt, že mám porodnici kousek, je to tak 1km přes město, ale spíš co s malou apod. kdyby byl přítel v práci, máma u přítele apod. ale proč si tím teď zatěžovat hlavu...
Kdybyste tušily jak se těším až bude po šestinedělí, nebo prostě až bude zase vše v normě a my Tak dobrou chuť Carol k obědu, my už máme dávno po O |
Markéta a 5 lumpíků | 6320 |
15.12.2011 14:46:14
No já už se do maliníku už taky pustila. Jen jsem hrozná, vždycky to zaleju a buď to louhuju hodinu, protože zapomenu, nebo to scedím, chvíli čekám, aby to nebylo úplně žavý a pak je to studený . Prostě TD jak vyšitá!
Co se týče dilematu císař/přirozený porod - tak já mám pocit, že zkomplikovat se může oboje.. Vidím výhody i nevýhody obojího, takže jsem furt nerozhodná.. Ale x případů, který začaly "normálně" skončily císařem, takže já myslím, že ten císař se dá v určité fázi ještě udělat bez problémů... Tak si říkám, že aspoň zkusit bych to chtěla.. Ale dám na to, co mi řekne dr. Jdu si uvařit maliník |
Carolla | 68600 |
15.12.2011 14:41:32
Ahojte holčinky, tak v první řádě gratulace Peťce, že se maličký otočil, tím se vše vyřešilo a ty můžeš v klidu pít maliník, protože teď už bude vše jen dobré, jen co ti říkala dr.na jizvu? Je vše OK?
Pippi, ty maž na ten večírek, využij toho, že ještě můžeš a nemusíš hledat hlídání, bříško snad vadit nebude, stejně máš malé,tak se běž naposledy pochlubit Evčo, ty skoro paní doktorka, jak jsi tady vyřešila ty průtoky pupečníkem, no to jsem smekala, ani já netušila, co to je, no a pak se zeptáš co to je CS,ty jsi číslo, je to obyčejný čípek a ty čísla znamenají, jak se otevíráš, tzn.Jezinečka už je dle svého téměř připravená do porodnice, dle CS soudím Jezi, že budeš první. Taková Peťka je přesně v normě, no já svůj netuším a ani se nedozvím, protože to chce juknout očičkama, no a tady se to nedělá, tak se aspoň nemusím stresovat. No a také mě u tebe Jezinečko trochu překvapilo,že s tatíkem už nějaký ten měsíc nesexíkujete, je to skrz tvé problémy? Jako ono s tím břichem to není fakt ono, ale že by vůbec, to ne. Takže já se holím stále, dole samo dle paměti No a Lupitko, s tou sníženou fcí šž jsem to já, mám úplně stejný problém, beru Euthyrox 100mg a jsem v klidu, protože pokud je přeléčená, neublíží ani tobě ani mimi. Všechny problémy, které mi způsobovala zmizely a já jsem v pohodě Jo a Mabelko, já v porodnici řvala furt, ty hormony se prostě nedají udržet na uzdě,jen nechápu tu sestru,že byla tak neosobní,mě říkaly sestřičky,že jsem naprosto normální,když řvu, že oni jsou zvyklé.No holky,co jste to nazažily,uvidíte,jak s váma budou ty hormony mávat No a já jdu vymýšlet něco na jídlo, jste mě namotivovaly, ale doma chybí suroviny,třeba to hovězí nebo brambory, tak dnes bude rýže a kuřecí,nebo dětem asi těstoviny,protože oni nic jiného nejí,jsou to dva rypáčci |
Pippi | 108434 |
15.12.2011 13:53:29
Petro, já ten maliník piju od 34tt jeden hrnek, od 36tt dva hrnky denně. Švagrová, jejíž ségra je porodní asistentka, mi dokonce řekla, že ho mám pít od 32tt. Myslím, že v tvém případě není brzo, ale akorát.
|
Pippi | 108434 |
15.12.2011 13:50:52
Já už asi začínám být fakt hysterická, doufám, že mě to přejde. Řeším termíny, řeším všechno, co jsem ještě nestihla, hrůza. Je to tím blížícím se porodem, sama sebe bych nejradši propleskla.
Holky, já přemýšlím, jestli mám dneska vyrazit na firemní večírek. Ty večírky bývají super, docela ráda bych si ještě vyrazila mezi lidi, na druhou stranu jsem líná jak veš, takže se mi nechce ani vylézt z baráku. Včera mi bylo blbě, tak jsem nešla ani na cvičení, ale dnes se už cítím OK. |
Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
15.12.2011 13:45:27
Jezi taky jsem byla svědkem jak sestřička zabalila mimi do takové ruličky, že jsem nevěřila vlastním očím.
Jezi koukej odpočívat |
Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
15.12.2011 13:43:30
Teda vy jste fakt brebentilky, ale to je moc dobře.
Nestihnu reagovat, to až si chrupnu, za chvilinku frčíme. Byla jsem na poslední kontrole. Mimi je zase hlavou dole, nepřibrala jsem ani deko z toho mám hroznou radost. Nevím přesně co to znamená, ale CS z 0 mám ted 2, břicho 31cm. Pipi jak jsi předtím psala jak tii bylo v noci špatně tak mě taky, na zvracení, na omdlení a pálila mě žáha jako ďas. Malej se šíleně mlel, tak to se možná otočil. Já naštěstí až takový problém se sociálkama nemám, ale je jasně přijemnější mít to jen třeba pro dvě ženský. S oholením mi bude muset pomoc mm to už fakt nedám a na císaře mě holila sestřička a bylo. Holky od kdy se má pít ten maliník jsem 35+0 to je asi ještě brzo ne? |
jezinečka | 105196 |
15.12.2011 12:56:23
Jo holky, já si pamatuju, že tady na šestinedělí sestry nenechaly mimča moc plakat... pokud to bylo v noci a už plakalo nějakou chvíli tak přišly a poradily, mě jednu noc malá taky plakala a já nevěděla co s ní, hlavně mi to bylo blbý vůči spolubydlící apod. tak po nějaké době přišla sestra a pořádně jí utáhla do rychlozavinovačky přitiskla ji na sebe na chvilku a byl klid tak jsem to pak dělávala taky, jen dodnes nechápu jak jí dokázala zabalit do tak úzké ruličky nikdy se mi to tak nepovedlo
Tak já už druhý den dělala mleté maso zabalené v listovém těstě a s bramborem a fakt mi to moc chutnalo ale máte pravdu, nejhorší je to vymyslet Jinak já žádné bolení nemám, ani poslíčky jen tu děsnou stydkou kost, chodím kvůli tomu jak husa. Dost mi teda ale tvrdne břicho, včera jsem to krásně pozorovala na tom monitoru, spíš jsem si myslela, že jen malé tlačí na bříško a ono se stahovalo a křivka hezky běžela nahoru, zajímavé to bylo Ještě jsem si vzpomněla, Markét, taky bych si netroufla rodit dvojčata přirozeně, asi ani kdyby byla správně nasměrovaná, jsem srabík, měla bych strach, že se něco pos..... Hlavně ať vše dobře dopadne ať to dopadne tak nebo tak... Jinak na holení se chystám až se přiblíží termín, normálně se holím teda taky, ale jelikož s taťkou už nějaký ten měsíc bohužel nesexíkujeme tak pro svůj vnitřní pocit to mít nemusím... tak až tak za měsíc a to bude teprve švanda... ale poprvé jsem to zvládla taky,tak proč ne teď, že? Zase tvořím román, ach jo tak zatím |
Evca | 118599 |
15.12.2011 12:54:51
Marbelko - mozna ne u mimise, ale tebe. Fakt mne ber s rezervou.
Jooo, holky, co je to ten CS? Pippi - ja bych se ridila tim terminem napsanym v tehoteskem prukazce. Pokud by to bylo podle UZ, tak ja uz rodim. Mala byla vzdy skoro o 3 tydny v predstihu. Ja mam tedy 19 dni do porodu, holky! |
Evca | 118599 |
15.12.2011 12:51:49
Marbelko, jestli to tve RIA a PIA neni jen PI a RI. PI je Pulsatility index a RI je resistance index. Oboji hodnoti prutok krve cevami u mimise. Nejsem doktorka - jen jsem jukla do me chytre knizky. takze se mohu mylit. Coz se dost casto deje. Tak, prosim te, s rezervou.
Pippi - tohle ja zazivam kazdou noc. Proto pak spim treba do 11. Dnes jsem teda trhla rekord, vstavala jsem v 11:30 - takze, Market, obedy ve 3 jsou u mne normalka. Lupi - tak super, ze to byla jen mala davka. Clovek ma z toho hned lepsi pocit, vid?A jestli ti to zpusobilo ockovani proti chripce, tak to je fakt humus. Ja prave se snazim lekum max vyhybat. Nemam nic proti pristrojum, ale leky ne e. Ad holeni tam dole - ja se snazim jukat z boku, ale stejne je to spise po pameti a hmatu. Prsa mi teda z prvotrimestrovych D-E zase spadly na B. No nic, jdu neco delat. Dnes mam velke plany - zehlit, luxovat, vytrit....se mi chce teda |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.