Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
1Majdali | 118921 |
15.12.2011 12:51:46
já dnes k obědu zaprasila ... párky, hořčice a chleba ... to je ta výživa ... zítra jdu k mudře :-D tak jsem zvědavá jestli to se mnou švihne až zítra vlezu na váhu :-D a jestli pak zas dostanu spucunk ... jinak mi leží cukroví na balkoně a teda stojí mě veškeré moje úsilí tam nejít :-D
|
Markéta a 5 lumpíků | 6320 |
15.12.2011 11:55:51
Vymyslela jsem hovězí na houbách se špagetama. . Já hovězí miluju, ale teď ve těhotenství na něj nějak nemám moc chuť. Tohle je výjimka, doufám, že mi sedne
|
Bberi | 40972 |
15.12.2011 11:43:04
Mabelko.a co jíš ty?
|
Bberi | 40972 |
15.12.2011 11:42:42
Markét.a co jsi vymyslela dobrého?
já dělám zapečené brambory a zí bude houbová omáčka...uff,nejhorší je to vymyslet.... |
Mabelka 29 | 50861 |
15.12.2011 11:39:50
Markét, tak ať ti to vaření jde od ruky, já jsem ráda, že nemusím.
Snad se dnes Vojta ve školce pořádně nají (mají kaši a sekanou). Ta myš musela být nepříjemná! Blé |
Mabelka 29 | 50861 |
15.12.2011 11:37:51
Bberi, velkej boj
Já jsem v porodnici pochodovala jednu noc, teda spíš k ránu, ale po chodbě. Po pokoji bych to teda kvůli spoluležící neudělala. Naštěstí to bylo jen jednou. RIA a PIA nemůžu najít A v tu noc, kdy nevím proč byl problém malého nakojit a řval a řval (jinak pil krásně), tak kolemjdoucí novoroz. sestra mi "chtěla pomoct", se strašně divila, co vyvádíme. Když jsem jí říkala, že pořád brečí a nevím proč, už se mi draly slzy do očí, tak obrátila oči v sloup (a řekla, co brečíte??? jo to asi hormony... ) a dost znechuceně chytla Vojtíška za hlavu, řvoucího ho přitlačila na bradavku a držela. Samozřejmě to nepomohlo, jak by taky mohlo. Všude píšou, že když miminko brečí, nedokáže se správně přisát. A problém byl stejně asi někde jinde, než že by měl hlad. Naštěstí to byla výjimka, jinak mám dobré zkušenosti s porodnicí. |
Markéta a 5 lumpíků | 6320 |
15.12.2011 11:32:54
Taky se hlásím před polednem
Mám dnes nějak blbou náladu. Ráno jsem se lehce chytla s mámou, opět spor o to, co je ideální hračka pro syna , mě zas rozčilila , že jsem z toho nějak nabroušená na celej svět . Nevím co udělat k obědu a už bych měla mít spíš uvařeno , jenže vůbec nemám nápad a ani chuť něco dělat.. Ach jo.. Jinak peru a žehlim jako divá, ale už se pomalu blížím ke konci maratonu.. Ještě vyprat látkové plínky a nějaké ty osušky a bude to snad všechno . Dnes jsem měla zajímavý zážitek. Otevřela jsem kapotu u auta, že doleju kapalinu do ostřikovače a v motoru ležela mrtvá myš . Tak nevím, jestli to byl "dárek" od sousedova kocoura, který rád večer sedává na našem autě (parkujeme před domem), nebo jestli si tam nějaká myš vlezla zemřít .. Jezi CS 5 je docela dost, ale nemusí to ještě stále nic znamenat a máš pravdu, je to individuální odhad jednoho dr. a pokud by to bylo hodně kritický, tak by Tě asi hnali do nemocnice (aspoň u nás to takhle chodí). Tak jestli se cítíš dobře, tak bych to brala s rezervou.. Tak jdu honem kuchtit, už jsem konečně vymyslela co budu dělat, tak abysme nejedli až ve 3 |
Mabelka 29 | 50861 |
15.12.2011 11:31:29
Teda s těma návštěvama na chodbě, to vůbec neznám Jak to tak čtu, je to skoro všude. To musí být fakt blbé, na chodbě je zima a spoustu lidí. Na pokoji vás sice zase může rušit cizí návštěva, když spíte, kojíte, zvlášť, pokud jsou to nějací divní lidé. Ale ta pravděpodobnost je malá, snad. Já zase v porodnici moc návštěv nechci, nejbližší rodina by mi stačila. A taky ty návštěvy, které neví, kdy je čas odejít...
Sluníčko, 3 týdny v nemocnici, to muselo být náročné. Když ti bývalo špatně a to společné wc Ono se to těžko uhlídá, když je to pro 4 lidi, u nás tam ještě občas zavítají romky, které mívají vyhrazený pokoj bez sociálky. |
Bberi | 40972 |
15.12.2011 11:25:48
Majdali:není nad to se dobře vyspat...
Mně sociálky na chodbě nevadí, mně by spíš vadila nějaká děsná matka se mnou na pokoji, minule jsem tam ze začátku chytla jakousi šílenou dr.,co v noci svítila a pochodovala s děckem po pokoji....ale pak tam byly dvě super ženský... a byl tam větší klid než s tou jednou dr. jj holení,to je boj |
Sluníčko(2 kluci + ?) | 8669 |
15.12.2011 11:19:04
Hezké skoro poledne
Majdali - to se ti nedivím, tak málo sociálek pro všechny, to je děs. Já jsem na to také cíťa. To bych šla asi do nadstandardu taky. U nás to je naštěstí dobré, 1 WC a sprcha pro dva pokoje, které jsou jen pro dvě maminy. Ale i tak jsem měla problémy s WC, když jsem na začátku těhu ležela 3 týdny v nemocnici. Dávala jsem tam osvěžovače... jenže já jsem holt v těhu blicí a nakopne mě už jen pocit cizího záchoda S návštěvama je to tady nic moc, je k tomu určená jedna místnost mimo oddělení, je tam odpo vždy nával, takže tam odmítám s mimískem jít, natož v zimním období. Naštěstí lze jít na návštěvu kdykoliv během dne a nebo pak být na chodbě, takže to budu tak nějak směřovat tak, aby tam zrovna nebyli lidi, když to půjde. Celkově bych to nechtěla s návštěvami přehánět, ať pak raději dorazí k nám domů... Výjimka je samozřejmě manžel a děti |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.