Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Pippi | 108434 |
15.12.2011 11:14:30
Ahoj všem,
mám za sebou zase bezvadnou noc, ve 3 jsem šla na záchod a pak do 6 nemohla zabrat. Majdali, to ti fakt závidím, že se ti ty termíny shodujou já právě nevím s čím počítat pro případ přenášení. Jezinečko, no podle ms jsem 37tt, ale podle utz 38tt. Přiznám se, že kdybych už porodila, tak bych se nezlobila. Akorát mi připadá, že jsem nestihla vůbec nic, co jsem do porodu chtěla stihnout. Jeden doktor mi řekl, ať se nesnažím do porodu všechno stihnout, jenže já jsem si myslela, jak stihnu všechno připravit, uklidit a zabydlet náš nový byt, bakalářku dopsat, a pěkný prd, až z toho mám někdy depku |
Mabelka 29 | 50861 |
15.12.2011 11:11:25
Eset, s těma prsama je to teda boj A holení, to je kapitola sama pro sebe, absolutně to nezvládám. A to mi u toho zavazí jen břicho, prsa ne
Mambo, za skříně platil manžel myslím 48 tis., jsou celkem asi 4 + menší skříňka + několik malých nad věšákem. Ještě nám bude dodělávat botník a zároveň lavečku na sednutí a 2-3 poličky. Chodba je jediné místo, kam dát věci, máme pak už jen 2 pokoje a kuchyň. Tady se to tak rozjelo, že taky nestíhám reagovat Už nevím, kdo co psal... Lupitko, zvládla jsi to dobře Bude to ještě lepší, jak si zvykneš a pak už bude konece šestinedělí a zbavíš se toho Držím pěsti, ať výsledky dopadnou dobře! S tím otevřením čípku to je asi na dovednosti a zkušenosti dr. Já zas nevím, co znamenají zkratky v mých zprávách z riz. poradny. 1. gyn.: 23. 11. - čípek sakral 2YO/0 RIA 0,73 PIA 1,35 2. gyn: 30. 11. - čípek vzadu, na fal., nezralý, hrdlo pevně uzavřeno F X/4 1. gyn.: 7. 12. - čípek sakral 2YO/0 RIA 0,55 PIA 0,94 2. gyn.: 14. 12. čípek na 3/4 fal, hrdlo uzavřeno, F X/4 Tak když jsem si to teď tak urovnala a napsala, tak jen na netu někde zjistím, co je to RIA a PIA |
1Majdali | 118921 |
15.12.2011 10:59:18
ahoj holky ...
no s těma přivázanýma prsama mě to taky moooooc pobavilo ... skoro jsem si poprskala klávesnici :-D ... zrovna si říkám, že by mě mohl mm aspoň jednou oholit :-D protože poslepu mi to fakt jde jak psovi pastva ... ale teda .. v noci jsem spala CELOU noc .. dokonce jsem nebyla ani na záchodě (teda aspoň si to nepamatuju) ... to je paráááááda kdyby ty nenadst. pokoje byly se sociálkou třeba pro ty 2 pokoje tak by mi to taky nijak nevadilo, ale prostě někde v tramtárii na chodbě a 3 sprchy na patro je strašně málo ... sice boty do sprchy mám, ale pokud možno tak nechci ... a ty návštěvy na chodbě u nenadst taky nic moc ... říkám - radši bych nadst. dvoupokoják abych nebyla úplně sama, ale u mě je to opravdu hlavně o těch sociálkách ... |
jezinečka | 105196 |
15.12.2011 9:59:59
Eset, teda s těma prsama si mě teď teda taky pobavila, prý někam přivázat, Mabel. taky dobrý
No, holky, já taky nevím, taky mi to přijde dost, ale je to vždy přece individuální "názor" DR., ne??? Ona vždy jen řekne, že je tam hlavička hodně nízko ... otevřená asi nejsem.... tak nevím |
Bberi | 40972 |
15.12.2011 9:40:37
Spala jsem výborně, malé zabral Sinecod,tak ani moc nekašlala...
Lupi:mm mi píchá B12 a jde mu to pěkně, smama jsem si taky kdysi píchla inj do břicha,ale ono je fakt lepší od někoho jiného....at ti to dobře dopadne na hematolce... Jezi:CS5 to se mi zdá taky dost, míváš nějaké bolesti? Mě břicho přestalo bolet úplně,tak nevím,mimi asi počká,až se Aňa uzdraví na ko jdu v pá,ještě k mé gyndařce,naposled.... oblečky pro mimi jsem dala konečně do komody, do tašky do pordky musím dát ještě toal.potřeby a bude to. |
Eset+2M | 11735 |
15.12.2011 9:27:33
tyjo Jezi ... CS 5 ??? ... tak to je už docela mazec, ne?
... já teda min. týden na KO stále CS 0 ... naštěstí ... totiž s přípravama jsem na tom pořád stejně ... k těm pidivěcem se nemůžu dostat, tak jsem si snosila aspoň to, co šlo ... tak mimi bude mít kde spát, soupravičku do porodky měla půjčenou švagrová, takže tu mám ... i pár bodýček a dupaček ... našla jsem i osušky ... jinak teda se průběžně zásobuju plínama .. po novém roce mají jít cenově nahoru ... jooo a vypadá to, že jsme se včera shodli na klučičím jméně ... s holčičkou to bude asi horší ... a manžel pořád nechápe, že všechno tak řeším, když je ještě cca 6 týdnů čas ... tak jsem si hned vybavila, jak tu někdo psal, že se chlap tváří, jako by to mělo přijít asi až za půl roku |
Eset+2M | 11735 |
15.12.2011 9:16:21
uuff ... teda já se fakt budu muset urvat víc i přes den a dočítat průběžně ... páč pak najednou to je makačka
jinak teda dobré ráno obyč. pokoj x nadstandard ... no u nás jednoznačně obyč. pokoj ... myslím, že už tak tam necháme dost peněz za poplatky ... já budu rodit v Havl. Brodě, tam jsou pokoje po dvou a vždycky dva mají společnou předchodbu, kde jsou skříně, přebalovací a koupací zařízení pro mimi a sociálky ... myslím, že těch pár dní to přežijeme ... po prvním porodu jsem měla štěstí na "spolubydlící" ... já jsem spíš ráda, když si nemusím nikoho všímat a s nikým si moc povídat a když mám svůj klid ... no a ta paní byla něco podobného ... a navíc obě naše holčičky byly moc hodné a vždycky jen tak zakňouraly, když něco potřebovaly ... zato vedle, tam to byl mazec ... maminka měla problém se rozkojit a to její mimi plakalo v jednom kuse ... tak uvidíme, jak nám to vyjde tentokrát Lupitko ... s tou hematolkou mě to mrzí, ale zase dobrý, že tě takhle hlídají ... drahoušek se to naučí píchat a za chvíli s tím nebude mít problém ... tak hlavně ať ti to zabírá a už je teď všechno v pořádku Markét ... souhlasím s Péťou ... já bych se asi normálního porodu ve tvém případě bála ... právě z toho důvodu, že by mě pak stejně asi museli říznout, kdyby se Bčko překlopilo napříč ... no ale každopádně, ať už se rozhodnou jakkoliv, hlavně ať to proběhne všechno hladce a vše je v pořádku, že jo Pippi ... já kruh nepotřebovala, i když jsem byla dost šitá ... ale vím, že ostatní holky si to docela chválily Evčo ... ty banky, viď ... hlavně se moc nerozčil, abys pak nemusela rovnou někam na příjem Mabelko ... s těma prsama jsi mě fakt pobavila ... hlavně proto, že já se svýma F-kama "bojuju" při každém holení ... zrovna posledně jsem přemýšlela, jak to s nima vymyslet, jestli by to nešlo někam přivázat no nevím, jestli jsem nechtěla ještě něco ... ale teď se jdu zkulturnit a něco dělat tak hezký dník všem |
jezinečka | 105196 |
15.12.2011 9:09:57
Dobré ráno, holky, teda vy jste ukecaný!!!
Včera jsem stíhala tak akorát dočíst a napsat už ne, počítač okupoval přítel... Takže, včera jsem byla na monitoru a Dr. zas, jééé, to tam má nacpanou hlavičku v té pánvy, vydržte aspoň ještě týden, dva a do průkazky mi napsala CS 5!!! Ale to je přeci na posouzení každého Dr. kolik napíše asi ne??? Já si teda na porod vůbec nepřipadám... hlavně dělám vše jako normálně, ano, odpočívám víc, protože už to jinak nezvládám, ale myslím si, že ta výkonnost mi dosti poklesla Tak jsem teda zvědavá, myslím, že budu nakonec přenášet... Ale už mě ta moje Mudra štve, na druhou stranu asi je dobře, že to hlídá a nepodceňuje, za to já jo. Pak jsem nechala malou u babi a vyrazila taky ještě něco pokoupit, tak pro mimi i pro sebe už mám vše, tak hurá, už to jen dodělat tady v bytě. No a na Vánoce téměř vše ale penízky lítaly vzduchem, tedy spíš přes terminál z kreditky sice jsem teda byla totálně vyřízená, ale já nevím jak je to možný ale pak mě večer chytne druhá míza... tak jsem ty dárky skoro všechny i zabalila a nakonec šla do pelechu až v půl jedné. Malá je teď docela v pohodě, tak jí ráno udělám jen kakao do postýlky a ona chrupne třeba až do osmi, jako včera nádhera!!! Tak a teď jdu vzpomínat, na co jsem chtěla reagovat.. Lupi, to je síla teda, hlavně buď co nejvíc psychicky v poho i když je to těžké, neboj bude to dobrý, hlavně, že jsi pod dohledem Ty jo, Pippi, takhle když to napíšeš, že jsi 38.týden, tak to už je hustý... to je za pár... to to uteklo, já jsem sice teprv ve 35.týdnu, ale taky to cítím, jak už se to strašně blíží a já pořád nejsem nějak psychicky připravená Já teda jsem pro nenadstandard, ani nevím, jestli nadstandard v naší porodnici je... asi nějaký jo. Nevím teda přesně jak je to teď, šestinedělí nám přesunuly na jiné místo, do nové budovy, tak jedině dobře, ale se Žofínem jsem byla na dvoulůžáku a sociály jsme měly společné ještě s jedním pokojem, to bylo v pohodě. Bydlela jsem s jednou maminou, se kterou jsem porodila ve stejnou chvíli, teda, ona hodinu po mě a nejvíc mě mrzelo, že jí pustili o den dříve než mě, kvůli kojení, tenkrát jsem to ořvala a musím říct, že mi pak bylo na tom pokoji ten jeden den samotné smutno, návštěvy se odbyli první dny a ten poslední jsem tam byla skoro jen sama a já moc na spaní nebyla...spíš jsem toužila po společnosti. Jinak my měli asi nějaké hodné dětičky, v noci spaly ukázkově takže jsem neměla problém, ale to záleží na koho narazíš... Jarču bych taky nerozdejchala, Carol, seš dobrá, žes to tak dlouho vydržela Kruh taky nemám ani jsem neměla... Mabelko, skříně super, bříško krásný!!! Bberi, fotky super s bříškem i bez Jo ještě jsem si vzpomněla, já jsem poznala jednoznačně, že rodím.... pořád jsem se taky obávala, jak TO poznám a pak mi prostě praskla voda a nic jiného... tak to je nejlepší indikátor a pak když přišly ty pravé porodní bolesti tak jsem si opravdu byla jistá, že to je ono Tak já už teď nic víc nevím, tak se všechny držte pište, ať je co číst a roďte už taky někdo ať se něco dějeale radši vy ze začátku ledna |
Lupitka a Kubíček a ? | 73127 |
15.12.2011 8:40:21
Moje zlate berušky
moc vam dekuju za podporu a ze jste na mne myslely. Tak jsem vcera dostala injekce miniheparin - Clexane. Je to dle dr nejnizsi mozna davka, na mimi to vliv nema zadny. mam nejake ty hodnoty zvysene, tak pry pro klid duse. Vcera mi to prvne pichli tam, dneska rano moje zlaticko pritel Chudak, bal se, aby mi neublizil... a to ho ceka zitra mi to pichnout uz v 5 rano, protoze pak musim presne do 4 hodin od dobnuti byt na hematologii a pak cekat 2 hodiny na vysledky. Aby videli, zda to telu pomohlo. To bude akce. Se chci videt, jak jsem od rana vzhuru a pak nekde couram 2 hodky. Ufff, asi juknu do toho obchodaku co je nove na Karlaku. Zacnu vas docitat Ja bych rada nadstandart kvuli Kubaskovi, aby za mnou mohli kdykoliv prijit. A taky srovnani maminek (a primo kamosky) co byly na nadstandartu a normal pokoji. Ja mela stesti, prvne na normal pokoji, chtela jsem tam, ze uvidim i jine maminky, ze jim vse nejde a tak a byla tam jedna super mamca, ktera mi strasne pomohla psychicky (ja po cisari ona po normal porodu. Prvni mela cisare a furt mi rikala, tobe bude den ode dne lepsi, ale me je hur... a ja fakt s tim pocitala, ze to tak bude...) Pak prisla druha maminka... hned prvni den po porodu se snedla cely kos nektarinek-ja aby se maly neosypal, no kdyz mam chut si dam... pak celou noc maly spinkal a ona rano hekala ale jak, ze je nevyspala,jak je vystresovana, jak je cely svet proti ni, cely oddeleni tam kolem ni skakalo... no na facku. Ono uz to tak byt nemusi, ale pred temi 3 lety bylo, ze tekla voda ob den studena, na nadstandartu pekne tepla, starali se tam. Ja jsem byla treba 2 dny sama na pokoji. Kubasek bez monitoru dechu, ze byl uplne v poradku od narozeni, tak proste monitor nedavaji, takez jsem se letela vykoupat, honem za nim.... sestry nehlidaly, mely moc prace.... Jenze tady nadstandart stoji 1500,- dva pokoje spolecna koupelna,wc. 1600,- sama (coz bych rada) a pak 3000,- ze je tam internet a telka... Ptala jsem se kamaradky, co tam rodila i se svou znamou gyndr a pry se to dopredu Evicko neda dat, az kdyz prijedes rodit, tak se domluvit, zda maji volny pokoj. Ale kdyz si vezmu, ze jsem tam po cisari byla 6 dni... tak to je moc penez. I kdyz teda doma mi to tatka hned nabidnul... no uvidim... ale ja to fakt mam kvuli Kubaskovi. V Thomayerce jsou navstevy tusim od 14 - 16 a to na chodbe. Nova, hezka. Ale tahlo tam a tech lidi co tam na chodbe je.... Jo, jukla jsem na fotecky. A super skrine... a vim prd zas kdo je tu dal a i vidim "novou" tvaricku nenej brisko Kubasek si jeste chrni, ja nemuzu najit telefon, a to mam dneska pect, varit, delat chlebicky a tak, mame oslavu... no to jsem zvedava. Majdali, taky chodis na endokrinologii? doufam, ze zas nejsem vedle se jmenem. ja mam hypofunkci sz. Beru dost vysoke prasky, maka mi to na tretinu. A to prosim nejspise "diky" vakcine na chripku (dle meho dr) byla jsem oslabena, bacil napadl tohle (mela jsem tyden 40horecky) a sup, mam to. A tenhle neni dedicny, ale me telo to bere šž jako nepritele, takze si to vlastne samo nici. Ja se zase rozepsala, no znate me A jeste co jsem jen zahledla prenaseni... ja pekne 10 dnu |
1Majdali | 118921 |
14.12.2011 21:47:50
No Peťooooo :-D to není vůůůbec špatný nápad :-D to by šlo :-D
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.