| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 3341  [Dalších 2981 >>]
Carolla 68600
14.12.2011 19:40:26
hihihi, Mambo ty se zjevíš a hned je veselo, prý hogo fogo a hazly na chodbě~t~, já myslím, že kdyby jsi měla Jarču,tak by jsi raději chodila na tu chodbu~t~, ona mi vždy detailně popisovala svůj odpad, přesnou konzistenci a množství,na to jsem tehdy zrovna potřebovala nutně vědět~t~. Ale jinak mě holky neberte v nějakém razení standart a nadstandart,já jsem totiž od posledně také postižená, tam co jsem byla byly dva pokoje a jedno WC, tak se to dalo.A standrart mi vůbec neva s nějakou normál mamkou,ale jak to zjistit dopředu,že?
Pippi, nestačilo by na sezení nafukovací kolo na plavání pro děti? Já nevím, já jsem vždy sedla na kraj židle a bylo to.
Peti,ať ti zítra vyjde kontrola na gyndě, mimochodem, já jdu také, ale já mám zítra předposlední, za týden poslední a pak děj se vůle boží~t~
Evčo, jen jim pěkně dej, jsou to lenoši a darebáci v těch bankách, pořád je musíš upomínat.
1Majdali 118921
14.12.2011 19:40:13
Pippi ty termíny "normální" jsou prý 2 týdny před a 2 týdny po termínu aspoň co říkala doktorka mně ... PAv porodce že po jednom týdnu přenášení by chtěli brát vzorek vody aby věděli jak to vypadá ... no tak nevím ... ale každopádně pokud porodíš od 38týdne, tak je to "v termínu"
1Majdali 118921
14.12.2011 19:37:26
Mambo jj přesně tak jak říkáš hogo fogo ... taky to moc nechápu hlavně ten poměr těch lůžek a sprch ... kor když ti všude říkají jak doporučují každou chvíli sprchu ... no já jsem na ty sociálky fakt háklivá ... to i kamkoli na hory ... snesu hodně, ale jak to nemá vlastní sociálku - nejdu do toho ... tak doufám, že mi to v té porodce vyjde ... PA povídala jak tam teď udělali spoustu nadstandartů (bodejť ne za to co si za každou postel účtují)...
Pippi 108434
14.12.2011 19:32:17
Mambo, jaká guma v Ječný? Zajela bych tam,ten kruh doma je stejně moc velký. Jinak v Podolí jsem objednaná na příští týden, řekli mi do telefonu, že se tam chodí od 37tt, já už teda budu 38tt, ale protože jsem byla v pondělí na natáčkách na gyndě, tak to stačí.

Já jsem pořád na větvi z těch termínů, prostě nevím, kterým se mám řídit. Moje gynekoložka mi sice řekla, že termín je jen orientační, na druhou stranu v porodnici mi řekli, že orientační sice ano, ale jen odtud potud, protože od nějakého termínu se pak řídí vyvolání porodu v případě přenášení. Ten menstruační termín počítá s ovulací uprostřed cyklu, ale já musela otěhotnět krátce po menstruaci.
Evca 118599
14.12.2011 19:27:59
Pippi - ja si kruh koupila. Kdyztak bude pro malou.~;) Ale shaneni bylo neskutecne - sezonni zbozi. Pry je to dobre obecne.

Jo, Prazandy, kdyby jste jej taky shanely, tak jsem jej koupila na Andelu v te prodejne hracek, co je vedlo Chicco.

Ted jsem se tu rozcilila na svou banku. Nejen ze mi poslali novou kartu na pobocku, kterou mam na 2.strane Prahy, ac se mi dusovali, ze to bude poslano domu, tak jeste nedokazali zmenit me udaje ve vsech systemech. Blokla se mi jedna platba, prislo mi avizo na stary email a hned mi naskocilo penale.~o~ Tak jim to tam pujdu omlatit v patek o hlavu.~o~~o~~o~
mambo 100493
14.12.2011 19:24:37
ahoj holčiny,
vám řeknu, že jste toho zase napovídaly, že skoro nestíhám dočítat..
Jsem byla celý den v trapu a pak jenom koukám, že je tady snad přes 60 příspěvků - uf ~;)
Lupitko - jak už tady bylo řečeno. Je fajn, že tě hlídají. Nedivím se, že tě to rozplakalo. Ale neboooj to bude dobrý! Drž se!~6~~x~
Mabelko - ta skříň by se mi náramně hodila do chodby…. na kolik to přišlo? Jestli se můžu zeptat… my tam máme takové staré a já bych je chtěla vyměnit.
Majdali - s nadstandartem jsem na tom jako ty. Pokud bude volný tak ho beru. U mě je to převážně z důvodu sociálního zařízení! Nevím, že to v tom Podolí ještě nevyřešili…. ~a~ Si hrajou na hogo fogo a hajzly mají na chodbě ~t~
Já se divím, že Jarče to dítě vůbec nechali…..~d~ a ještě, aby měla další! Nestraš Pippi ~;)
Bberi - fajn, že už tě známe! ~;)
Peti - prosim tě v kolikátem jsi se objednávala do toho Podolí? Nakonec tam budu rodit i já. Hořovice jsme zavrhli (ale to je na delší povídání). Já pokud budu rodit dřív tak asi 8.1. nebo 9.1. - není nad to si to řádně naplánovat, viď Peti? ~t~
Pippi - já kruh neměla - byl k dispozici i na pokoji, ale žádná ho nepotřebovala, tak moc neporadím. Jsi měla zajet do Ječný do tý gumy - tam mají kruhů a všeho
Pippi 108434
14.12.2011 19:09:37
Holky, měla jste některá po porodu na sezení nafukovací kruh? Četla jsem o tom hodně na netu, že prý je to dobrý když je zašitá hráz. Samozřejmě jsem žádný nesehnala, tak mi ho manžel objednal přes internet. Je na mě moc velký a navíc zaplatil za kruh 50kč, ok, ale za doručení 150!!!
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
14.12.2011 17:53:29
Teda vy jste kecalky.

Lupi, drž se, snad to bude všechno v pohodě. To se ti to kupí, ale už to bude snad jen dobré~;((

Nadstandart bych taky asi brala, ale ta cena je šílená a stejně jsou většinou plné, takže asi tak. Já při prvním porodu byla den na rizikovém oddělení, 2 dny na JIP,3 dny na gynekologickém lůžkovém odd., 1 den na mateřském pokoji, 2 dny na room-in sama. A teprve ty dva poslení dny jsem měla D. u sebe takže by mi nadstandart byl celkem na prd a to jsme byli na tom tak, že bych to neřešila. Ted si to ani nemůžeme dovolit.

Berri, konečně tě máme v celé své kráse~R^.
Mabelko super skříně to fakt závidím a vůbec ne tiše~l~~;) a pupíček je taky super. Musím se nechat taky vyfotit.

Market já bych se normálně rodit bála, ale je fakt, že ty jsi už zkušená rodička, takže máš proto větší cit.
Mabelko mě se stalo něco podobného jako tobě v době kdy jsem měla temín bylo malování a vzhledem k příčné poloze mě 38 týden šupli na císaře i vzhledem k těm uzavřeným sálům kdybych začala rodit tak aby se něco nestalo než si najdu volnou porodku. Já jdu na kontrolu na gyndu zítra a pak až 27.12. do Podolí.

Dneska jsem dokoupila všechno od drogerii - plenky, podložky, vložky do podprdy. Ted ještě dobalit tu tašku a ty věcičky pro mimi a bude připraveno. Já jsem si řekla, že pokud budu rodit dřív tak až tak kolem toho 6.1. ledna.
Pippi 108434
14.12.2011 17:50:08
Majdali, doufejme, že Jarča nebude zrovna rodit další dítě ~t~ Jinak se šetři, mně odběry nedělají dobře nikdy, já jsem citlivka ~f~
1Majdali 118921
14.12.2011 17:49:44
no já mám termín 29.1. :-) tak jsem taky nevěděla jestli když to "nestihnem" tak mě nevyženete do února :-D ale zatím to vypadá na plánovaný SC :( i když stále doufám v to otočení .. doktorka mi včera v Ikemu napsala do zprávy, že v případě konce pánevního v žádném případě nedoporučuje normální porod ani v případě malé porodní váhy prcka .... tak jsem se nejdřív podívala na net o císaři a pak jsem to rychle zavřela :(

Mabelko ty skříně jsou náhodou super .. tam musí být místečka na "krámečky" :-D
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 3341  [Dalších 2981 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.