Re: Středa
Teda vy jste kecalky.
Lupi, drž se, snad to bude všechno v pohodě. To se ti to kupí, ale už to bude snad jen dobré
Nadstandart bych taky asi brala, ale ta cena je šílená a stejně jsou většinou plné, takže asi tak. Já při prvním porodu byla den na rizikovém oddělení, 2 dny na JIP,3 dny na gynekologickém lůžkovém odd., 1 den na mateřském pokoji, 2 dny na room-in sama. A teprve ty dva poslení dny jsem měla D. u sebe takže by mi nadstandart byl celkem na prd a to jsme byli na tom tak, že bych to neřešila. Ted si to ani nemůžeme dovolit.
Berri, konečně tě máme v celé své kráse
.
Mabelko super skříně to fakt závidím a vůbec ne tiše
a pupíček je taky super. Musím se nechat taky vyfotit.
Market já bych se normálně rodit bála, ale je fakt, že ty jsi už zkušená rodička, takže máš proto větší cit.
Mabelko mě se stalo něco podobného jako tobě v době kdy jsem měla temín bylo malování a vzhledem k příčné poloze mě 38 týden šupli na císaře i vzhledem k těm uzavřeným sálům kdybych začala rodit tak aby se něco nestalo než si najdu volnou porodku. Já jdu na kontrolu na gyndu zítra a pak až 27.12. do Podolí.
Dneska jsem dokoupila všechno od drogerii - plenky, podložky, vložky do podprdy. Ted ještě dobalit tu tašku a ty věcičky pro mimi a bude připraveno. Já jsem si řekla, že pokud budu rodit dřív tak až tak kolem toho 6.1. ledna.
Odpovědět