Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
1Majdali | 118921 |
14.12.2011 17:44:03
ahoj holky
koukám dnes zase kecací den :-D Lupitko je to opruz :( taky jsem dnes zvládla endokrinologii odběry, nechtěly mě pustit domů, že prý nevypadám dobře a že by nejradši volali sanitku .. a mě se fakt takhle zle udělalo poprvé... a to nevěděly že mám venku auto a hodlám celý den procourat (a v autě ještě psa)...neumím si představit, že bych si něco měla sama píchnout ... úplně tě chápu, ale jinak buď ráda že tě tak hlídají ... aspoň se nemůže nic stát holky já asi vezmu ten nadstandart když bude volno .. a to 1) z důvodu sprchy u toho pokoje (neumím si představit 3 sprchy na celé patro), 2) návštěvy na pokoji - budu radši když nebudu muset na chodbu ... u Apolináře mají 1000 za dvoulůžkový nadstandart - který bych asi radši a pak 1500 za jednolůžkový, ale kdyby byl jen ten tak ho snad beru (hlavně ty sprchy) ... jinak s tím dárkem to není tak, že bych vyžadovala dar za tisíce atd .. ale myslím že je to prostě milé, nějaká drobnost na památku je fajn a jinak mám stejný názor co píše Pippi Moc si holky neumím představit chytnout "Jarču" na pokoji .. mě by asi hráblo ... |
Markéta a 5 lumpíků | 6320 |
14.12.2011 14:43:49
Evčo, rozhodování mezi nadstandardem a obyč pokojem, je opravdu těžké. Já sama vyzkoušela oboje a každé má něco. Nadstandard jsem měla při posledním porodu, tenkrát to stálo 500 na noc. Výhoda byla pro mě jediná, že za mnou na pokoj mohla celá rodinka - tedy manžel a dvě malé děti. Jinak tam probíhají návštěvy na chodbě, kde je dost omezený prostor.. Takhle to bylo příjemnější. Ale zase přesně jak píšou holky - byla jsem dost izolovaná, třeba mi kolikrát ani sestřička něco nedala, neřekla apod. Taky bylo docela fajn občas prohodit pár slov s nějakou jinou maminkou, protože je tam většina mamin vystreslých - většinou, že kojení nejde tak dobře, jak by chtěly..a tak to je pak takový příjemnější, že v tom člověk není sám.. Plus když jsem byla ve sprše, tak jsem malou musela vozit k sestřičkám, protože jsem měla strach, že kdyby něco, tak než vylezu (mají tam monitory dechu, jenže stejně).. Předtím stačilo říct některé z mamin z pokoje.. A s tím spaním při pláči více miminek to je fakt nic moc, ale na druhou stranu, já toho teda v porodnici nikdy moc nenaspala, protože naše dětičky taky furt ječely, takže na tom nadstandardu jsem zase měla lepší pocit, že já sama nikoho neruším, byla tam i telka, mohla jsem si do sprchy kdykoliv jsem si vzpoměla... No fakt těžký rozhodování.. Teď to asi taky nechám osudu, i když teda nevím, jak to s dvojčatama vůbec chodí, nevím jestli je budu stíhat konejšit, když budou obě řvát...
|
Mabelka 29 | 50861 |
14.12.2011 14:42:34
Pippi, to by bylo ideální, aby tam mohl spát i manžel To by bylo vyřešeno i tvé sprchování a wc.
Sluníčko, přesně jak píšeš, výhoda je, že si miminka navzájem pohlídáte. A když je navíc sympatická, tak to je jedině plus. U nás návštěvy na pokoj můžou, v tom vidím také výhody a nevýhody. |
Mabelka 29 | 50861 |
14.12.2011 14:37:28
Díky moc za pochvalu skříní, mám hlavně radost z úložných míst. Ale třeba ty ručky bych si teď dala jiné, ono je těžké to rychle vybrat v katalogu a v reálu si to člověk nedovede moc představit.
Caroll, včera při vkládání fotek jsem si také přečetla o té Jarči To je teda síla, myslím, že jsi s ní měla svatou trpělivost, až tě úplně vysála Užila sis teda... S tím nadstandartem je to těžký, u nás je jeden, a když teda není obsazený, tak je zamluven protekčně pro zdravotníky a jejich známé. Takže je to blbý, kolik má nemocnice zaměstnanců a jejich rodiny + zdrav. zaměstnanci z celého města? Hodně U nás jsou jinak dvojlůžkové pokoje a společné wc na předchodbě pro 4. Zrovna dnes jsem ležela na monitoru vedle jedné sympatické maminky, ale pak přišla další a to už bylo horší, navíc má termín 5. 1. a neměla problém se se všema vybavovat (až moc). Tak jsme si říkala, že tuhle bych zrovna na pokoji nechtěla Jo a čeká 5. dítě, v čekárně na ni čekal 20letý syn, který tam sbíral ze země hlínu, která mu odpadávala z hrozně špinavých bot (a to nejsem cíťa, boty čistím jen když musím). A dával to do kapsy. U Vojtíška jsem byla na pokoji s holkou, která taky čekala první a teď spolu chodí kluci i do školky. Takže docela pohoda, jen to brečení miminek ruší (jsem byla nervózní, ať moje miminko nebrečí moc). |
Pippi | 108434 |
14.12.2011 14:34:19
Já si taky říkám, že o standardu nebo nadstandardu se rozhodnu až to bude aktuální. Mně by nejvíc vyhovovalo, kdybych mohla být dva dny na nadstandardu, kde by se mnou mohl spát i manžel, a pak se přestěhovat na normální pokoj, ale to bohužel není možné. Zase ta porodnice není tak narvaná, takže je možné, že třílůžák bude taky prázdný, připadá mi, že maminky preferují ty nadstandardy
|
Sluníčko(2 kluci + ?) | 8669 |
14.12.2011 14:30:56
Evi - taky se možná můžeš rozhodnout, až podle zaplněnosti. Nevím, jestli je to vůbec v Praze možné, ale třeba nebude plný stav a můžete pak být na pokoji jen dvě, ale to jen hádám. Tady jsou pokoje po dvou, návštěvy na pokoj nesmí, takže já zůstanu u standardu. Bylo fajn, že když jsem šla třeba do sprchy, tak jsem věděla, že tam mimi není samo a kdyby něco, tak na mě druhá paní zabouchá apod....
|
Mabelka 29 | 50861 |
14.12.2011 14:24:52
Lupitko, naopak, buď ráda, že tě tak poctivě hlídají! Když se zhorší hodnoty, tak rychle naředit a je to Chápu, že tě to rozbrečelo, přece jen jde o tvé miminko a k tomu injekce, ale neboj, není to vůbec strašný! Jo a ten Heparin nebo Fraxiparin stejně píchají v nemocnicích i tak, před porodem Vojtíška mi cosi píchali a při potratu taky (a to jsem ještě na hematologii nechodila).
A až porodíš, tak se budou injekce píchat lehce, bude kam Nevím, kam ti doporučí píchat, já zezačátku do břicha, teď jsem se přesunula hodně do boků nebo směrem ke tříslům, tam je tenká kůže a nebolí to. Jediný, co mi teď vadí, je to, že jak se kroutím do boku, nemůžu pořádně dýchat a nebo nevidím přes prsa jednou jsem dokonce požádala manžela, ať mi jedno přidrží směrem k prostředku A to mám B... Držím ti Lupitko moc pěsti, ať už je ti veseleji! |
Evca | 118599 |
14.12.2011 14:09:26
Ahoj holky,
tak mam dnes dobry den. podarily se mi 2 veci. Nasla jsem male praktickou doktorku - laskavost ji a sestricky nebrala koncu. Jsem z toho jak hopik =skacu tu radosti....A jeste jsem se objednala na prohlidku porodniho salu. S tema nadstandardama nevim. Fakt je, ze je to dost mastne (1500-2000/den). Pak k tomu pripocti pritomnost otce u porodu, regulacni poplatky a je to pekna sumicka. V Thomayerce na pokoj navstevy nesmi, tak to by byl o 1 rusivy element mene. Ale asi nepodstatny, nejhorsi bude to plakani nekolika miminek.Takze ja porad nevim. Manzel rikal, at neresim penize a vyberu si, jak ja chci. Pro ty viceraky mi mluvi to, ze nejsem izolovana a muzu se podelit o starosti a radosti s nekym jinym. Asi to rozlousknu na posledni chvili. |
Markéta a 5 lumpíků | 6320 |
14.12.2011 13:43:07
Carol, už to tak vypadá, že s tím termínem budeme hodně blízko. Jinak už to nechávám na dr., co mi navrhne. Ale přece jen...radši bych rodila klasicky, samozřejmě ne za každou cenu.
Lupi, ať to není tak strašné jak to vypadá, držím palce a neboj, bude to dobrý, hlavně že to dr. řeší, lepší než něco zanedbat... |
Carolla | 68600 |
14.12.2011 13:38:29
Bberi, konečně tě máme komplet, no a já tam Evi teda ten její pupík vidím, ale jen částečně, pak by to chtělo ještě jednu pupík + hlava a bude to dokonalé
Mabelko,hezké hnízdečko máte, dluhy splatíte a pak si budete užívat,manžel je šikovný. A pupík také hezký. Já bych také chtěla fotku,ale když ten náš táta furt nemá na nic čas,včera se vrátil po dvou dnech, odpoledne přijel,zalehl,spal do večera,potom tady něco kutil na PC, asi v jedenáct že se jdeme dívat na ten Peťčin film o slonovi,no a v půl jedné, že prý to necháme na zítra,padl do postele a byl zase mrtvý.No já to chápu, cestoval moc hodin,ale k čemu potom je,že? Ale o víkendu se už nenechám odbýt, už mi schází jen 19 dnů, tak abych to stihla. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.