| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 3341  [Dalších 2951 >>]
Pippi 108434
14.12.2011 11:55:53
Caroll, ty jo, teď jsem si konečně přečetla ten tvůj příběh s Jarčou ~e~ To je teda síla. Holky, plánujete být v porodnici na normálním pokoji, nebo si budete platit nadstandard? Já byla na prohlídce porodnice ve Vrchlabí, nadstandard mají moc hezký, ale dost drahý. Na normálním pokoji ležely tři maminy, pokoj normál, ale představa, že tam ležím se dvěma matkama a dohromady třema dětma, přičemž tam pořád chodí návštěvy a děti pláčou - ufff.

Jinak ještě k porodním bolestem - ony to ty asistentky určitě myslí dobře a logiku to má, nabrat síly před porodem. Ale v praxi si taky neumím představit, že půjdu celá bolavá a vyděšená spát, těžko by se mi to podařilo. Taky se bojím, že nepoznám, kdy vyjet, ale pojedu raději zbytečně, než pozdě.
Mabelka 29 50861
14.12.2011 11:43:50
Než jsem nadatlovala můj elaborát, tak je tu tolik nových příspěvků! ~R^

Pippi, dnes mi ráno bylo taky nějak špatně, jsem si říkala, co to je???
Ale menstr. bolesti jsem měla jen tak před 2 dny k večeru.
S tím dárkem za porod souhlasím, těhotenství a porod, to není žádná sranda a na tělu se to dost podepíše.
Jen bojujeme o každou korunu, zařizujeme byt, splátky, platili jsme hodně za um. oplodnění (manžel je zdravý), a on vráží všechny peníze, i ty co vydělá navíc, do bytu a nás. Ani blbý auto si nemůže koupit, teď jsme si polepšili z favoritu na felicii, kterou zdědil.

Sluníčko, já taky nemám kočárek, v bazarech na netu si nemůžu vybrat, tak jestli do té doby nic nebude, budu muset nějaký nouzově vybrat.
Mabelka 29 50861
14.12.2011 11:38:29
Ahoj, jsem zpátky, ale byla jsem tam dnes 2 hodiny ~k~

Markét, vůbec jsi mě nenudila, ten monitor ti teda dával zabrat ~d~ Já jsem na něm byla dnes také dost dlouho, vystřídala jsem všechny polohy i žduchání sestřičky do břicha, a nic. Až ke konci v sedě (myslím, že na bříško tak tlačí mé kalhoty ~;)) se začala víc hýbat. No a pak v čekářně sebou samozřejmě mlela o 106...
Takže u tebe se pořád čeká, jestli to bude přirozeně nebo ne. Dopadla jsem dnes podobně a přesně jako ty uvažuju nad tím, jestli by se vyvolávalo, kdyby cesty nebyly připravené. Obávám se, že jo.

Dnes tam byl totiž zase druhý doktor, který je víc pro přirozené porody. Říkal, že když jsem se otevřela už při tom pozdním potratu, tak by to mohlo jít dobře. Hmmmm. Zatím to necháváme otevřené do další středy, kdy je riziková poradna. Cesty zatím připravené nemám.
Jo a měli tam cedulku, že budou malovat a od pátku zavřou porodnici!!! Otevřou 20. 12. ráno. Tak snad nebudu muset jet někam jinam, když tuhle porodnici mám za rohem ~8~
Moje mamka se mnou musela jet rodit do vedlejšího města, protože taky malovali ~t~ Ale to byla ještě stará porodnice, teď je tady nová asi od r. 2005.

Takže já zase budu mít plnou hlavu toho, že můžu rodit přirozeně a příští týden tam zase bude ten druhý dr., "císařák", který už minule málem plánoval termín CS ~t~ Tak budu zatím v klidu...

Evca 118599
14.12.2011 11:22:57
Jajo - souhlas s holkama (zkusenejsima).Poslouchej hlavne sve potreby. Teorii je dobra, ale popisuje vetsinou idealni stav. Spis ti pomaha v odhaleni toho, co se muze stat a zklidnuje v tom smyslu, ze to neni ulne tabu. Ale realnem zivote to nikdy nefunguje podle naplanovaneho sitoveho diagramu.~;)

Kdyby jo, tak ja cekam Elisku az v kvetnu.~t~
Evca 118599
14.12.2011 11:17:51
Peti - ten polstar uz nezabira. Mam celkem 4. Jak rika Eset, musime to vyderzat!

Jajo - kdyz ti odtece plodova voda, tak do vany si myslim ne e. Mohla by jsi se tam zanest infekci. Vanu muzes pri kontrakcich v rozmezi 10-15 min.

Market - ja te obdivuju. Ja mam dost, ze budu tlacit 1 a ty mas takovy entusiasmus tlacit 2!!~g~

Ted jsem si volala na prohlidku salu - mam zavolat za 30 min, pry tam rodi. Ufiii.

Tak ja jdu tady neco pachat. Mam teda naspano sotva 6 hod, protoze od 2:30 do 6:30 jsem koukala do stropu. No snad se proberu po kafcu.
Bberi 40972
14.12.2011 11:13:26
Jájo:víc spolíhej sama na sebe, na svoje pocity,co cítíš,než na nějakou teorii od PA...a lepší je opravdu jet zbytečně než pozdě....~;)
Ale věř tomu,že to poznáš~;)
Jája s čápátkem 106712
14.12.2011 10:54:06
No, kdybych to vyčetla v nějaké knížce, tak možná s tou teorií souhlasím, ale když to říká PA, která mám maminky denně v péči a pár dětí sama porodila, tak bych se tou teorií moc neoháněla. Prostě to vyzkouším a uvidím... co se může stát jiného, než že to prostě bude bolet ~;)
Eset+2M 11735
14.12.2011 10:45:03
ahojky :-)

koukám porody tu jedou ~:-D ... njn .. hrozně se to přiblížilo ~k~

Jájo ... já teda nevím, ale asi žádný obecný návod na to není ... mě začaly kontrakce v úterý večer ... nic příjemného, ale byly nepravidelné a nakonec jsem je zaspala ... ve středu večer, ve stejnou dobu to začalo znovu, s tím rozdílem, že během hodiny byly pravidelné a nešly vydržet v žádné poloze (teda oproti těm úterním) ... zkoušela jsem chodit, povalovat se po míči, nahřát ve sprše ... rozhodně nemůžu říct, že bych při tom dokázala usnout :-) ... no a po dvou hodinách jsem nejistě usoudila, že se asi radši projedeme do porodnice ... myslím, že je to hrozně individuální a hlavně si myslím, že lepší jet 3x zbytečně než 1x pozdě ~;)

kdo jdete dneska k dr., tak držím palečky ~;(( ... marůdkům brzské uzdravení ... a hezký den všem ~x~

Bberi 40972
14.12.2011 10:43:55
Jájo.víš to je teorie, praxi poznáš sama.....~;)
Jája s čápátkem 106712
14.12.2011 10:23:50
pippi ~R^ ale jak poznat, že už mám vyrazit?

bberi: nebo se naložit do vany a relaxovat tam - prostě odpočívat jak to jen jde
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 3341  [Dalších 2951 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.