| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 3341  [Dalších 2961 >>]
Markéta a 5 lumpíků 6320
14.12.2011 13:33:11
Tak jsem se zrovna vrátila z města, musela jsem tam znovu, protože včera jsem díky více než hodinovému sedění na monitoru celkem už nestihla do té banky. Tak jsem zrovna byla na OSSZ a finančáku. Šlo to všechno tak nějak hladce, až mě je to podezřelý ~5~. Tak snad to všechno klaplo jak mělo.

Vy jste mezitím pilně povídaly ~;) Mabel, tak to máme opravdu dost podobně, s tím stavem ~;). Já jsem taky zvědavá, co mi nakonec můj dr. navrhne - jestli císaře, nebo přirozený porod, protože on je řekla bych opravdu hodně opatrný, ale zatím tu přirozenou cestu úplně nevyloučil...no tak uvidím.. Na netu jsem našla zajímavý info o péči o dvojčatový těhotenství a porod.. a tam se přesně píše toto

"Vedení porodu v termínu
Těhotenství plánovaně ukončit mezi 38. a 39. týdnem těhotenství.
PPH obou plodů při hmotnosti plodů více než 1500 g – porod vést per vias naturales.
Při PPH 1. dvojčete a PPKP 2. dvojčete je možné ukončit porod per vias naturales i per sectionem caesaream. Strategii vedení porodu stanovit podle anamnézy, průběhu těhotenství a porodnické indikace."

Tak jsem zase o něco chytřejší a vidím, že se tím můj dr. teda plně řídí.

Jo jinak Evčo, to vytlačování 2 miminek mě ani tak nestresuje, to u mě bylo vždycky celkem v pohodě. Nejhorší je přežít to otvírání v 1. době porodní. To jsem zažila (hlavně při první porodu) opravdu hodně náročné a nějaké rady jako spát mezi kontrakcemi byly fakt na prdlačku. Nehledě na to, že tělo prostě vyplavuje adrenalin, víš dobře, že "TO UŽ NASTALO" a to mě teda klidnou rozhodně nenechávalo.. Naopak, jakmile mi PA řekně, že můžu tlačit, tak to je pro mě super stav, konečně se maximálně přiblíží chvíle, kdy bude prďolka venku, mně se uleví a konečně ho uvidím! ~p~~p~
Carolla 68600
14.12.2011 12:40:32
Ahojte:-) Evčo!!! ty jsi mě teda dostala~t~, no já už končila, ale ještě chtěla mrknout na ty podprdy,no a nemohla jsem se nepodělit~t~
Marki, já se picnu, no ty vypadáš na stejný termín jako já~t~, tak až budete plánovat, tak 2.ledna, jo? Já ti teda nechci nic říkat, ale myslím, že Bčko to rozhodlo, Markétko,oni respektují tvé přání, ale já myslím,že by to nakonec dopadlo tak,že by Ačko vyšlo přirozeně a Bčko nakonec císařem,chceš to podstoupit? Já jdu také v 38.týdnu a dle tvého CS to nevypadá na připravené cesty,no budu ti držet palečky,aby to dopadlo tak jak ty si přeješ.~;((~;((~;((
Lupitko, co říct, určitě to bude dobrý,tak se netrap a hlavně neplač, moc na tebe myslím~x~
Jájo, já souhlasím s holkama Eset i Bberi, myslím,že jsem chtěla napsat úplně to stejné,jen si myslím,že když to začne fest bolet,nemůže to nikdy být zbytečně,prostě to začíná z minuty na minutu a řekneš si, a? už je to tady.
Pippi, hmmmm, s tím pokojem po třech, těžká situace, vím,že ty nadstandrardy jsou šíleně drahé, ale tři maminky na pokoji, to je mazec, nevyspíte se ani jedna, no babo raď,typické pokoje jsou po dvou a i tak je to někdy k zbláznění, ale tři??? No to si už budete muset rozhodnout s taťkou a dle finanční situace,já bych preferovala ten samostatný,ale copak můžu radit~d~ TAk pak napiš, jak jste se rozhodli.
Mabelko, ty jsi také velké překvapení, no holky,jak to nakonec všechno dopadne~e~, myslím,že za měsíc, dva už budeme mít všechny jasno~;)
Tak všem přeju jen ty nejlepší zprávy a ty nejlepší rozhodnutí~;((
~x~~;((
Pippi 108434
14.12.2011 12:35:00
Lupitko ~6~ určitě to bude dobré. Na Karláku jsou přes hematologii opravdu nejlepší, léčí se tam moje ségra. Jsi v dobrých rukách. Držím palce ~;((
Bberi 40972
14.12.2011 12:19:38
Evčo:chtěly jste obličej,máte ho,já říkala,že není o co stát~t~~;)
Lupitka a Kubíček a ? 73127
14.12.2011 12:18:50
Berusky diky ~x~ ja se z toho fakt picnu.
Za pul hodky vyrazime, maji tam jen do pul . Tak na me myslete. No to bude jeste akce s temi injekcemi.... a to jsem se vcera bavila s tatkou, ze snad budou injekce az po porodu, dr vcera na kontrole rikala, ze vetsinou davaji ty injekce tak 3-4 tydny i pred porodem a ja si v duchu rikala, mne ne.... houbelec. Tak ja se pak ozvu.
Evca 118599
14.12.2011 12:15:00
Lupi - nebul. To bude dobre. Uvidis. Koukni na to z te pozitivni stranky - nic nepodcenuji a hlidaji te. Tak sup sup, uz to tam val.

Marbelko - koukam na ty vase skrine. moc se mi libi.

Bberi - ja te malem nepoznala. To vis, vzdy jsem te poznavala podle pupuku a ten tam ted pro zmenu neni.~t~
Bberi 40972
14.12.2011 12:10:56
Lupi.tak tam val hned, já se takto rozbulela,když se mi KO nelepšila dr. mě odesílala na tu hematolka, holt to není sranda a máme strach hl. o to mimi~6~
ale nasadí ti léky a bude dobře~R^

Mabelko:máte krásné skříně,tam se toho vleze
a mooooc ti to sluší~R^
Sluníčko(2 kluci + ?) 8669
14.12.2011 12:10:29
Lupitko - to je teda špatná zpráva:-(, ale hlavní je, že na to něco je a že Ti ty injekce určitě pomůžou! Moc držím pěstičky. Drž se!
Lupitka a Kubíček a ? 73127
14.12.2011 12:06:01
Hezky den,

reagovat budu odpo, ted si jdu vam jen postezovat. Rano jsem byla na krvi na hematologii na Karlaku a pred chvili mi volala dr. jestli muzu jeste dnes prijit91, ze se hodnoty zvysiliy (nejaka ta hodnota na srazlivost krve) A ja, ze jdu k nim ted v patek na kontrolu. A ona, ze pry ne, ze to neni kriticke, ale ze by radeji, abych uz pichala ty injekce dneska a v patek sla na kontrolu. Jeste se me ptala, zda nemam nejake potize. coz nemam, nic nepozoruju. Priznam se, ze jsem se rozbulela ~n~ je toho nejak/ ted moc. A to jsem rano zvladla jeste krev na endokrinologii, tak jen doufam, ze tam to bude v poradku a leky zabiraji.

Vsem moc drzim palecky, at je dobre ~R^
Pippi 108434
14.12.2011 11:59:55
Mabelko, jsme na tom finančně hodně podobně, hypotéka, svatba, nutné zařízení do bytu... takže bych taky netrvala na ničem drahém, mně udělá radost i maličkost, třeba knížka. Jo a ta neschopná bez kočárku jsem já ~t~
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 3341  [Dalších 2961 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.