| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 3341  [Dalších 3251 >>]
Bberi 40972
21.12.2011 19:23:36
Evčo:jj, tvrgle jsou tvarůžky nebo jak vy říkáte syrečky~t~
mambo 100493
21.12.2011 19:06:15
Evčo - tak to bych tady pro tebe měla recept od kamarádky ~v~

vánoční čoko likér
2 smetany ke šlehání
100 g třtinového cukru (může být i obyčejný)
1 kelímek jakékoliv čokoládové pomazánky typu Nutela
skořice a rum dle chuti.

Ohřejeme smetany, přidáme cukr a pomazánku a rozpustíme. Pak přidáme cca 2 lžičky skořice. Necháme trošku schladnout a pak nalijeme rum dle chuti (prý 700 ml, ale to je strašně moc!!). Já mám radši sladký a ne moc "hřejivý" :-) takže stačí tak deci a půl. Což je pravděpodobně zase málo, ale dá se to hned ochutnat, takže každý jak má rád :-) Pak ještě můžeme dochutit skořicí a už jen naléváme do sklenic :-) Mňam!
Lupitka a Kubíček a ? 73127
21.12.2011 18:08:32
Ufff, tak jsem si konecne sedla.

Bberi, kdepak spanicko. Ted jsem si sedla ~6~ ufff, a to tatinek volal, ze se zdrzi, ze jeste nekam musi zajet ~z~~s~

Mambo, to ja bych na to prdela, nekam pro jidlo... ja ani nechnapu, jak si nekdo v noci neco ukuchti ~;) moje mamca kdyz nemuze spat, tak si neco vezme v lednici. TO ja jsem lina v noci i vstat. Ale zase, kdyz nekdo chce, tak jsem schopna vecer v noci varit, pect cokoliv. Pro ostatni kdykoliv pro sebe me to neba.

Evi, tak ty uz mas pohodicku ~:-D Uzivej si fakt, ze jeste nemas prcka, ze si muzes uzivat, odpocivat dle sveho ~z~

Mabelko, ty brdos, tak tebe uz to ceka 27. ~z~ Tak to moc a moc drzim palecky. Ted na to budu myslet ~;)

Mne ted zacina par dnu tvrdnout bricho, tak v noci 2-3x a dneska povicero, ale to je asi tim, ze jsem si jeste nesedla na dyl jak 10 minut. Tak snad budu v noci dobre spat.

Kubasek basti kolinka s rajskou a cubrni na "Spandzboba", tak mam chvilku na vas juknout.

Majdali, dobre, ze jsi se do doktora oprela. Ja nevim, oni porad vystupuji jako nadlidi a leci si sve komplexy.

Pippy, zkus jeste na manzela po dobrem. Jestli ty vse vydrzis a moc doma nefnukas a nehekas ~t~, tak si proste mysli, ze je to tehotenstvi leharko a pohodicka. A tech 100km bych uz neriskovala. Nemusi se stat nic, ale ono sedet takovou dobu... A na vecu... my se jeste s tatkou chystame, ze si zajdeme nekam na vecu (teda jen my dva) a deda s babi, ze pohlidaji Kubaska ~z~
Evca 118599
21.12.2011 17:52:51
Tvargle jsou fakt syrecky?
Evca 118599
21.12.2011 17:52:12
Bberi - co jsi to mela k vece? Co je to tvargle?~d~

Mambo - tak si nech chutnat.~v~ Ja mam ted porad chut na cokoladu, tak jsem udelala cokoladovy puding z 1l. Uz se mi chladi 1 misticka za oknem.~R^

Marbelko, to mas za 1 tyden! Ja ti to tak zavidim. Ber to i pozitivne. Vanoce stravis doma a navic se mas na co tesit.Drzim pesti, aby ten posledni tyden byl pro tebe i spunta pohodovy.~;(( Jinak nechapu toho doktora. Ten strach o mimino je strasny. Nechala bych ho to 1x vyzkouset.

Jinak se musim pochlubit. Mam uklizeno na Vanoce. Utrela jsem prach, umyla koupelnu, vyluxovala a vytrela. Ted uz jen v patek ten Vanocni nakup. Jdu delat seznam.
Bberi 40972
21.12.2011 17:21:11
Lupi:to je hrozný s tím nespaní a přes den si jdeš lehnout?
Já to vzdala, a když nemůžu spát,pustím si v noci telku a čučím třeba dvě hodiny a pak hezky zaberu...Spím sama v obýváku,takže nikoho neruším..
Bberi 40972
21.12.2011 17:17:24
Já si dám na véču asi tvargle s čerstvým chlebem...~w~
Bberi 40972
21.12.2011 17:16:51
Nkukuju,
Mjadali: hezky jsi to tomu dr. dala! Je dobré se ozvat,oni si někteří dr. myslí,že jsou Bohové~o~ a ono jim většinou rychle sklapne...

Já jsem měla jít s dcerou na ortopku a ona onemocněla,tak tam slušně volám,abych se omluvila a vzal to nějaký dr. a říká mi "No to voláte brzo,když jste měli dnes přijít"....Na to jsem mu řekla,že dcera mi jaksi dopředu neoznámila,že bude nemocná a že to tak holt bývá....no pak otočil a byl jak milius!~o~

Pippi:myslímkže by tvůj manžel měl brát více na tebe ohledy! Za rodinou 100km těsně před proodem bych fakt nejela a na tu večeři,když se ti nechce,tak proč tam chodit...~a~On asi zjevně nechápe,co se chystá.... A ta rodina,když jim za to nestojíš,aby přijeli za tebou,tak at si škubnou nožičkou.~j~
1Majdali 118921
21.12.2011 17:05:24
jéé ... to jsi mi tedy dala mambo :-D ... já si tam snad dojdu taky ...
Mabelka 29 50861
21.12.2011 16:33:29
Mambo, tak si pochutnej! :-)~w~ Taky bych si dala...
Včera, jak mi bylo divně, tak jsem neměla chuť na jídlo. Nebylo to k zahození, dnes se chuť ale rychlým tempem vrací ~t~

[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 3341  [Dalších 3251 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.