Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Bberi | 40972 |
21.12.2011 19:23:36
Evčo:jj, tvrgle jsou tvarůžky nebo jak vy říkáte syrečky
|
mambo | 100493 |
21.12.2011 19:06:15
Evčo - tak to bych tady pro tebe měla recept od kamarádky
vánoční čoko likér 2 smetany ke šlehání 100 g třtinového cukru (může být i obyčejný) 1 kelímek jakékoliv čokoládové pomazánky typu Nutela skořice a rum dle chuti. Ohřejeme smetany, přidáme cukr a pomazánku a rozpustíme. Pak přidáme cca 2 lžičky skořice. Necháme trošku schladnout a pak nalijeme rum dle chuti (prý 700 ml, ale to je strašně moc!!). Já mám radši sladký a ne moc "hřejivý" takže stačí tak deci a půl. Což je pravděpodobně zase málo, ale dá se to hned ochutnat, takže každý jak má rád Pak ještě můžeme dochutit skořicí a už jen naléváme do sklenic Mňam! |
Lupitka a Kubíček a ? | 73127 |
21.12.2011 18:08:32
Ufff, tak jsem si konecne sedla.
Bberi, kdepak spanicko. Ted jsem si sedla ufff, a to tatinek volal, ze se zdrzi, ze jeste nekam musi zajet Mambo, to ja bych na to prdela, nekam pro jidlo... ja ani nechnapu, jak si nekdo v noci neco ukuchti moje mamca kdyz nemuze spat, tak si neco vezme v lednici. TO ja jsem lina v noci i vstat. Ale zase, kdyz nekdo chce, tak jsem schopna vecer v noci varit, pect cokoliv. Pro ostatni kdykoliv pro sebe me to neba. Evi, tak ty uz mas pohodicku Uzivej si fakt, ze jeste nemas prcka, ze si muzes uzivat, odpocivat dle sveho Mabelko, ty brdos, tak tebe uz to ceka 27. Tak to moc a moc drzim palecky. Ted na to budu myslet Mne ted zacina par dnu tvrdnout bricho, tak v noci 2-3x a dneska povicero, ale to je asi tim, ze jsem si jeste nesedla na dyl jak 10 minut. Tak snad budu v noci dobre spat. Kubasek basti kolinka s rajskou a cubrni na "Spandzboba", tak mam chvilku na vas juknout. Majdali, dobre, ze jsi se do doktora oprela. Ja nevim, oni porad vystupuji jako nadlidi a leci si sve komplexy. Pippy, zkus jeste na manzela po dobrem. Jestli ty vse vydrzis a moc doma nefnukas a nehekas , tak si proste mysli, ze je to tehotenstvi leharko a pohodicka. A tech 100km bych uz neriskovala. Nemusi se stat nic, ale ono sedet takovou dobu... A na vecu... my se jeste s tatkou chystame, ze si zajdeme nekam na vecu (teda jen my dva) a deda s babi, ze pohlidaji Kubaska |
Evca | 118599 |
21.12.2011 17:52:51
Tvargle jsou fakt syrecky?
|
Evca | 118599 |
21.12.2011 17:52:12
Bberi - co jsi to mela k vece? Co je to tvargle?
Mambo - tak si nech chutnat. Ja mam ted porad chut na cokoladu, tak jsem udelala cokoladovy puding z 1l. Uz se mi chladi 1 misticka za oknem. Marbelko, to mas za 1 tyden! Ja ti to tak zavidim. Ber to i pozitivne. Vanoce stravis doma a navic se mas na co tesit.Drzim pesti, aby ten posledni tyden byl pro tebe i spunta pohodovy. Jinak nechapu toho doktora. Ten strach o mimino je strasny. Nechala bych ho to 1x vyzkouset. Jinak se musim pochlubit. Mam uklizeno na Vanoce. Utrela jsem prach, umyla koupelnu, vyluxovala a vytrela. Ted uz jen v patek ten Vanocni nakup. Jdu delat seznam. |
Bberi | 40972 |
21.12.2011 17:21:11
Lupi:to je hrozný s tím nespaní a přes den si jdeš lehnout?
Já to vzdala, a když nemůžu spát,pustím si v noci telku a čučím třeba dvě hodiny a pak hezky zaberu...Spím sama v obýváku,takže nikoho neruším.. |
Bberi | 40972 |
21.12.2011 17:17:24
Já si dám na véču asi tvargle s čerstvým chlebem...
|
Bberi | 40972 |
21.12.2011 17:16:51
Nkukuju,
Mjadali: hezky jsi to tomu dr. dala! Je dobré se ozvat,oni si někteří dr. myslí,že jsou Bohové a ono jim většinou rychle sklapne... Já jsem měla jít s dcerou na ortopku a ona onemocněla,tak tam slušně volám,abych se omluvila a vzal to nějaký dr. a říká mi "No to voláte brzo,když jste měli dnes přijít"....Na to jsem mu řekla,že dcera mi jaksi dopředu neoznámila,že bude nemocná a že to tak holt bývá....no pak otočil a byl jak milius! Pippi:myslímkže by tvůj manžel měl brát více na tebe ohledy! Za rodinou 100km těsně před proodem bych fakt nejela a na tu večeři,když se ti nechce,tak proč tam chodit...On asi zjevně nechápe,co se chystá.... A ta rodina,když jim za to nestojíš,aby přijeli za tebou,tak at si škubnou nožičkou. |
1Majdali | 118921 |
21.12.2011 17:05:24
jéé ... to jsi mi tedy dala mambo :-D ... já si tam snad dojdu taky ...
|
Mabelka 29 | 50861 |
21.12.2011 16:33:29
Mambo, tak si pochutnej! Taky bych si dala...
Včera, jak mi bylo divně, tak jsem neměla chuť na jídlo. Nebylo to k zahození, dnes se chuť ale rychlým tempem vrací |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.