Ufff, tak jsem si konecne sedla.
Bberi, kdepak spanicko. Ted jsem si sedla
ufff, a to tatinek volal, ze se zdrzi, ze jeste nekam musi zajet
Mambo, to ja bych na to prdela, nekam pro jidlo... ja ani nechnapu, jak si nekdo v noci neco ukuchti
moje mamca kdyz nemuze spat, tak si neco vezme v lednici. TO ja jsem lina v noci i vstat. Ale zase, kdyz nekdo chce, tak jsem schopna vecer v noci varit, pect cokoliv. Pro ostatni kdykoliv pro sebe me to neba.
Evi, tak ty uz mas pohodicku
Uzivej si fakt, ze jeste nemas prcka, ze si muzes uzivat, odpocivat dle sveho
Mabelko, ty brdos, tak tebe uz to ceka 27.
Tak to moc a moc drzim palecky. Ted na to budu myslet
Mne ted zacina par dnu tvrdnout bricho, tak v noci 2-3x a dneska povicero, ale to je asi tim, ze jsem si jeste nesedla na dyl jak 10 minut. Tak snad budu v noci dobre spat.
Kubasek basti kolinka s rajskou a cubrni na "Spandzboba", tak mam chvilku na vas juknout.
Majdali, dobre, ze jsi se do doktora oprela. Ja nevim, oni porad vystupuji jako nadlidi a leci si sve komplexy.
Pippy, zkus jeste na manzela po dobrem. Jestli ty vse vydrzis a moc doma nefnukas a nehekas
, tak si proste mysli, ze je to tehotenstvi leharko a pohodicka. A tech 100km bych uz neriskovala. Nemusi se stat nic, ale ono sedet takovou dobu... A na vecu... my se jeste s tatkou chystame, ze si zajdeme nekam na vecu (teda jen my dva) a deda s babi, ze pohlidaji Kubaska