| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 3341  [Dalších 3241 >>]
mambo 100493
21.12.2011 16:27:17
Mabelko - gratuluji k terminu! Tak budes mozna prvni - to uz se za par.....
Ten pristup doktora, teda nic moc ~q~
mambo 100493
21.12.2011 16:21:34
ahoj holky,
ja vas docetla, ale moc si toho nepamatuju ~a~
Ke smrti Havla - i me vadilo zruseni vecernicka a jinych programu - zmena byla i na ct2 - nevim, proc to nedali na ct24 a nenechali lidem na vyber.....
Porodka Podoli - pri registraci tam davaji papir, kde je vypsane co vse ma rodicka mit, kdyz nastoupi na kontroly tam....
Pippi - ja bych se nikam netahala... ani nahodou! A jak uz bylo receno - kdyz to ani nenaplanujes ty.
Holky to cekani u doktoru je opravdu sileny!!!
Ja jsem dnes dostala zachvat a vecer si jedu pro veceri do Mcdonalds... mam chut si zaprasacit ~t~~f~
Po obede jsem si schrupla s malou a docela mi to pomohlo ~R^
Vic si nepamatujuuuu... chjoo.
Tak zatim holky ~3~
Mabelka 29 50861
21.12.2011 16:20:35
Ahoj holky, nevím, čím to je, ale čím víc mám času, tím míň zvládám dočítat. A reagovat, už vůbec ne ~f~
Každopádně na vás moc myslím a obdivuju hlavně to vaše pečení, o Peti ani nemluvím :-)~R^

Malej dostal průjem a horečky, takže jsem měla o zábavu postaráno, ještě pořád to není dobrý. Ještěže aspoň hodně pije, šikulka.

Holky, dnes jsem měla riz. poradnu, tak už vím termín! Je to zvláštní pocit. Nakonec jsme se dohodli na CS, 26. 12. mám nástup a 27. by se měla narodit ~s~ Vychází to myslím na 39+2 tt. Sice bych nejraději rodila až v lednu, ale teď, jak už se málo hýbe, tak mám občas strach.

Předevčírem mi začalo být večer tak divně + menstr. bolesti, nic příjemného, manžel byl jako naschvál na ván. večírku a mně bylo až úzko, i když v podstatě nebylo z čeho. A druhý den na mě jakoby něco lezlo, bolelo mě celé tělo (možná z nevyspání, jak chodil malý furt na wc), bylo mi špatně od žaludku. Dnes už je mi naštěstí líp, jen jsem unavená.

Už jsem poslední bezkočárková? Včera jsem konečně na bazaru objevila hlubokou korbičku, jakou jsem chtěla, jen za 1500,- (nová stojí 4300,-). Tak jsem paní dnes poslala peníze a doufám, že mi v pořádku dorazí ~b~

Jak jsem byla dnes v porodnici, tak záchranka dovezla nějakou paní ve 30.tt, že krvácí. Zrovna jsem byla u dr., ale ten měl pořád čas! ~a~ Měli jsme akorát naplánovat datum CS, tak jsem říkala, že počkám v čekárně. Ale prý ne, v klidu listoval sešitem a domlouval se se sestrou. Ještě měl připomínky, proč paní dovezli do ambulance a ne přímo nahoru do porodnice. Když si představím, jak je člověk vyděšený a jak se bojí o to své miminko, a pak takový přístup ~q~
Lupitka a Kubíček a ? 73127
21.12.2011 15:04:42
Jo a mam zase o pul kila mene. A to bastim a kor sladke...
A desne me boli zada, kriz. A ted uz lepsi, ale rano jsem mela problemy, jako u išiase. A ze ja na to trpim. Ja se tak bojim porodu, ze me to tam zase chytne ~n~
Lupitka a Kubíček a ? 73127
21.12.2011 15:02:09
Caucik,

teda vy tak brebentite ~:-D ale je to dobre, aspon az budu mit chvilicku, tak si vas poctu ~:-D

Tak u me zacly zase ty nespave noci... jako u Kubaska. Mesic pred porodem pekne rano ve 4 konec se spanim. Ale to jsem si pak mohla pres den v klidku pospat. Ted mam smolika. V noci spim tak do 1 pak do tech 2-3 nemuzu spat a kolem 5 zas vzhuru a nemuzu zabrat. A kdyz jsem dneska v pul 8, ze si na chvili jeste lehnu, tak se Kubasek pred 8 vzbudil, ze je vyspinkany a vstava se. Uf. A to jeste jak chodi pritel rano do prace, tak je zlatej a budi me aby me mohl dobnout ~s~

ja jsem vcera byla dopo s mamcou a Kubaskem na nakupu v Kauflandu, no pres 2 hodky s cetou tam a zpet. Pak k veceru s kamoskou na Chodove, od 6 do 8 jsme couraly po obchodech (ja na konci svych sil ~t~) pak jsme sly nahoru, ze si dame neco mnam. U Meka jsem si dala Colu a americke brambory. Ale nemohla jsem nejak jist, tak si dala kamoska. Chtela jsem pak u Hajka neco mnam, ale nemuzu nejak jist. tAk sjem akorat dovezla dortiky klukuk domu ~:-D Tatka problem s jidlem nema ~t~ Prijela jsem v 22,15. Kubasek nemohl vubec spat, takze jsme sli spat skoro v pul 12. A ja pak ponocovani v noci.

A dneska ac jsem teda hekal prvni tridy, od 10 do 13 jsem zdobila a plnila kosicky. Mezitim mam vyprane 3 pracky mimi oblecku a delam rajskou.

Jen co jsem postrehla, tak moje kamaradka co rodila v Podoli v lete taky po ni tam chteli vysledky krve, takze chudak jeste musela jet ke sve dr. A taky nebyly sestry prijemne. Sprdly ji, ze to nema....
Ja cekam na vysledky krve protilatek a vyteru a neberou mi telefon a to jdu zitra uz do porodky na kontrolu, tak jsem zvedava, co mi tam reknou. (minule mi totiz u dr sestry zapomely to nabrat....)

A co se tyka pohrbu Havla. Ja toho uz mam taky tak akorat. Beru, byl to statnik, tak ma narok na pohreb, i ten statni smutek, ale aby zakazovali vsude vsechno, kor u deti besidky... No je okurkova sezona (dle meho) tak se to tem vsem hodi... A taky, byl to uz stary pan, nemocny, tak proste odesel... jasne, ze to rodinu boli, ale jak tu pisate, kdyz zemrou mladi lide, deti... A jak je vsude zruseno predstaveni, kina a tak, jak kdyz je nejake epidemie a ne neci smutek.

Evca 118599
21.12.2011 14:47:00
Pippi, promin, ale ta tva rodina je na zabiti.Mne to fakt vytocilo, co jis napsala. Hodne by mne to mrzelo, ale o to vic, bych myslela sama na sebe a mimco.

Hele, zkus pred manzelem vic hekat a vic se nechat obskakovat a nechat si pomahat (pokud by to nebylo od tebe prirozene - jako ze jsi hodne pohybliva, tak to nafinguj). Treba mu to dojde!~o~~o~

Nejsi nenormalni, ze chces mit svuj klid. Ja ho chci mit taky. Rada vsechny uvidim, ale jsem jim vdecna, ze sami rekli, ze tu nebudou pres noc. Mne kdyz prepadnou bolesti, tak tu chodim jak lev v kleci. Nemam chut se pretvarovat, ze mne to neboli.

Ani s tou vecou se ti nedivim. Pokud by jsi to navrhla ty tak je to jine, ale taky bych nechtela, aby mi to Jirka organizoval. Jen ja vim, zda se na to citim ci ne. Pravda je, ze ja mam 13 dni do porodu a jak jsem psala uz drive, je to jak na horske draze. Dnes jsem rada, ze nikam nemusim.Ale vcera jsem byla u kamosky, mela jsem plno energie. Ale jak rikam, ridim si to sama.

Idelni je chlapovi tu myslenku vnuknout, aby si myslel, ze na to prisel sam. Rozkazy a hadky nikam nevedou. Akorat se vic zaseknou. tak je to aspon u nas.~:-D Ja treba zacinam vety: No ja nevim, ale... Co si myslis?; Prijde mi, ze...Jak to vidis ty?~t~

1Majdali 118921
21.12.2011 14:44:57
jinak ta zkratkaa je myslím právě to RRR ...

holky měla jsem kolegu .. šílený proutník ... ale aktivní .. dělal si pilotná průkaz ... jezdil na kole, lyže, co si jen vzpomenete ... užíval si života ... pak jeden den telefon .. a že je v nemocnici a nikdo neví jestli přežije .. z ničeho nic se mu "porouchal mozek" je to už cca 5 let ... probral se, začal se znovu učit mluvit, jíst, chodit atd ... teď s ním byl dokument na 2jce ... tak jestli máte náladu na 25minut můžete kouknout: http://www.ceskatelevize.cz/porady/1102412465-rodinne-krizovatky/311294340070016/video/ je to ten blonďáček v letadle ... na rozdíl od těch dalších co tam jsou jeho to zasáhlo trošku víc a je to na něm strašně vidět fyzicky ... teď jsem s ním byla na vánočním posezení co si tak děláme a je opravdu jako malé dítě ...
1Majdali 118921
21.12.2011 14:40:41
Pippi máš pravdu ... oni by nepřijeli a ty budeš v tomto stadiu jezdit jak šílená?? ... ani bych se nehla ...

ten sifilis mám v kolonce TPHA, RRR ...
Pippi 108434
21.12.2011 14:16:18
jo a chtěla jsem se ještě zeptat těch, které mají ten syfilis ~t~ prosím vás, kde to máte zapsané a je to pod nějakou zkratkou nebo celým slovem? Já pořád trochu doufám, že to v té průkazce najdu, protože když jsem byla ve Vrchlabí, tak se nad tím nikdo nepozastavil.
Pippi 108434
21.12.2011 14:12:11
Evčo, to je krásný s tou vaší rodinou, až mě to dojalo. Naše rodiny jsou "jiné", možná si pamatujete, co jsem tu psala o předsvatebním stresu, kdy nám teda rodina rozhodně nepomohla ani psychicky. Když my za nimi nepřijedeme, oni za námi rozhodně nepojedou. V novém bytě bydlíme od poloviny srpna a ještě nás tu nikdo nenavštívil. Tchán prohlásil, že přijedou, až bude důvod - asi vnouče. Je fakt, že my si doma sami dva Vánoce moc neuděláme, letos to neřešíme, nic nepořizujeme a nijak to neprožíváme. Když budeme u rodičů, bude aspoň ta atmosféra.
Jinak manžel si někdy asi moc neuvědomuje, že mám před porodem. Nejen že nás nahlásil na návštěvu rodičů o Vánocích, on dokonce slíbil návštěvy i babičkám. To znamená, že během tří dní hodlá navštívit moje rodiče, svoje rodiče - tam bude i švagr se švagrovou a neteří, dvě babičky a dědy. Fakt "pohoda". Já jsem původně řekla, že nikam nejedu, že pokud nás někdo bude chtít vidět, tak přijede za námi, že je snad pochopitelné, že před porodem nechci jezdit od čerta k ďáblu. On řekl, že za náma ale nikdo nepřijede. Na to jsem řekla já, že když jim nestojíme za návštěvu, nestojí za návštěvu oni mně. Ale on to tak nebere, on to neřeší, bere je takové jaké jsou, já to nedokážu. Před chvílí mi volal, jestli nepůjdeme na večeři se známými 28.12. Mně se teda vůbec nechce, na tu večeři bychom taky jeli 30km a mně se nechce ani s těmi známými, ani tu dálku. Tak já nevím, jestli to já přeháním, když chci mít svůj klid, nebo on si nedokáže uvědomit, co to pro mě obnáší.
Ohledně cesty do porodnice jsem klidná, ale až to na mě přijde, chci být sama s mým chlapem, v klidu se vykoupat, připravit si věci a vyrazit, nedokážu si představit mít u toho zvědavé rodiče a ségru.

Majdali, díky, já to s těma jménama i narozeninama taky tak vidím, záleží na rodičích, aby děti neodbyli. Moje mamka má třeba narozky 27. prosince a rodiče ji opravdu šidili, nikdy nedostávala dárky, protože je přece dostala k Vánocům a nejspíš neměla ani žádnou oslavu.

Markét, držím ségře palce, ať se to nijak nerozjede, jsou i lidi, kteří s tím mohou normálně žít ~;((
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 3341  [Dalších 3241 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.