Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Ivuljenka | 98698 |
11.1.2013 21:12:10
Marušce taktéž vše nej! A babičce Pearl teda gratuluju k vnoučkovi
Musím vyhlásit dnešek první dnem - kdy se oficiálně pokusila a lezení. Konečně pochopila,že ty nohy má taky na pohyb. Začala se konečně od nich trochu odrážet. Tak si myslím,že se to rozjede. Ale v pondělí mám v plánu zavolat doktorovi jestli nám dá doporučenku na rehabilitaci. Manžel po operaci musí jít taky, tak půjdeme spolu všichni... Baštit sama zatím nechce, nechá se nakrmit, zato ale sní všechno, takový apetit neznám, dneska si ukousla od manžela kus ementálu tak to by nedala do pusy ani naše šestiletá. Ta zas pro změnu nejí skoro nic, ta je na pečivu s máslem. Jak jsou ty děti jiné! |
Silvie+2 | 121149 |
11.1.2013 11:13:20
Nancy v pohodě, já s rehabkou nemám zkušenosti, tak nevím
Arch, no Karolínce nejvíce "chutnají" knížky a různá leporela, nedejbože když spadnou na zem noviny Dneska je tu krásně, hned se cítím líp. Přeju krásný víkend všem |
Archciba | 61187 |
11.1.2013 4:37:18
Dobré ráno,
Tom se právě cpe houskou s máslem a trochou šunky. když chce tak jí hezky, ale často to patlá. Lžíčkou se nechává krmit ani mi ji nezkouší brát jen občas si ji neme do ruky a zkouší, ale až po jídle Silvi, Tom je taky "požírač" na čím větší bordel narazí tím líp A kostky od malého lega a podobné maj děti zakázáno dávat do jeho dosahu. Jinak rovnou vyhazuju (pátkrát jsem jim to smetla koštětem ) |
nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 | 98480 |
10.1.2013 21:08:42
Silvi , já si nemyslím, že jde o zaostalost, to vůbec ne..ale oni můžou mít jen třeba stažený nějaký svalík, který jim brání se pořádně rozpohybovat anebo to je všechno v pořádku a jen jak říkáš moje tempo, jen prostě trvdí, že je fajn se na to podívat, jestli to co dělají dělají správně a pokud ano, tak je nechat dál jít svým tempem....
kdyby tam něco bylo, tak by se to rozcvičilo a hotovo, není to žádná hrůza my jsme cvičili vojtovku u obou, Filipa se nám nepodařilo dobře rozcvičit a je to prostě vidět, když leze, dává nožku trošku jinak, při chůzi dával hodně dlouho špičku dovnitř...jasný adept na skoliozu, další cvičení bude mít od třech let, tak třeba to ještě dožene ale jasně, je to každého věc...jen prodávám jak jsem nakoupila na té rehabilitaci |
Silvie+2 | 121149 |
10.1.2013 16:32:36
Gratuluju mrňouskům k narozeninám. To my budeme mít až na začátku března, po nás už byla jen Hugo, ale ta sem teď nechodí..
Nancy, Karolínka taky má 10 měsíců a nelozí ještě po čtyřech. Zatím jen po bříšku, ale nemyslím si že je zaostalá. Asi každé dítě má svoje tempo...teď má období, že "žere" vše co najde na zemi. Je to občas fuška ji ohlídat Barborka má všude roztahané ty svoje lega, to kolikrát trnu, jestli něco takového nemá v puse. Hani, krásné fotky, taky necháme holky fotit fotografem, člověk to tak hezky nikdy nenafotí. |
Veroničák | 27433 |
10.1.2013 15:04:09
A jezení, taky jí Honza už asi měsíc sám, dokud má hlad, tak jí krásně, ale pak když to nestihnu včas odebrat, tak se v tom začne hrabat, případně pasírovat přes ruce a podobné fajn věci, takže je to u nás jak po výbuchu no ale není nad to učit chlapce samostatnosti
|
Veroničák | 27433 |
10.1.2013 15:02:21
Tomáškovi taky vše nej, nej, nej hlavně moře zdraví, štěstí a milující rodinu
|
nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 | 98480 |
10.1.2013 12:51:27
Arch, taky gratulujeme Tomáškovi, zdraví, štěstí a spoustu legrace
Pearl, ty jsi taky babička? To už jsi tady druhá, to je vtipný tohle..ale taky gratulujeme s tím jezením to je přesně jako u nás, Lucii dám pár lžiček a zbytek se dojí sama a fakt se trefuje, neprasí..u Filipa si to pamatuju až kolem roku, ale to mluvení nic....jako zaslabikuje si svoje mama, tata, baba, ale to je tak všechno, kromě mámy to není ani cílené Ivul a už jsi to konzultovala s tou doktorkou? nechci být špatným prorokem, ale u vás to fakt vypadá na vojtovku , asi bych ji zašla ukázat, oni by měli lézt fakt v těch deseti a to už je spíš ta horní hranice , tak nám to říkala ta naše rehabka, jen aby se něco nezanedbalo víš jak... Hani, fotky máš nádherný, to jsi dobře vymyslela dárek |
Archciba | 61187 |
10.1.2013 11:11:50
Ahoj, Marušce vše nej k 1. narozeninám
Tomík včera taky slavil. Dostal jen dortík. S širší rodinou budem oslavovat až v neděli. Jaký dárek budete svým pr´tatům kupovat. Já vůbec nevím. Hračky se mi nechtějí a oblečeního má taky dost. Holt chudinka je už třetí Dnes se hodinu po půlnoci švagrové narodil klouček. Je donošený, ale malinký. Má jen 45 cm a 2400g. Mohl si s tím taky pospíšit kluci by byli přesně rok od sebe Stejně asi budou slavit spolu |
pearl | 110594 |
10.1.2013 0:04:56
Taky se přidávám s gratulací, našemu drobečkovi bude rok až za měsíc skoro
Ale musím se pochlubit, v pondělí se mi narodil vnouček Hned druhý den jsem si ho mohla pomuchlat, to byl úžasný pocit, mít zase v rukou další miminečko malinký. Málem jsem se nad ním rozbrečela... Hned bych zase rodila Ale nene, slíbila jsem mrňouskovi, že první 3 roky jsem tu pro něj, a pak uvidíme, jestli ještě zkusíme tu holčičku. Náš drobek obchází co se dá, lítá kolem nábytku a tak, do prostoru zatím ani krok, ale už si třeba přehmátne z jedné židle na druhou. Povídá krásně, leccos už umí po svém pojmenovat, (yba=ryba, ad=had, af=pes, ede=jedém apod, spoustu věcí chápe. Novinka posledních dní - nechá se nakrmit tak prvních 5 lžiček a pak se začne kroutit a kňourat a další nechce. Uklidní se a zbytek dojí pouze - SÁM Což technicky znamená mističku postavit na pultík u židličky, do ruky vtisknout lžičku a pak se snaží nabírat, ruku mu teda trochu vedu, ale celkem se mu to vede, i do pusy se trefí. Tohle teda takhle brzo neznám, starší by se snad nechal krmit doteď. JInak malej už začíná zvládat i ty kousky, třeba žužlat rohlík apod. Jenom ovoce nechce. Přesnídávku to pár lžiček sní nebo strouhanou hrušku. Ale nic jiného ne. Ale zeleninu baští hezky, tak to neřeším. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.