Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
*Renata* | 32782 |
8.3.2013 11:30:06
COM, to už bylo před propuštěním, to mu bylo už dobře. Když byl na tom blbě,raději jsem nefotila, myslím, že na to vzpomínat moc nemusím.
|
CoMoDor+2 | 98985 |
8.3.2013 11:25:47
Krásné mdž
Reni fotka z domova je parádní! A musím říct, že i v té nemocnici se Domča krásně směje! |
*Renata* | 32782 |
7.3.2013 23:04:25
a jedna z domova, už jsme se bála, že narozeniny oslaví v nemocnici
|
*Renata* | 32782 |
7.3.2013 23:01:08
Holky díky, už je Domčovi fajn
|
Ješťa+3 | 33814 |
7.3.2013 9:59:12
Reni, to je mi moc líto, co jste museli prožít. Snad už se vše v dobré obrátí
U nás už se běhá, ale ani se mi nechce psát a musím myslet na Renču s Dominičkem. |
CoMoDor+2 | 98985 |
6.3.2013 9:24:32
Renčo Tak to je zatím to nejhorší co jsem kdy takhle četla nebo se dozvěděla, že měli s dítkem za potíže!
Ale míry máte krásný i přes to, že zhubl. No tak snad už bude jen lépe! |
iiii | 56963 |
6.3.2013 9:03:16
Renčo teda je to příšerný, chudák malý co si musel vytrpět Úplně je mi zle, jen to čtu. Hodně zdraví a sil vám moc přeju, ať jste brzy v pořádku. Eriček je na tom taky zdravotně všelijak, máme za sebou alergo vyšetření a má hodně léků, ale oproti vám to je teda nic. Posílám a brzy ať je Domča zdravý!
|
*Renata* | 32782 |
5.3.2013 13:06:37
Byl pátek, operaci naplánovali na pondělí, kde mu odeberou nefunkční část střeva. to se mu zůžilo a nad tím se stolice hromadila a tím se střevo hodně rozšířilo (museli mu pak bohužel vzít i kus toho zdravého, rozšířeného)
V neděli ale doktorka operaci nedoporučila, protže měl plnou pusu aftů (vlastně to byl ten původní důvod, proč přestal jíst a já šla na pohotovost) Tak se čekalo, až mu zmizí. mezi tím ale už začal zvracet, tak musel být 4 dny na kapačkách. na sál šel ve čtvrtek už docela vysílený a hladový. 31.ledna Po operci ho odvezli na ARO. aby ho nemuseli budit, druhý den ho převezli na jipku, kde jsme byli dva týdny. Drhý den po operaci mi šli ukázat vývod, který museli na pár měsíců udělat a jak Domče hodně brečel, praskly mu stehy a vylezla mu střeva. Pohled nic moc, čekala jsem tam s ním, až bude volný sál. V sobotu mu dali pít čaj, ale do večera se nafouknul. Celou noc se doktorka pokoušela s ním něco udělat, zase jsme běhali po vyšetřeních, ale ráno v sedm musel na sál počtvrté. kde se zjistilo, že má střeva ucpaný. Přivezli ho už v hrozném stavu, byl vyčerpaný, barvu bílou, samá hadička. ze sondy ze žaludku mu 5 dní tekla jem zelená tekutina. nemohl jíst, pít, jen ležel. Dostal teploty, dvoje atb, výživu, plazmu....hrůza. Asi 12 dnů po operaci začal jíst a pít, pak už bylo vše v pohodě a čtrnáctý den jsme šli domů. Původně měl mít vývod 2-3 měsíce, ale prý počkáme, jak bude přibírat a bude na operaci dost silný. Bylo to něco hroznýho, ale Domča je ted v pohodě, směje se a krásně paká i kaká. V nemocnici zhubnul skoro 2 kila, ale začíná nabírat. Při roční prohlídce, týden po propuštění měl 9050g 75 cm. Snad ted příští pobyt v nemocnici bude klidnější a kratší a hlavně bez komplikací |
CoMoDor+2 | 98985 |
5.3.2013 13:05:03
Teda Renčo to je hrozné! Takhle jste se trápili! Fakt doktoři jsem v poslední době dost na bednu!
Tak přeji ať už je jen dobře! |
*Renata* | 32782 |
5.3.2013 12:54:58
tak jsem se konečně dostala ke psaní....
Naše zácpa 11 měsíců... ...jak víte od narození jsme bojovali se zácpou. Po nazození byl na jipce, měl ucpaná střeva a propustili nás s tím, že je v pořádku, ale budeme pod kontrolou. několikrát jsem byla v krči na dětské pohotovosti s tím, že zvrací a má zácpu. Jednou mu udělali rtg a sono a tím to pro ně bylo uzavřené. Příště jsem jen dostala vynadáno čím krmím, že je dítě nafuklé. když jsem řekla, že kojím, ptala se, co jsem jedla já. Udělala ze mě blbce a poslala s rektální rourkou domů V prosinci jsem přestala kojit a nasadila nutrilon, začal se víc a víc ucpávat a koncem ledna mi přestal jíst. Došla jsem u nás na středisko na chirurgii a doktor nás chtěl poslat do krče. To jsem se bránila, tam už nejdu ani s rýmou. Zavolal tedy do motola a my tam pak jeli na vyšetření. Po dlouhém čekání, vyšetřování doktorka řekla, že doma to nerozchodíme a musíme tam zůstat. Nekakal totiž ani po klystýru, vešlo se do něj i dost vody. říkala, že má podezření na vrozenou vadu (hirsprung) Hned druhý den šel na sál na vyprázdnění v anestezii a na biopsii, kde se měla diagnoza potvrdit nebo vyvrátit. Diagnoza se potvrdila a ta nám vysvětlili, co bude dál |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.