Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Vendy a dve holky | 109075 |
2.8.2013 10:07:09
Tak to mame spolecne, Da
|
Da+Vi+Ma | 105173 |
2.8.2013 9:11:36
No,Vendy,kažého věc.Já už se taky ani nemám chuť psát,díky některým lidem.
Nejsem tu,já přikrmuji asi 14 dní.Náš malý je narozený 16.1..Ale poslední 2 dny nějak nechce,doteď to bylo OK.Tak tvůj Vítek je pěkný čipera |
2.8.2013 8:44:09
No, prisla jsi v nejlepsim Laurinka narozena 25. tyden, 770g.
|
nejsem_tu |
• |
2.8.2013 8:41:32
Ahoj, koukám, co se tady strhlo... Zkusím tedy napsat něco o nás a byla bych moc ráda, kdyby jste se taky pochlubily svými ratolestmi. Pochopila jsem správně, že Vendy a Sluní mají nedonošeňátka? Náš Víťa je prcek - aktuálně má asi 5,5kg a 65cm, ale není divu, je snad už od porodnice neustále v pohybu. Přes měsíc se otáčí na bříško, na kterém je odmalička nejraději a ještě o něco déle se otáčí kolem své osy. Teď už se nějakou dobu snaží přijít na to, jak funguje plazení, ale zatím spíš couvá. A zároveň si začal pod sebe dávat kolena, tak jsem zvědavá, co objeví dřív. Dáváte už někdo příkrmy? Já asi co nevidět začnu, protože malý při každém jídle nás zaujatě pozoruje a v posledních dnech i mlsně pomlaskává.
|
2.8.2013 8:09:22
Jak Sluni rikala, tak vy resite, zase jine problemy, ktere pro nas aktualne problemy nejsou, ale nestezujeme si.Kazdy tady mame pravo psat, co chce, ale kdyz vidime, ze je to problem, tak jsme se zaridily jinak.S mirama problem nemam, to moc neresim .Hlavne, ze pribira.
|
Da+Vi+Ma | 105173 |
2.8.2013 7:44:48
Tak Vendy,určitě tak,že na vás někdo žárlí.Ani vám nezakazuji řešit tu vaše problémy.Spíš to vidím podobně jako Lila.A taky,co mám psát,když vy tu převážně řešíte vojtovku,kterou neznám a nerozumím jí.
Jinak míry už máte pěkné (i když ty určitě namítneš,že na 9 měsíců nic moc) |
2.8.2013 6:40:27
Ahoj, mame 6.2 a 67cm myslimJak jste na tom vy?Pro porovnani
|
lila +3 | 130605 |
1.8.2013 23:34:54
Mozna tu ostatni moc nepisou , protoze uz neni pri mimcach na to moc cas.
A i proto ze to neni uzamcena diskuse ale verejna. A mozna i proto, ze tu nechteji drazdit a psat pokroky a zazitky s mimiskama, aby vam to potom nebylo tak lito , ze to mate jinak a asi jeste i nejakou dobu mit i jinak budete, no. VENDY jakou vlastne mate aktualne vahu a cm? |
1.8.2013 22:07:41
No asi tak nejak.Taky jsem sla zpatky a u tebe specialne jsem si vsimla, ze reagujes na vsechny.Jen jsem myslela, ze o cepici psala Domenica, Da psala, ze ma maly zacpu.Taky mam pocit, ze si muzu psat co chci a s kym chci, kdyz tim nikoho neurazim.Nebo potrebuju novou diskuzi .....Mam nedonosence a je v unoru:-P
|
Sluní* | 30068 |
1.8.2013 22:01:12
Mně se to teď rozleželo v hlavě ve sprše. I jsem si dohledala, že poslední příspěvek Da byl o čepici a pocení a odpovídala jsem na to, takže vše nepřehlížím. A nevím, co si tu psát o našich únorových dětech - ty naše s Vendy prostě vývojově neodpovídají, tak si tu o nich píšeme jak to vypadá, protože prožíváme úplně něco jiného než vy.
A že to tady jinak nefrčí, tak za to my dvě snad nemůžeme. A jelsti někoho odradí naše povídání s Vendy, tak je to jeho problém. Přece na to nikdo nemusí reagovat a může si tu psát co chce zase s jinými maminkami. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.